Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Nem 4 sebességes lábváltó a váltót későbbiekben a monza-kban meg G4-ekben látjuk viszont!
lenne kérdésem hogy az kéziváltós? ha igen mert van rigás markolatszettem azaz váltó, kuplung, fék és gáz. sztem azzal is helyettesítene. :)
Keresek gázkart, láncvédőt, blokkot, blokkcuccokat, tankrögzítő pöcköt, kilóméteróra spirált és lényegében mindent ami DS 50.
Az alábbi motorra:
Héjj zundapp neked nem maradtak vissza alkatrészeid DS-ből?
Van 5 darab turbóléghűtéses hengerem ha kell valakinek eladó néhány!
Mivan jocó?Mért neked minek kelett még egy halom zündapp?
Vagy nyerni vagy nyerni szeretnék rajta amire akárhogyis de minden esélyem megvan.
Elfér és tudom hogy irigykedsz.
Üdv
Várja a hengerjavítást dugattyúcserét.Na majd bandázhatunk aztán leköpködhetjük a zündapposokat!Nincs vele semmi áll és kész.Nyáron megcsdinálgatom.
Blokktársakká nyívánítom magunkat.
és amúgy mi van a másik ds 50-el?
már későőő. azt én még 2 hónapja vettem meg.. :) és a tulaj nem bírja leszedni.. és a maga a blokkot vettem meg kompletten indítható állapotban zsírúj gyújtással. de viszon nem volt meg a hűtésháza meg a burkolata. azt külön kellett a régiről ártraknom. amúgy a bokk nem volt még indítva színtiszta felújított volt és a blokk a öregé volt és tartaléknak tartotta. és ez lesz majd a ktm.be:)

Minek kellett mégegyett venned?
Másikat se vitték el. Gondolom majd pár nap múlva árulod vagy 40-ért.
Hű fasza lesz
Szevasztok!
Erőt vettem magamon és elkezdtem összerakni a KTM-et.
Na ugye hogy nem csak hang Puchi
Most őszintén mennyiért vetted?
Ja nem tud valaki valamit a versenyzászlóspuchemblémáról ami a motorom elején van?
Nem tudom még alszom rá egyet.Sok dolog hiányzik de viszont ami van az álltalában jó állapoú!A blok az nem jó benne de mint mondtam elfogytak a dolgaim hozzá mármint a 4 gangoshoz most újra bevásárolhatok.
Lehet hogy összerakom járkálósmotornak hogy pukkasszam a népet viszek bele rgy kis tuningot mint mondtam az egyik henger krómos ami olyan rita mit a zebramintás fehérholló.És versenyzászló van az elején szerintem ez gyárilag piszkált gép lehetett mert a beömlője NAGYON más érdeks.Különben van itthon 5 hengerem és egy sem olyan mint másik.
Odateszi a másik eladhatatlan ds mellé
:)
mi a szándékod vele felújítod vagy megbontod?
A hirdetett összegért!10 000 Forintért.
De valóban mennyiért vetted?
ÉN VAGYOK AZ ÚJ TULAJDONOS!
Csak mellékesen hozzátesez mberohadt krómhenger akkor komplett karburátor gyönyörű hengerfej a blokkja bontott és a sors iróniája az hogy minden blokkcuccomat eladtam ár ami ehez kellene!
Kicsit szévan rohadva de én ráérek párév mulva készlesz.
Kaptam hozzá két hengert.HA kell valakinek szóljon!
Bazzee ez hülye hogy ennyiért adja? de lehet hogy kihagyot egy 0-át?
Így látatlanban nehéz mondani árat. ÉS ide dobhatnál képeket azért hogy lássuk a medvét. Hogy milyen állapotban van.
Üdv.
Nemrég hozzájutottam egy pillangóhengeres blokkhoz ( 50-es) És mivel nekem nincs rá szükségem gondoltam megválok tőle.
Amit tudok a blokkról hogy a kilóméterkihajtás nincs rajta valamint gyújtás. Kompresszió jó benne. 5 sebességes kivitel. Ennyit tudok hogy más van e vele nem tudom ugyhogy ennek tudatában gondolkodjatok.
Árat mondjatok kinek mennyit érne meg....
ezen behaltam! ennek elgurult a gyógyszere.. :D:D:D http://sportmotor.hu/motoros_v...
és mennyi lenne amúgy.