Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lánckerék

Nem tudom melyik tipusú Cobrával rendelkezik Gorcsa úr de innen lehet válogatni.
Akkor szerintem le fogok menni. Tuti azért páran nem tudnak majd eljönni szóval jó móka lesz minden esetre! Haverom a Suzukival jöhet?
Hello nekem még nem volt ilyen gondom. Van bontva 1-2 garnitúra...
Nekem az ilyen ingyen megy:D Megkérem keresztapámat vagy bátyámat az megcsinálja egy rossz fotó alapján is, tökéletesre Sárváron.
Nem drága a 39 euró érte? 18 euró kb 5000 forint...
Köszi a tippet, de a fogaskerekek az igazán érdekesek, azt meg egyelőre sehol nem találok. Azért köszi!
Szia! Pénteken tudom megnézni, mert addig semmi időm, és megpróbálok akkor képet is csinálni! Mondj egy árat, hogy mire gondoltál ( mennyi volt a hibás pl), nem ebből akarok meggazdagodni!
Motorrad-nál próbáltad már?
Én ott vettem láncott a Zündapp-ra.
Bár ki kellett szedni a hosszából, de az nem probléma.
történtek lépések....
Az oldaláról a tipusszámot meg tudnád adni.
És menyiért adnád?
Küldj egy mailt epj@freemail.hu
Köszi!
Szia! Egy monzáról származó hasonló fordmérőm van (vdo), ha ezzel tudok segíteni.
T Kollégák! Nektek soha nem fogy el a lánckereketek, vagy magasról tesztek az egészre, ha elkopott? Van itt sok Cobrás, és mégsem tudja senki, hogy melyik nagyker, gyártó vagy forgalmazó árul Cobra láncszettet? Nem tudom elhinni, hogy senkinek nem volt ilyen gondja! Azt már inkább, hogy nem akar benne senki segíteni, mert sajnálja a pötyögésre az időt, hacsak nem a másik leszólásáról van szó. Én eddig is szívesen segítettem, ha tudtam, és ez ezután is így lesz, mégha ez úgylátszik egyoldalú is. Azért előre is köszönöm az esetleges fáradozását annak aki segít!
Sziasztok!
Leposa Eriktől vettem egy fordulatszámmérőt, ami sajnos nem jó , írtam neki hogy visszaküldöm és kérem a pénzem vissza, de még nem is válaszolt , nem tudtam mást tenni szétszedtem, megnézettem egy elektromos szakival, sajna a műszer része rossz, esetleg volna-e valakinek hasonló nem működő fordulatszámmérője, hátha kettőből egyet lehetne csinálni.
Kipufogóba is bele van vésve, hogy "80 km/h".
De lehet már ki van szedve, mert kicsit fura hangja van, és mint írta 'zundapp', a 100-at súroltam vele.
Mivan azon lefolytva?
Hozd el helyszínen kireszeljük.
Egyéként azt írod hogy 9 ló!Azon mi van lefolytva?
VAgy kopott már a motor?
itt a kép
105-öt már mentem vele, 2 tanú is van...

Az, hogy most mire képes, nemtudom...
Szervezzétek meg a cuccot, azt majd kiderül...
ez az egy, mert nekünk később indul a szezon
Aha kifogás akad
háháhá

Ez még mindig csak egy embléma, 0 háttérinfóval.
---

Rick Cobrájával nem fogok versenyezgetni végre a narancsommal, mert majdnem 10 év a külömbség. És hát így, tudjátok, olaj nélküli menet, kicsit azért gyengült ám...
A 80-assal megint nincs értelme, mert le van folytva, másom meg nincs.
Jól hangzik!
hány ilyen kétórás lessz az idén?
jelenleg 20 felett van a jelentkezők száma a 2 órásra, thát a pályadij 4 rugónál kevesebb
Göbi papa szemét kiloptad már?
Tegyél már képeket és!