Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki ismeri a mikulást,szóljon neki,hogy ilyet kérek dec.6-ra.. , http://suchen.mobile.de/motorr...
ezt a szörnyűséget gyárilag követték el? ,
tudja valaki,hová került?http://www.ebay.de/itm/Kreidle...
Sziasztok,van egy eladó Sachs 6gangos blokkom,lebontottom a Tc50 et,abból maradt.Üzemképes a blokk,vannak kisebb kitörések a deckniből,de pöcc,brutál ment.+ van egy vizes hengerem hütővel+egy doboz cucc.Ha valakinek megér egyben egy 20ast írjon rám---djshake.kukac.citromail.ponthu---
MIndeféle idám csigolyrepedések , de már jól van
Keresek 6 sebességes Sachs blokkhoz fokozatkiválasztót! Ha valaki tud linket adni újról az is jó
Nem is tudtam róla. Ez az öregebbik Frecska Lecsó volt? Lett baja?
Tény és való, hogy a nulla bukóterű bgyarmati pálya igen veszélyes volt.
Ennek ellenére a megrendezett 4 verseny alatt semmiylen komolyabb sérülés nem történt, talán éppen azért, mert kicsit másként mentek a népek mint zárt pályán.
(Lecsó balesete kivétel, mert az műszaki hiba miatt történt, és a sérülése ugyna gy megtüörtént volna lezűrt pályán is)
Írj egy emailt és küldöm.
suskovics.jozsef@gmail.com
pont ezaz! hogy a balasagyarmat az elég veszélyes volt.
és inkább én a tereppárti vagyok. :)
Én már vén vagyok, de nagyon benne lennék egy ilyen buliban. A veteránosoknál két hasonló rendezvény volt, az egyik Tiszacsegén, az háztömb körüli verseny volt, a másik Balasagyarmaton, ott a vároban volt egy lezárt pálya. Azok sokkal baleset- veszélyesebbek voltak, mint ez a terepverseny. Ha figyeltétek, szinte mindenkin volt protektor. Hajrá, valaki szervezze meg, én megyek!
ilyenbe beneveznék :D http://youtu.be/G_gnix_YvwI és valaki?
Adj egy telefonszámot, hogy megbeszélhessük! Köszi!
Nem néztem meg hogy mély rozsda vagy csak felületi.
Csak egy csíkban látszik rajt,több mint valószínű nem marad nyoma ha le van pucolva.
Árat azért nem írtam mert nem tudom hogy mennek ezek.
Mondj egy árat,és ha tetszik akkor megnézem rendesebben a telókat amint lesz időm rá.
Érdekelnek a monza alkatrészek!
Eimailen keresztül üenhetnél ,ha a monza alkatrészek még eladók lenének.
Az enyém : malics86@gmail.com
Ha olyan a rozsda, amit le tudok takarítani, és használható a teló utána, akkor érdekel, de ha a cróm átrohadt, akkor nem tudok mit kezdeni vele. Árat nem írtál4
rozsdás nekem is van...
Szia!
Ránéztem,a gumi szakadt de a csillapítás rendben van rajt.
Viszont van rozsda rajt,lehet hogy felületi de az is lehet hogy nem.
Szia Susi!
Monza első teló érdekelne használható állapotban, vagy legalább két jó crómos szár. Lenne-e, és mit kérsz érte?
Érdekelne a puch monza légszűrő tartály,karburátorcsonk és a ülés végén lévő csőből hajlított pánt dísz.
Ha eladók lennének akkor a malics86@gmail.com-on várom a válaszát.
Köszönettel: ML.
Helló
A puch 4 sebességes monzának az L-gyűrűs 4 felömlös hengeresnek mennyi a kompressziója és hány lóerős?
Ha tudja valaki írjon?
A hátsó 38 fogú,az első 11-13 fog közötti.
a solex már rég elkelt.
a képek ugyanúgy nézki mint volt csak a kipu más rajta.
mennyit gondol érte?