Amúgy van eladó simóm dömsödön érdekel? összességében minden felújított. csak karbit kellene hanglni ennyi. veszettül erős motoja van ahhoz képest hogy 2 felömlős és 60-as vagyis 39,5-ös dugómérettel.
Bár ezt magamnak csináltam de egy másik motor miatt eladnám. vannak kis hibái de annyira nem vészes. ha érdekel felsorolom meg képet küldök ide.:)
Mondom: egész délután ezzel próbálkoztunk. 14 órától 20-ig.
Kondit cseréltünk, alaplapot értelemszerűen nem tudtunk, még egy szerelőnél sem terem péntek este csak úgy Simson alaplap.
Gyertyakábel csere megtörtént, vizzárósra. Leszedni is alig bírtuk, annyira rácuppant.
Szinte más hiba nem lehet, mint a lendkerék deformáltsága. Nem lehet beállítani rendesen, vagy egyik helyen hozzáér a mágneshez, vagy a másik részen túlságosan messze van.
A vicc, hogy a Simsonnak a bal oldalon van a gyújtása. Ennek meg a jobb. Magyarán fordítva forog.
Sztem a kondival lehet a gond. próbálj meg simson kondival. vagy alaplapcsere. mert nekem is ugyan ilyen hasonló problémát produkált.
DE a végén mire rájöttem az egészre. hogy a gyertyakábel a júdás mert egy idő után kikopik a gyertya pipa. amikor teszteled akkor jó de amikor berakod akkor lötyög és amiatt szaggat.
próbáltdmeg a gyertyakábellel ellenőrizni meg a egy pipacserét.
hátha.
Nem indul a Hercules.
Szar a lendkerék. Nem tud elég áramot termelni, ezért ha beindul, akkor is csak "szaggatva". Ma délután egy szerelővel szinte az egész motort szétkaptuk, minden más jó.
Csak mondtam hogy az nagyon pöpec.
Még nem tudom milyet veszek majd jól körül nézek.
Mondjuk álom az már van: