Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nabazki... akko óccsssóóó vastelepi áron bazki:)
Hát te nem tanulsz semmit az nem kedvező ár hanem ÓCSÓ
vki említette hogy ilyet keresi? http://www.kepesmotor.hu/puch-... most van kedvező áron eladó:)
ok.
Hát az :D:D:D. na jó nem sértegetem a puchit. Bár egyesek gondolom azért ilyen olcsón adják mert nem tudják ahogy van e megfelelő alkatrészellátása, vagy nem is ért hozzá.. :)
Holnap feltöltöm őket. Bár leginkább csak a számomra érdekes cuccokról vannak fotók.
és hol tudnék több képet nézni? :S
Roh@dt sokan!
Aztán meg roh@dt gyorsan elkezdtek távozni az emberek, mikor elkezdett havazni.
Még a fűvön is voltak. A vevők már a lámpánál álltak.
Milyen sokan voltak ma amúgy? BÁr nem tudtam ma menni:(:( gyerekre kellett vigyáznom....:(
Egy kis mai képadag.
Ne röhögtessél már!
Ez most komolyan gondolod, hogy vettél 10-ért egy komplett motort, és akkor többet már nem is adsz semmilyen alkatrészért?

Egy haver szinte ingyen kapta a Zündapp-ját, és tőlem meg megvette 20-ért a szar blokkot!
Tényleg ne legyél már ilyen smucig...
hát figyelj ennél olcsóbbat nem tudok.
amúgy komplett lenne hűtőházzal meg karbival mindennel csak beteni és menni. nna.
Á az felejtős hát a motorom került 10 000-be akkor blokk 20 000ért kicsit sok.
még egyenlőre nem tudom az árat ha miden jó és oké akkor kb 15-20 között.
Azt megnézem hogy mikor köpködöd le a zündapposokat...Ne viccelj! Átugorlak egy zündappal....
Mennyi?
Talán tudnék szerezni hozzávaló blokkot .csak az anyagi kérdése...
Ma szétkaptama a blokkot és ilyen kókány munkával még nem találkoztam.
Sáros volt bellül.Kívül is sáros volt de amikroa zt a két csavart leszedtem a kuplunkoldali fedelet tartotta már tudtam hogy irány a benzinkút és nagynyomáson lekell veretne a szutykot!Ami majd beis következik.Majd meglássuk.Lesz vele meló de nem baj ezért vettem.
Ja a klubbtagoknak a belépő 100 Forint amit a későbbiekben hetente bekell fizetni.Ez az összeg egy közös számlára meg és mihelyt jó üzleti ajánlat van közös beleggyezéssel megvételezzük a motorkerékpárt melyek a későbbiekben teljeskörűen resaurálunk.Arestaurált jármű minden felújításban résztvett klubtagnak jár, esetleges használatra való igényt egykét nappal előtte kérjük bejenteni.JELENTKEZZ TEIS ÓCCSÓCSÁVÓKLUBBA.
:D:D ez kicsit ütött:) bár én is hasonló cipőben járok...
motorosok! lépjetek be ti is az ócsóóóó jános klubba!feltétel:eröteljes motorvásárlási kényszer,lehetöleg minél üresebb pénztárcával!további informácio a klubbvezetőnél,pu....nááál!
a mondás szerint mindenki magából indul ki! és én veled szemben nem eladhatatlan hulladékot gyüjtök,hanem minőségi terméket!
Szép lesz! Rakd össze minél hamarabb aztán mehetünk motorozni meg gyorsulni a rátóti szakaszon:D