Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem fogom a Ktm-et tuningolni... Igaz most megakadtam mert a blokkot kissé szétszedtem a gyöngyözés miatt és hajtókaros eléggé a főtengelyen a csapágyak is szarok , nagyon szar nálam a helyzet ráadásul a költségvetés is összeomlott....Mostanában rám jár a rúd....
A tuningról az a véleményem, hogy mindenki belátása szerint cselekedjen. Nem hiszem, hogy nem szabad hozzányúlni semmihez egy ilyen motornál. Nekem jobban tetszik, ha igényesen, de estleg itt-ott módosítva meg van csinálva egy motor, mint ha eredeti, de szakadt. Persze ízlések és pofonok különböznek.
Inkáb tuningolják mint vitrinbe tegyék.
Bár bocsi, de a 2355 nem házszám.
Hanem Hrsz., vagyis helyrajzi szám.

Itt a telephely honlapja.
pontossan ahogy írtad. A ritka motorokat nem kéne tuningolgatni. Csak jól működjön.:) De abban az esetben lehet széthajtani ha van legalább 2-3 blokk plusszban:).
a teljesen gagyik jobban fojtják a motort mint az eredeti légszűrődoboz, ez a mit felraktál ez vélhetően nem, ez normálisabb kialakítású.
Viszont a motor életertamát megrövidíti mindenképp azéet amit leírrtam.
Nézz meg a vaterán hátha van, ott sok minden van.
Srácok,

nincs valakinek előre való jó állapotú lábtartó/lábtartó gumi lehetőleg KTM?
Vevő lennék rá, az egyik hiányos sajnos.
Zoli, szerinted van értelme a sportlégszűrőnek a gyári szűrőhöz képest?
Jelent az valami pluszt?
Nagyon ccép, csak az a légyszűrő nem praktikus utcára.
Ráveri a koszt a hátsó kerék, esőben meg a motor beszívja a zaccot belőle.
az a Baj hogy tudom hogy haraszti úton van de hogy a rák vigye el a haraszti út 2355? ez a kurva térképszoftverek nem ismeri fel a 4 jegyű házszámot?
szerintem vigyél 1 nyomozokutyát,másképp ugyse találsz oda!
Majd holnap meg próbálom kifejteni de szerintem Slampixxx jobban el tudná mondani.
na itt a szitu hogy a soroksári börze pontosan hol van:S:S mert ez a hülye térképszoftver nem képes megkeresni.:S:S: :( de ha mondanád hogy hol van azaz melyik utcával kereszteződik? akkor könnyeben megtalálnám..
Részeredmény
Elindítottam, nagyon szépen megy.
Még sok probléma van, de folyamatosan dolgozom rajta
Na végre szakít a gép mint atom Jankonak és Puchinak köszönhetően.
A Cate Eye szerint mentem vele 71,7-et de még ment volna szerintem75-80 közt van a vége.
Meg a gyorsulás se semmi és ez még így is csak a gyári állapot.
Hát szívó torok hiányában így oldotam meg egyenlőre.
A soroksári börzére tuti kimegyek amúgy is de hátha találok torkot is.
Bazk ezek ezek kurvajó börze volt... láttom ott volt két db K55-ös is. ami nekem is van 2 db.
és nem tudod véletlenülk mikor lesz a következő börze?
Sajbnálta a gyerek de kelett neki a pénz.
Jóféle nagykarbis nagykipus nagyfelömlős!
Ja bocs leg ÓCSÓ BAN
Ez tényleg fasza eddig itt találtam legolcsobban szívó torkot
fasza oldalt találtam. :) http://www.puch-rbo.at/WEBEDIT...