Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

71-es és regisztrált!
Minek? Hogy mindig rátok kelljen várni? csak vicceltem, igazából hengert-dugót kellene csináltatnom, mert a nyáron leharcoltam a vasakat. Az egyik még megy, mint a csörgőkígyó (csörgő-cobra :D), a másik teljesen lefeküdt. A nagy, profi, német dugó teteje gyűrűstől együtt leszakadt 12ezernél. Pffff... ez a mocsok! A DR suzukit legalább agyonverni sem tudom.
Nemmondod..
D:)

Eccer mán tényleg eltol6nátok egy Cobra(mocskot D:) valami menésre..
Én úgy értettem, hogy a Cobra alkatrészeket simson mocsokkal lealázni...
Igazad van, tényleg szentségtörés..
(cimconyra valami rendesebb kell D:)
Neeee! Az szentségtörés lenne! Inkább megveszem providentre!
Elis lehet bontani, az elsőteló becsúszószár példáu jó raccsingcimcsonyba.
(akkor legalább értelmesebben hasnyálódik fel, megnemesedik a kiváló endéká alkatrészek között D:)
Te mázlista! Tényleg szép, csak ne b@szd el kintre! :)
Azé szótam neked..
Majd rakok fel fotót. Végre összegyűlt pár 6 gangos Puchgép.
Csak az egyik modellről végülis nem találtam képet sem az interneten de mégis nekem itt van a garázsban... Puch N50-6 (Nem nem N50-6SL)
Lényegében egy 6 gangos Monza csak nem magnézium kerékkel hanem küllőssel. Teljesen gyári állapotban a két oldaldoboz festésre vár még. Ja és eredeti a blokkja nem úgy lett kókányolva és ez van a nyaktáblán is... N50-6
Ezzel a napokban készültem el Emzoli tudja kitől vettem. Lényegében méhtelepre ment volna csak a srác kirakta facebookon hogy mit talált és mit akar levinni. Beállt blokkal volt szétrohadva az egész. Amúgy 80 köbös. Nagyon le volt lakva csak azért csillog mert vizes. Gyújtása, elektronikai rendszere kuka volt. Ülés sárvédők stb szét volt rohadva. Minden fémig lett maratva és kapott egy új festést is. Szerintem egész csinos lett.
nna most lett kész a sachs madass replica mocim.
50 ccm helyett 80-as hengerszett és a hengerfej meg 110-es felmart szívó és kipu nyílásokkal. félautomata körváltós. előzőhöz képest mondjam hogy bitangul megy most :D és a hangja se semmi mert csináltam rá másikat. ha lesz időm, levideózom.
Fene tudja... szobabiciklinek..
a német berva...na de ennyiért?
pedálos blokk,automata,2,9 ló....szerinted mire jó?
ementáli hengerszett csak ígyenceknek. http://www.ebay.at/itm/hercule...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/zundapp/zundapp-7268879

Ezt láttátok már?
Most van az Ebay.at-n egy Puch Jet 13 km-rel , mint,ha a szalonból tolnád ki, papírokkaj 3000euróért. Ha lenne rávalóm, már rég itt parkolna a nappaliban, pedig kicsi a ház!
Huha, ez nagyon sukár! Jól megy? 72-es, vagy 73-as lehet. Jó lenne egyszer összehasonlítani a menet tulajdonságait az enyémmel. Addig is írj róla. Kösz a képet.
Én az enyémet lassan hat éve vettem 60-ért, viszonylag jó állapotban, (bár azt őszintén nem tudtam, hogy mennyire eredeti, az csak később derült ki) megcsináltam, és azóta használom. K.rva jó kis gép, pláne Szimóhoz mérve. Oltári feeling! Érdemes rendberakni. Itthon tényleg nem akarják megadni a rendes árát, de azért akadnak néhányan, akik tesznek rá elgondolkodtató ajánlatot is. Persze, ha szereted az ilyen vasakat, akkor úgysem lesz szíved eladni, ha már megcsináltad! A kinti ár az más, de ott jobban tudják miről van szó + az embezeknek a többszörös jövedelemből futja a hobbyra, és nem azt számolja 10.-én, hogy futja-e kenyérre a hó végén!
Hiába ugyan olyan, két egyforma végsebeség és fogyasztás nem igen van.
km óra híján pontosat nem tudok mondani, de 2 nél tuti nem több
Amikor belegondolsz, hogy jön nálad a dilemma: "vajon melyikkel menjek ma?" Addig ő azon gondolkodik, hogy: " vajon hány darab lehet összesen?"
Helló!Piaggio Si nekem is van,de egy liter helyet 3evett kb sajnos hátsó hajtása beszart igy pihen:)
Az nem aranybánya, hanem Disneyland!