T. Puchinator! Nem burkolózom homályba, csak ritkán jutok géphez, és annak lassúsága miatt nem nagyon tudok képeket feltenni. Maszek cég nem veszi jónéven, ha a rabszolga ebédidőben vagy munkaidőn kívül, de benti gépen elintézi a saját dolgát! Miért legyen neki jó?! Majd igyekszem azért felhajtani egy civil masinát, és onnan feltölteni. Egyébként a nevemre kattintva azt hiszem többet megtudsz rólam, mint sok más fórumozóról. Sajnos DS-em nem volt és alkatrészem sincs hozzá. Azért ha hallok, szólok majd.
Ön a fórum homályba burkolózó tagja.Tenne képet a motorjairól hátha kicsit jobban megismerhetnénk?Persze csak akkor ha ez nem baj.
Esetleg DS-hez nincs valami alkatrésze?
hát azt elsősorban magad miatt veszed fel.
Lesz még pár robogós is, el fogunk férni a pályán.
Ha valami nem tetszik, a reggeli talinál szólhatsz, úgyis a kút melletti utcába lakom.
Asszem még hideg lesz ahhoz.
Bár a termo gatya alá fel tudom venni.
Köfi
ott is jelentkeztél rá.
Pedig ma már többször is átnéztem!
indulás a sori/határút sarokról 1/2 8 kor, érkezés után reg, edzés 3/4 10 ig, 10-12 között eksön
Most jöttem rá, hogy 27-e az szombat.
Holnap vinném a Hercules-t szerelőhöz, gyújtás probléma miatt nem megy. Ami mellesleg Simson. Nem tudom, hogy elkészül-e.
Létszi tolj már infót a szombatról, tali, indulás mikortól, verseny mikortól, szóval ilyen időterv, vagy ilyesmi.
igen, 27.-én
Mi csak rád hagyatkozunk!
Kikéne menni börzére összeálni bandába és megszakérteni a dolgokat mert úgy azért biztosabban tudja az ember hog mit vásárol.
Ön a fórum homályba burkolózó tagja.Tenne képet a motorjairól hátha kicsit jobban megismerhetnénk?Persze csak akkor ha ez nem baj.
Esetleg DS-hez nincs valami alkatrésze?
Az egyikből csak a tű hiányzik, a mássikból az ufó is, a harmadikból a szűrő is.
De egy van tök kompleten is nem?
Az menyi lenne?
De szívó torkot kéne szereznem rá nem tudsz Pesten valami motor boltot ahol kapnék.
milyen tipusú zündappod van amihez kipufogó kellene?
3 ilyen karbim is van, de jelwnleg a harmadikat nem lelem:)
Ebből a kettőből az egyik hiányosabb mint gondoltam, az 4 ruppó.