Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen a 4-es Monzához kéne, meg a zárólaphoz a gyűszű formájú csavarfészekből és a hozzávaló csavarból két-két darab. Mennyit kérnél érte? Persze postával.
és a monza motor mennyire hiányos ahhoz hogy komplettre lehetsen összerakni?
blokk alkatrészek,Monzához új lámpa búra meg sok minden van.
Van minden,de egyben szeretném eladni.
milyenpár alkatrész van hozzá?
ha 4 gangosbavaló rúgó akkor asszem van nekem egy.
Monza kuplungba rugód nincsen?
70e az ára így egyben és ebből nem engedek,viszont ha komoly a vevő akkor tudok még pár alkatrészt hozzá!
Cserében XT 600 blokk érdekel .
értem és mennyiért kínálná az egészet? és van valami érdekel ami lehet csere is?
értem csak azért kérdem mert az egyik ismim mesélte hogy jobb farmeban elcsúszni igaz horzsolni fog. De jobb mint egy műszálasmelegítő gatyában mert az beég a bőrbe. és az jóval szarabb érzés. Én asszem szerzek lovagi páncélt az legalább megvéd és eséskorlátványosan szikrázni fogok :D
Ha lehet egyben szeretném eladni,van közte 5 meg 6 felömlős henger is.
A harmadik váz pedig egy M50-es!
Az már jó.
(bár te ütöd meg magad benne, legalább egy térdvédőt keríts.)

A farmer és egyéb vászongatyák nem érnek semmit duplán sem, kiszakadnak mint a car.
Ragasztgattam már be valakinek a valagát, mert e feléről lejött a bőr:)
a blokkok mennyi lennének és a hengerekből van valami ami tuning?
duplán felhúzni farmergatyát az nemjó?
Sima bőrgatya is jó protektor nélküli? :P
Hát pedig az azért kell.
Valamiféle bakancs is belefér, gatyát is árulnak külön, oylakor börzéken is.
Hát kabátom van kesznyű is akad, nadrág meg csizma nincs. Gondolom így meg nem lehet. Ha már elmegyek odáig akkor már versenyeznék is...
Pályadíj 3-5 rugó között valahol.
Valami bőr azért kell, meg kesztyű, anélkül nem megy, de megfelel a kétrészes is.
Iylamsiket hasnyáltan már 15 től árulnak

Ha most még nem is álltok oda, legalább oktoberben oda lehetne szimatolni, oszt meglátod, hogy nem világbajnokok indulnak.
Bőr kombiruha kötelező? Kb mennyi a pályadíj?
Legalább egyszer eljönnétek megnézni, hogy miylen, akár mint néző.
Ne punciskodjatok má itten, higy ígymegúgy:)
A mezőny nagy része nem kupás, ahnem hétköznapi utcai motoros.
Nem tudok versenyezni nincs bőrruhám amúgyis mennyi a pályadíj? Cobrával tudnék menni. Esetleg egy RS Sachssal. Lófszt.:D Ezeket nem akarom még véletlenül is összetörni. Ott lesz az RS Kreidler. Az úgyis tákolt, épített lesz mivel a váz nem RS csak a blokk.
kakucsring.
Készül az RS Sachsom merre lesz az a race?
Eccer már igazán eljöhetne valaki valami pukzündappktéjem akármivel kétórás racéra..

A legközelebbi oktober elején leszen.
Ezek vannak,de ha jobban körül nézek akad még alkatrész!