Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok. Engem érdekel. Email: bmw3@freemail.hu
Mi az hogy megtudod kiről van szó te tetű attól hogy nem neked adtam el a cobrámat és a cometomat ami volt nem kell pocskondiázni te szerencsétlen ....... amúgy a monza gyári papírjaival teljesen felújított,a váz is és az irány ára 135 ezer ft az állapota s a ritkasága miatt annyit kell tudni róla hogy 6.5 lóerős csörgésmentes blokkal 7-9 ezer fordulatig tépheted a bajszát nyugodtan a fölött is de bár az egy 50 es gépnek nem jó mert akármilyen nem arra való hogy 120-at menjenek vele Huzamosan! egyszer kétszer persze a majdani gazdája megzavarhatja mert kell is hogy ki koxolódjon a kipufogó (én is megzavartam a vége olyan 115-120 közt én 74 kg vagyok) nagyon jó gumikkal 89% osak a gumik a gyári gumiai! ezért kerül ennyibe lehet hülyének tartotok de ennél alább nem adom Üdv! (a gyári alkatrészei miatt ennyi az annyi)
Jajjj, drága tezsvírem, há ez műszer! Nem símsony! Ebbe anyag kell, nem gyurma! Egyébként tavaszig ráér. Szeretném gatyába szedni a váz eredeti blokkját. Majd megbeszéljük, de ugye nem Sopronban, vagy záhonyban laksz?! :D
Én monnyuk csinálok főcifelújítást, de gyorsan nem tudom elvllalni, mert tlee vagyok mint a déli busz
Szerintem suzu777-nek több fogalma van a motorkerékpárról mint mindannyiunknak összesen.Hozzá fordulj!(Yamaha RD)Üdv!
Még egy kérdés..... hová vigyem a főtengelyt javíttatni? megbízható hely érdekel, ahol nem gané munkákat csinálnak.
Ha tudtok olyan boltot, gyárat, weboldalt, ahol kapok ilyen gyűrűket, akkor megírhatnátok azt is...

Cobra GTL-50-be kell.
Sziasztok!
KERESEK 1 db oldalt stiftes 40x2mm "hagyományos
" és 1 db belső stiftes 40x1mm-es L-gyűrűt!

Pénz, vagy ellenszolgáltatás "copok, nalok, betonozok" nem számít!

Komolyra véve: Ha valakinek van és el is adná nekem, kérem hívjon fel a 0620-203-3772 számon, vagy írjon ide!
én meg főleg ktm-es vagyok :D mert nekem itthon legalább 6 ktm van. és lesz még egy.... Bár ebből jelenleg 3-4 komplett van a többi meg fel kell újítani :) persze mindegyik puch blokkos.
Józsi aki idejár az tudja! Egy újszülöttnek..............stb!
olvass vissza 1-2 évet,és megtudod kiröl van szó..
Várjunk egy kicsit, hátha válaszol!
csak kamu az egész....
lehet hogy jó lenne csak az a baj hogy kifejezetten pony óra kellene mert a kadett-nek 16-os kerekei vannak a ponynak meg 9-es ez a bajom de azért köszi
Amúgy nehéz érdeklődni úgy hogy nem adsz meg email címet. De nembaj szerencsére nekem megvan még
Írj a Monzáról valamit, hogy tudjuk mire számítsunk, mielőtt ajánlatot tennénk.
Például; milyen a komfort rajta, mennyire stabil kanyarban, meddig emelhető a fordulat büntetlenül, estleg van-e rajta idegen alkatrész? Magam Ktm-es vagyok, a Puchot nem ismerem.
http://e-motorparts.addel.hu/2...
remélem megfelel?
a mofakeres meg általában szokott lenni minden csak mindig hiány van mert ott elég olcsón szoktak árulni is.
Ezt a képet 2. sorban dobja ki a google a 6sl monzára...:D
Brumo tudnál küldeni linket magáról az romet óráról a spirálról meg az óráról mert én sehol nem találtam a mofaker oldalán .
jó lenne egy tel szám,kösz
tudnál adni egy elérhetőséget mert nem láttam sehol sem
amúgy erről a motorról lenne szó ami a képen van vagy az csak "illusztráció"?
Eladó Monza n50 6 sl érdeklődni e-mail ben csak komoly érdeklődőt várok Üdv.
google-hu írd be hogy mofaker és ott lehet rendelni :)
nem tudja valaki hol tudnék venni romet ponyhoz kilóméter óra meghajtót spirált és órát?