Belsö menet 40x1.5 tíz mm hosszan Átmérö 50mm 20 mm hosszan + lépcső Átmérő 40 mm x 1.5 ahova külsö menetet vág! Ez egy belső menetes toldalék ami rögzíthető a kopott menetre védőgáz vagy mechanikusan._e .
Lehet szivem, csak amikor a menet ledarálódik, akkor minuszos az anyag, és nincs mire rávágni.
Érted, LE reszelni lehet valamiből, RÁ reszelni mán nehezebb:)
Amúgy sima vas öntvényeket eléggé nagy biztonsággal tudnak hegedálni képzett szakik, akár bronzot is lehet, ma már egy profinak ez nem megoldhatatéan.
CSak a szétolajosodott öntvnnyel nem fo tudni mit kezdeni esetleg. A réz, meg h pókhálósodik is,amimrad megfogja a ráhúzott gyűrűt amire mr vígan lehet vágni a menet.
Az öntvény hegesztés az utópia. Még a legképzettebb hegesztő sem vállalja. A kókányolás itt viszont jól jöhet. Hajdan vékony alulemezt tettünk a hollander belsejébe és azt szuszakoltuk fel a csonkra. Néha, akár hosszabb ideig is jól működött, feltéve, hogy a vibráció miatt nem rázódik szét hamar. Ezért úgy kell a kipufogót rögzíteni, hogy ne tudjon mozogni. Van másik megoldás, venni egy új hengert...
Nemtom fel lehet e mág rakni hegesztéssel iylen agyonszívott, olajos önvényt, tartk tőle hogy nem, és pókhálósan szét fog repedni..
Talán rézzel lehetne egy hüvelyt felforrasztani, és abba a kipu, ez talán rugalmasabb..
Lefotózom hamarosan a kipuffogó menetet, csak sajna nem itthon van a vas hanem kőbányán.Megmértem és 39.2 a külső átmérője.
(a helyes méret 39.97-39.73mm között van)
Arra gondoltam hogy 39-es menetet kéne vágni rá és kisebb hollandert.így szokták megoldani vagy hegesztik és menetet vágnak rá újra?
Az első sárvédő megvan, csak le van szerelve még
Érted, LE reszelni lehet valamiből, RÁ reszelni mán nehezebb:)
Amúgy sima vas öntvényeket eléggé nagy biztonsággal tudnak hegedálni képzett szakik, akár bronzot is lehet, ma már egy profinak ez nem megoldhatatéan.
CSak a szétolajosodott öntvnnyel nem fo tudni mit kezdeni esetleg. A réz, meg h pókhálósodik is,amimrad megfogja a ráhúzott gyűrűt amire mr vígan lehet vágni a menet.
AZ öntöttvasba meg nem fog.
Talán rézzel lehetne egy hüvelyt felforrasztani, és abba a kipu, ez talán rugalmasabb..
(a helyes méret 39.97-39.73mm között van)
Arra gondoltam hogy 39-es menetet kéne vágni rá és kisebb hollandert.így szokták megoldani vagy hegesztik és menetet vágnak rá újra?
Az első sárvédő megvan, csak le van szerelve még
A vas hengeren kipuffogó menet el van nyalva.
Bp-en ismertek valakit aki meg tudja javítani?
M40x1,5-ös menet
bmw3@freemail.hu
https://lh6.googleusercontent....
Jé, itt látszik hogy van jól összerakva a blokk.
Ez nekem hasznos lehet