Szombaton tanulni hát tegnap volt suli!
Mostanába a tanárok elkezdik szivatni az osztályt mert állatok vagyunk!
Sok idióta nefogja fel hogy ha befogná a pofáját akkor olyan dolgokat tanulhatna amit más nemmond elneki.
Kössz!
Ma: Felöltözök - lemegyek a pincébe- csinálom a KTM-et erre jön muterom hogy mennyek a szobámba tanulni (faterom üzeni.....)
HA van mit csináljak a motoromon és fateromnak nincs dolga tehát unatkozik akkor már én se csináljam az enyémet....
Az ideg szétvet....
Naggyonjókis gépnek tűnik az a zündapp!
Ha valóban 80ccm-akkor egyenesen kiváló!Persze már csak elvbőlsemjobbb egy puchnál de azért k.rvára elfére itthon a sufniban!
Kiigazítani hogy tudjon 10 lóerőt felújítani csapágyak simeringek fékeket nagyon pengegéplenne!
Szia Drágám, itt Apu ... Anyu a közelben van?
- Nem, Apu. Anyu fent van a hálószobában Frank nagybácsival.
Kisszünet után Apa válaszol:
- De kicsim, neked nincs is Frank nagybácsid!
- Dehogy nincs, és éppen fent van anyuval a hálószobában.
- Uhh, rendben, szóval ... figyelj rám drágám. Tedd félre a telefont, szaladj fel, kopogj az ajtón és kiabáld Maminak és Frank bácsinak, hogy Apu autója épp most állt meg a ház előtt.
- Ok, Apu!
Pár perc múlva a kislány visszatér a telefonhoz.
- Azt tettem, amit mondtál Apu!
- És mi történt? - kérdi Apu.
- Hát, ... Anyu nagyon megijedt; ruha nélkül kiugrott az ágyból és sikítozva elkezdett rohangálni, aztán megcsúszott a szőnyegen és legurult a lépcsőn. Azóta nem mozdul.
- Jaj ne ... és mi van Frank bácsival?
- Ő is kiugrott az ágyból ruha nélkül és ő is nagyon ijedt volt; aztán kiugrott a hátsó ablakon át a medencébe ... de biztos elfelejtette, hogy a múlt héten leengedted a vizet, hogy ki tudd takarítani. így a medence aljára zuhant és azóta nem mozdul.
**** hosszú szünet ****
Végül Apu megszólal:
- Medence? Ez a 497-7039-es szám?
Ez egy megtörtént esemény de a való sokal brutálisabb!
Na két nagy eszű (én és unoka tesom) kitaláltuk hogy probáljuk ki hogy húzom szánkóval a Monzával aztán olyan jól ment hogy 8km-et húztam.
Haza felé már erősen szürkölet volt lámpám nincs mert szét csúsztak a kábelek.
Egy elhagyatot úton voltunk a semmi közepén szűz hóban látom jön egy kocsi lehuzodok.
Fel nézek hát akkor látom hogy Nagyapám meg Kereszt apám a Ladával
2 szer volt olyan hogy elhagytam a srácot és futot utánam egy 300m-ert mire meghalotam hogy kiabál(nem raktam még fel a vissza pillantót)
Adatlapomon ott az e-mailem.