Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah küldök képet a előtti és utáni képeket..
Valahogy sikerült megcsinálnom, és majd jön rá a glett és aztán finom csiszolás meg festés.
Na a tankot a faluban két helyen van bádogos(lakatos) és mindkettő nem nagyon akarta bevállalni mert mondták hogy ha szétvágják akkor elderformálódik. és aszem az álmom szertefoszlik és basszameg nem adom fel és ha megpróbákozom hátha sikerül és úgy tűnik hogy valamennyire sikerült. már csak a tanksakpánál kell hegeszteni:)
Te így polírozol én meg fúrógéppel, meg kombiferm azaz dremelel:) az sokkal egyszerűbb. Bár a polírozás nem egyszerű... gondolom te is tudod. mert a karcokat előbb csiszolni kell azután meg polírozni lehet csak.
Néztétek az IHM-et hát ez kurva nagy volt szakadtam a röhögéstől.
Amikor elküldi a csávót az Indiánért aztán hoz egy Raptort azt mutatja neki hogy mit kellet volna hozni ,,Ja ez a szar alig bírtam félre tolni hogy ezt kihozam"
Meg minden régi szar volt ott és még tuningolták is a barmok.
Nem hiszem el.
Kajakra nem viccelek.
Tiszta ideg vagyoj hallpd összevissza írok pontatlanul.
harapj el egy gázbowdent... Nálam beválik
Ezt nem hoszem el bassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ssssam.g
Hát azthoiszem szétbaszom a gépet most gépeltem be fél óra alatt azt a nagyon jó szöveget és megnyomtam valamit és elszált.VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NA várjálcsak holnap leírom de már kimegyek örjöngebi kajakra nem viccelek leíram minden tngon jól részletesen és elszált.
Rendben vedd úgy, hogy szóltam;)
HA gondolod szólj és összehozok egykis érdekességet(nekem nagyon az).
Kész lett a polírozó gép vállalok polírmunkákat de csak a fórumtagoknak.
Hát arról nem eset szó 50-ért van hirdetve de én is úgy gondoltam hogy 40 alatt semmikép.
Velem is megoszthatnál pár érdekességet. Mert eddig nem úgy néz ki hogy nagyon szeretem ezeket a blokkokat...:D
Mennyiért viszik a MONZA-t?
Remélem nem adod 30-alatt mert akkor igen rosz üzletember vagy.Minimum 40.
Üdv

Akkor jó de a hengerfejet mondtam.(csak viccelek )
Tennél képet a KTM-edről?Nagyon szép az a motor.A tankjával milesz kiegyengeted vagy új?
Mivel az a motor ami bennevan nem képes nagy teljesítményre nem is képen nagy sebességre de szerintem a világ legszerethetőbb motorblokkja.
Ha gondolod majd megosztok veled egykét titkot róla és pár érdekességet.
Már rég megfordítottam a hengert csak ez régi kép... nna.
Lehet az enyémről leste.
Mi ne mvolt jó a DS-edben?
Dobjál már egy képet róla.
Van sokminden óccsón.
HALLOD?Fordícsd már meg a hengerfejet nem tűnt föl hogy fordítva van?
de azért fikázni nem kellett volna!, és azért adom el mert a ktm-et akarom felújítani! meg másik hogy nem nagyon járok vele csak dísznek van ott. max amikor olyan kedvem van akkor felpattanok és lenyomok pár km-et és aztán vissza. ez van...
adod te még lejjeb is persze nekem nem kell,föleg a zündapp mellé!
Amúgy Dömsödön van ez a moci, és 65 ezerér, és alá már nem akarok menni.
Bár ilyen a mocim eladóba, bár vkinek nem érdekl?
Van hozzá saját gyári lámpája is annak semmibaja.