Hát az :D:D:D. na jó nem sértegetem a puchit. Bár egyesek gondolom azért ilyen olcsón adják mert nem tudják ahogy van e megfelelő alkatrészellátása, vagy nem is ért hozzá.. :)
Ma szétkaptama a blokkot és ilyen kókány munkával még nem találkoztam.
Sáros volt bellül.Kívül is sáros volt de amikroa zt a két csavart leszedtem a kuplunkoldali fedelet tartotta már tudtam hogy irány a benzinkút és nagynyomáson lekell veretne a szutykot!Ami majd beis következik.Majd meglássuk.Lesz vele meló de nem baj ezért vettem.
Ja a klubbtagoknak a belépő 100 Forint amit a későbbiekben hetente bekell fizetni.Ez az összeg egy közös számlára meg és mihelyt jó üzleti ajánlat van közös beleggyezéssel megvételezzük a motorkerékpárt melyek a későbbiekben teljeskörűen resaurálunk.Arestaurált jármű minden felújításban résztvett klubtagnak jár, esetleges használatra való igényt egykét nappal előtte kérjük bejenteni.JELENTKEZZ TEIS ÓCCSÓCSÁVÓKLUBBA.
motorosok! lépjetek be ti is az ócsóóóó jános klubba!feltétel:eröteljes motorvásárlási kényszer,lehetöleg minél üresebb pénztárcával!további informácio a klubbvezetőnél,pu....nááál!
Aztán meg roh@dt gyorsan elkezdtek távozni az emberek, mikor elkezdett havazni.
Még a fűvön is voltak. A vevők már a lámpánál álltak.
Ez most komolyan gondolod, hogy vettél 10-ért egy komplett motort, és akkor többet már nem is adsz semmilyen alkatrészért?
Egy haver szinte ingyen kapta a Zündapp-ját, és tőlem meg megvette 20-ért a szar blokkot!
Tényleg ne legyél már ilyen smucig...
amúgy komplett lenne hűtőházzal meg karbival mindennel csak beteni és menni. nna.
Sáros volt bellül.Kívül is sáros volt de amikroa zt a két csavart leszedtem a kuplunkoldali fedelet tartotta már tudtam hogy irány a benzinkút és nagynyomáson lekell veretne a szutykot!Ami majd beis következik.Majd meglássuk.Lesz vele meló de nem baj ezért vettem.
Ja a klubbtagoknak a belépő 100 Forint amit a későbbiekben hetente bekell fizetni.Ez az összeg egy közös számlára meg és mihelyt jó üzleti ajánlat van közös beleggyezéssel megvételezzük a motorkerékpárt melyek a későbbiekben teljeskörűen resaurálunk.Arestaurált jármű minden felújításban résztvett klubtagnak jár, esetleges használatra való igényt egykét nappal előtte kérjük bejenteni.JELENTKEZZ TEIS ÓCCSÓCSÁVÓKLUBBA.