Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából Imolára kell, de ha jó a Cobrára is, akkor csak jó az Imolára is, nem?
Gyors segítség kéne, szakértők! Monza index Cobrára jó?
http://cgi.ebay.at/Puch-Monza-...
Vidd be a szobába.
Vegyél példát rólam!
Ez nem az enyém ( kép ) csak példa én tavasszal szedem szét majd....Hidegben sosem szereltem blokkot... Valahogy ez megrögzött bennem....
A nevetséges ajánlatok kerülöm.
Kapsz érte 15ezret még így is nyersz rajta.
Srácok!
Nincs video a hétvégi körözésről?
Ez még békebeli.
Vállalok polírmunkálatokat a fórumtagoknak.
Tisztelt Debla20!
Nekem sajnos csak törött hátsó lámpásom van meg rigáé meg pannóniájé mer romet illetve komar-é.A képen fentvan pár lámpa azok vannak. www.puch-wieser.at oldalról feltudnád újítani az egész motort de sajnos én nem tudok rendelni pedig jó lenne.
Ülésem nincs nemis volt sosem.Ilyen jó cucaim voltak kerék még van.
Hát ha ez a pillangóhenger, akkor az enyém is az
Legyező hengerfejnek ismertem eddig.
Mivel festetted le? Fogja bírni a hőt? Színre szép, én nem godoltam lefesteni, gyöngyöztettem csak.
Szép lett !
A pillangóhengerről kép : Az enyém 80as és ilyennel szerelt...
Ahha.

Nem sokszor, de azért előferdül.
Barkács motorok ezek...
Hű mekkorát motoroztam átmentem Szigethalomra megnézni egy Rs t
aztán kiderült hogy Gilera és 125-ös 180-ig azért be van órázva.
Ha már ott voltam bementem fuvokát venni mondom neki hogy 50-est zsebre vágtam aztán most nézem itthon hogy 70-est adott.
Ebbe a dellortoba jó a simson fuvoka úgyhogy már van 45,63,70,80,100.
Mondjuk most 70-esel még nem probáltam megyek is beleteszem.
Dehogy szar csak még te mondtad a verseny előtti hétben hogy az agyontuningolt Simsonok sokszor bemondják az unalmast és csak ez után kérdezősködtem... Amúgy nekem is volt 1-2 Simsonom és mindegyik jó volt...
Déluitán válaszolok mindenkinek.
Látom, nem tudsz te sem túllépni azon, hogy a simson szar már eleve, két órát nem bír ki, a tuningolt meg pláne.

Elmondanám, hogy 14 csapat indult, volt 3-4 csaont széria, pár enyhén tuningolt, két 11 fölé forgó masina, és hiba nélkül végigment mind.
Monnyuk ez így nemj teljesen igaz, mert két kolléga szerelt cseppet, de mindkettő felhasználóhiba, az egyik egy sima dugulás, a másik egy tanksapka szelllőző eltömődés.
Ennyi volt a hiba, nem estek szét, végigmentek.

A győztes egy 75ccm es motor lett, a második egy majdnem teljesen széria 55ccm-es(fogjuk rá hogy 4,5 lóerő) a harmadik egyszintén nagyon enyhén tuningolt 55 ccm es motor,ez is kb 4,5-5 loerő vagy annyi sem.
Bár csak üres dobra gondoltam és a vége nem kell. mivel olyan dob ami csőalakú és a könyökből kifele jövő az meg kúpos olyan mint a simsoné. majd dobok képet.
Jó, én nem akarok okoskodni, de.
A megszás gyula kialakítása olyan(minden motoron) hogy a gyulatek két vége, és a mágnesek két végének, CSAK EGY POZÍCIÓJÁBAN AD RENDES, ERŐS SZIKRÁT.
Ez akkor van, amikor a vasban ÉPPEN MEGFORDUL A MÁGNESEZÉS.

Ha egy megszakítós gyujtás visszafelé forog, akkor ez az időpillanat SOKKAL ODÉBB VAN MINT A HELYES irányban.

Tehát, akkor a legnagyobb erejű a szikra, ha amegszakítás, egybeesik, a mágneses fluxusváltással.
Ha nem esik egybe, akkor a gyujtásenergia csak a TÖREDÉKE a lehetségesnek, és éppen ez történik, ha amegszás gyujtás visszafelé forog!
El kell keserítselek, de ezt a motorszerelők fele nem tudja.
Tehát, ha n adok neked egytökéletes gyujtást, azzal lehet hogy ment volna, de garantáltan szarul.

A már csakhab a tortán, hogy ate gyujtásod egy tönkretett darab
Mindent lehet, de nem gondolod, hogy 6 óra kínlódás után azzal fogunk szórakozni, hogy centizgessük a lendkereket?!
Tisztelt Puchinator!Érdeklődnék nincs e hentergőbe egy puch maxi hátsó lámpád és egy nyerged ha lehet hosszított?Vagy nem e tudod honnan vehetnék?Nézegettem az oldalt amit ajánlottál de nem igazán értettem!azért köszi üdv!
Rezót tudok csak...
tudsz tervezni kipufogót?
nem rezóra gondolok.
Hol lehet venni ilyen nagy polírozó korongot? Én eddig sehol nem találtam.