Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a faszom kivan a testelgetésel hátul az égő ketté vált mindig a kúton vesszem ez már a 4. két hónapon belül most motor boltba vettem.
Kiakartam próbálni hogy világit-e de elfelejtetem letestelni

Nincs valakinek eladó Monza első tárcsa féke?
Én is ismerek egy-két ilyen embert sajnos...
Pl a DKW nem rossz állapotú csak nem teljesen eredeti. Pl fényezése. De egész kényelmes kis gépezet. Pl a szivató az bowdennel működtethető a kormányról...
Saját és motor érdekében is jó hogyha felvan újítva!
Persze HA A MOTOR BONTATLAN ÉS KIVÁLÓAN ÜZEMEL TILOS MEGBONTANI!
Ez örökérvényű szabály.
Hogy miért: mert a gyárben összetudták úgy rakni hogy 40 évig menjen te nembiztos hogy összerakod úgy a másik meg hogy azt a szintű tisztaságod a laboratóriumi körülményeket nagyyon nehéz biztosítani!
Az ilyen motorba csak mindíg OLAjAT kell tenni ha sikerül eghez hozzájutni.
Jó, igen, persze, minden felújított cucc jól megy, de ne így gondolkozzunk már, hogy egy vétel után rögtön mindent fel kell újítani!
Ez nevetséges.
Ne küldjél már percenként üzit! Írd meg egybe!

---
Nem értett hozzá nagyon...
Azt mondta kiviszi Angliába, és eladja ott.

Segített az autószerelő, meg is csináltuk a karbifoylást, meg ilyesmit. De azzal nem zaklattam, hogy miért nem megy...
Azt meg felejtsük már el végra hogy egys motor úgymegy majd neked mint egy gyárból kitolt!
A zündappodal szerencséd volt mert nemvágták agyon de a puchot meg olyan emberek használták akik nemérdemelték volna meg!
FElkell újtani és akkor minden kis dög hálás tud lenii legalábbi ezek a nyugati gépek!
Motorgenerál csodákraképes!
Nem akarok újabb fórumháborút elindítani és főleg nemakaork megbántani senkit de aki elvitte lehet hogy jobban értett hozzá mint te és az autószerelőbarátod?(aszontad segít neked a szerelő)
Én megpróbáltam használni, adtam neki esélyt.
De baszott 45-nél többel menni.

Persze mikor eladtam, 2 hét állás után hidegen vitte a 65-t...
Lehet és sajnos sokan művelik is.
Meghát van aki azthiszi vagy elhiteti magával hogy milyen jóljár a vevő!
Napersze ha azvan megszorulva aki egyszer átbaszott ott akkor nincs kegyelem levágom mint a disznót!
http://www.youtube.com/watch?v...
Én csak úgy. Miért lehet másképpen is?
Muszáj de azért tisztességesen kell!
Bevallom én is néha nepperkedek:D
Ez ilyen Maxi féle kis mofa. Csak a 2 oldaltakarója hiányzik ami jó egykét Hercules és Sachs mofáról.
Nálam az olcsó az olcsó.
Milyen motor az tennél képet és mi az ára?
Slampi megveszi (pl puch) leköpködi megyvele 2 kört eladja és ezzel elkönyveli hogy a puch szar motor.Pedig ha szeretné a motorkat és nem csak nyerni szeretne rajtuk valószínűleg a szakértelme is meglenne hozzá hogy értékelje pl a doppelauspuff mérnöki színvonalát.
Nekem speciel csak nincs mit megvennem hirtelen a környéken.
Most én is le vagyok égve, kocsimon még nincs biztosítás se.

Egyébként szép, eredeti állapotú. 'zundapp'-nak is ilyen van. Mondjuk fura, hogy a kipufogó le van véve.
Hiánynak csak az idomot tudom felírni, de van, akinek az nem jön be.

Narancsom még mindig megvan! Pedig azon több mint 10x-es haszon lehetne!
Azaz. Megveszi megy vele 1-2 kört aztán eladja:D
Slampi nepper:)
Nekem van az. Csak most csinálom a gyújtását. Egy P1 es. Olcsóért )(Puchinátor szerűen, nem Slampixx szerűen olcsó:D)
NA igen ahogy mondod...
Mi vagyunk a legrosszabb osztály a sulinkban...
Sok a degenerált nálunk is....
Nem veszed meg?
NAgyon jó állapotúnak tűnik he lenne rávaló pénzecske már elkapkodtam volna!
Mia véleményed arról a zündappról amit belinkeltem?