Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megérkezett a pénz!
Valami cucc nemkell most monzához váltó gyújtás stb?
30 000
szia mondj te egy árat nem az enyém a motor?
és merre felé is laksz?
köszi
martin

Inkább vettél volna bele egy 80-as blokkot.

Amúgy figyelj!
NEM FOGJÁK ENNYIRE LEELLENŐRIZNI!
KTM 50 PL, és kész. Gyártási év mondjuk 1980, az pont veterán.
De ha megmondod a vázszámot, lehet rájövök.
Ez hülyeség.
A PL a rugózásra utal, nem a hűtésre.
Amúgy ha a vizes PL akkor ez csak P logika szerint...
Ha őszinte akarok lenni, akkor nem vagyok biztos a motorban sem
Ilyen felépítmény 6V-os rendszerrel csak a KTM 80 PL volt.
Abban ugye 80 ccm-es vízhűtéses blokk volt. Ebben viszont 50 ccm-es léghűtéses blokk van. Arra jutottam, hogy ez egy KTM 80 PL volt, amibe 50-es levegős blokkot tettek. További bonyodalom, hogy a gyújtás felőli deknibe ez van a táblán 506 SWD. Ez meg vízhűtéses 50-es blokkról való. Van egy kis káosz.
Szóval most mit mondjak a biztosítás kötésekor? Azt végképp nem tudom, hogy mikori évjárat a blokk és mikori a felépítmény.
Blokk és vázszámom van, de azt nem tudom beazonosítani.
Ilyen blokkról van szó.
Van egy Sachs 504/1 CKF ez van a blokkba írva egy Sachs blokkom Motoplat gyújtásssal, kuplung felőli dekni törött,hengerrel hengerfejjel mit érhet?
a hiredetések között múltkor volt motoplat 10 ért
Valamit elrontottál.

BMW tudja milyen motorja van, csak azt nem, mikor gyártották.
Hali! Katt a cimre !KTM 80 PL
Ez a GÉPED!
Levelt írtál barátom!:D
Azt írtam, nem?
Elromlott az MSN em azt írja nem elérhető a partnerlistám próbáljam később. Rohadna meg! És még a hotmail szerverről sem jön le gyorsan a képcsomag az új szerzeményről...:(
Lehet. De neki belsőrotorosa van? Gondolom nem "óccsóér" hogy puchit idézzem:D
Én sem szeretem. Amúgy meg az nem pro lever? a lever angolul mint kar vagy erőkar...
Amúgy tudnillik, hogy minden technikát először a sportban alkalmaznak, utánna az utcai gépekben.
De engem belsőrotoros Motoplatty(:D) gyújtás érdekel... Crossgépeken meg gokartokon használtak ilyet.
Nem szeretem a sört.
A krosszmotoroknál legalábbis.
A sörhöz ez kevés
Itt azt írja, hogy '82-től használták a Pro Level felfüggesztést.
'zundapp'-nak van Motoplat.
Én meg simsonra,bár 1-1 be nem egy megbízható gyújtás,pár dolgot átalakítasz rajt akkor
Köszönöm. A Cobrara vadászom a dolgot. Motoplatra meg nincs pénzem pedig az sokkal jobb lenne:(