Hát a faszom kivan a testelgetésel hátul az égő ketté vált mindig a kúton vesszem ez már a 4. két hónapon belül most motor boltba vettem.
Kiakartam próbálni hogy világit-e de elfelejtetem letestelni
Én is ismerek egy-két ilyen embert sajnos...
Pl a DKW nem rossz állapotú csak nem teljesen eredeti. Pl fényezése. De egész kényelmes kis gépezet. Pl a szivató az bowdennel működtethető a kormányról...
Saját és motor érdekében is jó hogyha felvan újítva!
Persze HA A MOTOR BONTATLAN ÉS KIVÁLÓAN ÜZEMEL TILOS MEGBONTANI!
Ez örökérvényű szabály.
Hogy miért: mert a gyárben összetudták úgy rakni hogy 40 évig menjen te nembiztos hogy összerakod úgy a másik meg hogy azt a szintű tisztaságod a laboratóriumi körülményeket nagyyon nehéz biztosítani!
Az ilyen motorba csak mindíg OLAjAT kell tenni ha sikerül eghez hozzájutni.
Azt meg felejtsük már el végra hogy egys motor úgymegy majd neked mint egy gyárból kitolt!
A zündappodal szerencséd volt mert nemvágták agyon de a puchot meg olyan emberek használták akik nemérdemelték volna meg!
FElkell újtani és akkor minden kis dög hálás tud lenii legalábbi ezek a nyugati gépek!
Nem akarok újabb fórumháborút elindítani és főleg nemakaork megbántani senkit de aki elvitte lehet hogy jobban értett hozzá mint te és az autószerelőbarátod?(aszontad segít neked a szerelő)
Slampi megveszi (pl puch) leköpködi megyvele 2 kört eladja és ezzel elkönyveli hogy a puch szar motor.Pedig ha szeretné a motorkat és nem csak nyerni szeretne rajtuk valószínűleg a szakértelme is meglenne hozzá hogy értékelje pl a doppelauspuff mérnöki színvonalát.
Most én is le vagyok égve, kocsimon még nincs biztosítás se.
Egyébként szép, eredeti állapotú. 'zundapp'-nak is ilyen van. Mondjuk fura, hogy a kipufogó le van véve.
Hiánynak csak az idomot tudom felírni, de van, akinek az nem jön be.
Kiakartam próbálni hogy világit-e de elfelejtetem letestelni
Nincs valakinek eladó Monza első tárcsa féke?