Na a tankot a faluban két helyen van bádogos(lakatos) és mindkettő nem nagyon akarta bevállalni mert mondták hogy ha szétvágják akkor elderformálódik. és aszem az álmom szertefoszlik és basszameg nem adom fel és ha megpróbákozom hátha sikerül és úgy tűnik hogy valamennyire sikerült. már csak a tanksakpánál kell hegeszteni:)
Te így polírozol én meg fúrógéppel, meg kombiferm azaz dremelel:) az sokkal egyszerűbb. Bár a polírozás nem egyszerű... gondolom te is tudod. mert a karcokat előbb csiszolni kell azután meg polírozni lehet csak.
Néztétek az IHM-et hát ez kurva nagy volt szakadtam a röhögéstől.
Amikor elküldi a csávót az Indiánért aztán hoz egy Raptort azt mutatja neki hogy mit kellet volna hozni ,,Ja ez a szar alig bírtam félre tolni hogy ezt kihozam"
Meg minden régi szar volt ott és még tuningolták is a barmok.
Hát azthoiszem szétbaszom a gépet most gépeltem be fél óra alatt azt a nagyon jó szöveget és megnyomtam valamit és elszált.VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NA várjálcsak holnap leírom de már kimegyek örjöngebi kajakra nem viccelek leíram minden tngon jól részletesen és elszált.
Akkor jó de a hengerfejet mondtam.(csak viccelek )
Tennél képet a KTM-edről?Nagyon szép az a motor.A tankjával milesz kiegyengeted vagy új?
Mivel az a motor ami bennevan nem képes nagy teljesítményre nem is képen nagy sebességre de szerintem a világ legszerethetőbb motorblokkja.
Ha gondolod majd megosztok veled egykét titkot róla és pár érdekességet.
de azért fikázni nem kellett volna!, és azért adom el mert a ktm-et akarom felújítani! meg másik hogy nem nagyon járok vele csak dísznek van ott. max amikor olyan kedvem van akkor felpattanok és lenyomok pár km-et és aztán vissza. ez van...
Valahogy sikerült megcsinálnom, és majd jön rá a glett és aztán finom csiszolás meg festés.