Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Belsö menet 40x1.5 tíz mm hosszan Átmérö 50mm 20 mm hosszan + lépcső Átmérő 40 mm x 1.5 ahova külsö menetet vág! Ez egy belső menetes toldalék ami rögzíthető a kopott menetre védőgáz vagy mechanikusan._e .
Lehet szivem, csak amikor a menet ledarálódik, akkor minuszos az anyag, és nincs mire rávágni.
Érted, LE reszelni lehet valamiből, RÁ reszelni mán nehezebb:)

Amúgy sima vas öntvényeket eléggé nagy biztonsággal tudnak hegedálni képzett szakik, akár bronzot is lehet, ma már egy profinak ez nem megoldhatatéan.
CSak a szétolajosodott öntvnnyel nem fo tudni mit kezdeni esetleg. A réz, meg h pókhálósodik is,amimrad megfogja a ráhúzott gyűrűt amire mr vígan lehet vágni a menet.
Felsem merül senkiben, hogy lehet arra menetet vágni?
Az öntvény hegesztés az utópia. Még a legképzettebb hegesztő sem vállalja. A kókányolás itt viszont jól jöhet. Hajdan vékony alulemezt tettünk a hollander belsejébe és azt szuszakoltuk fel a csonkra. Néha, akár hosszabb ideig is jól működött, feltéve, hogy a vibráció miatt nem rázódik szét hamar. Ezért úgy kell a kipufogót rögzíteni, hogy ne tudjon mozogni. Van másik megoldás, venni egy új hengert...
Cimconyná' az azért jáccik, mert alura kell feltekerni, és amenetjavító bele tud vágni a zanyagba.
AZ öntöttvasba meg nem fog.
úgy kéne meggóóóldanni,mint a cimconnál is,hogy lehet kapni esztergált menetjavitó közbetétet..
Nemtom fel lehet e mág rakni hegesztéssel iylen agyonszívott, olajos önvényt, tartk tőle hogy nem, és pókhálósan szét fog repedni..
Talán rézzel lehetne egy hüvelyt felforrasztani, és abba a kipu, ez talán rugalmasabb..
Lefotózom hamarosan a kipuffogó menetet, csak sajna nem itthon van a vas hanem kőbányán.Megmértem és 39.2 a külső átmérője.
(a helyes méret 39.97-39.73mm között van)
Arra gondoltam hogy 39-es menetet kéne vágni rá és kisebb hollandert.így szokták megoldani vagy hegesztik és menetet vágnak rá újra?
Az első sárvédő megvan, csak le van szerelve még
Mutass közeli fotót a kipufogóról, akkor lehet valamit mondani. Egyébként, jó kis gép ez. Első sárvédőt, meg hamar találni rá hasonlót.
Ezt a mocit próbálom felújítani
A vas hengeren kipuffogó menet el van nyalva.
Bp-en ismertek valakit aki meg tudja javítani?
M40x1,5-ös menet
Nosza legyen valami szép darab, de ne spagetti, inkább britt-es vonalakkal, mint a gold star.
Igen-igen, én is ilyen téren gondolkoztam.
Nagyon szép cafe racer-t látok benne a laverdás vázzal is. Veterán versenyre ideális lenne.
Gondoltam beépitem valamibe.
Értjük mi a viccet... , más téma; az a Laverda-Zündapp a tied? Mi a terv a 125-ös blokkal?
tel 06 30 754 22 74
Ha a Stepen Istvánt jelent, akkor isten éltessen, a blokk meg érdekel.
bmw3@freemail.hu
hali eladó sachs sw5 sebességes blokk megszakitos motoplatt gyújtás ha kell van levegös henger dugóval motoplatt lendkerék
Talán azért mert ezen a Casal gyár saját hengere van nem?
Na végre egy jó kis gép a Képesmotorról.
a blokk:
https://lh6.googleusercontent....

Jé, itt látszik hogy van jól összerakva a blokk.
Ez nekem hasznos lehet
nem értem.. a portugál zündapp miért erősebb , mint a német?
Melyik blokkal?