Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem úgy akarta kifejezni hogy nem ütött kopott hanem karbantartott motor.
ha ez neki szép,akkor milyen lehet a ronda? http://www.jofogas.hu/szabolcs...
nem az,a cobra hirdetés tünt el...de én is láttam ujabb nepper
Jófogás: Motort keresek cserébe, ez a szöveg és 5.én adták fel.
hibás link.....
hol a link?
http://www.sportmotor.hu/motor...

Nekem is kéne túrázgatni bármilyen 6 gangos Puch...:D Mekkora kamu.:D
egy mosógépmotort adok érte...
Uraim, itt a nagy lehetõség! Az elõbb láttam a jófogáson, valaki egy motorért adna két kacsát, két libát egy fûnyírót és egy betonkeverõt.....
Hello!
Korábban írtam már,egyben szeretném eladni a három motort!
Email-be tudnál küldeni képet a karbirol mégis milyen, meg egy árat?(adatlapomon az email)
puch km órád nincs esetleg?
Köszi, és ha lehet mondj rá árat is. Az E.mail címem megvan nálad.
Ezek a blokkok mind működtek nálam,csak hajtókarosak lettek idővel.
Valószínű jó a karbi is,azt nem tudom hányas.
A vödörben az a karburátor milyen állapotban van és hanyas?
ami a 100 db-osból kimarat ami akartam írni hogy mindenből 10 db hogy pont 100 db legyen akkor már okés legyen. amúgy láttam ráckevei piaxon egy stand simson cuccokat árultak és olyan simson karbi kínai beütésel :D:D xing vagy mi és alatta 16-n1 stb..... meg kuplungkosárszett meg 14 ezerér faccom ezek hülyék.....
inkább én rendelnék németből vagy osztrákoktól azok legalább valamilyen szinten megbízhatóak.
értem. de tudod mi kéne megtudni? hogy ha min 100-as tétel rendelhető meg. akkor legalább az kéne megérdeklődni hogy mondjuk mindenből 10 darab azaz próbadarabnak (tesztnek) (ezek a sárgáknak nem kell tudni hogy mire kell) megvenni. és akkor ha sikerül akkor nyert ügy :)
és akkor itten meg összebaszhatnák xy-pénzt és akkor megrendelnék.
akkor jó akkor ma valamikor előbogarászom a műhelyben és lefotózom.
Ilyen kellene elsősorban! A másikról egyelőre nem találtam képet, de valószínűleg ugyan arról beszélünk!
Na az azért egy picit túlzás lenne:)
De tényleg állati olcsóak az iylen nagykerező cégek arrafelé.

Némi net túrással általában meg lehet találni az iyleneknek a ksiebb ttelben is árúsító partnereit, például hong-kong ban.

Az iylenek elküldenek akár 5-10 darbot is, persze akor az ár más sokkal magasabb mint a nygakerből ahol csak 200 felett állnak sba bárkivel.
Viszont az iylen 5-10 darabos cégektől vásárolt cumó, még posta és vám után is, rendszerint fele annyiba kerül, mint amennyiért itthon kínálják:)

Pár éve Nepperán 16 ért árult yújtásból vettek párat simsonosok konkrétan fél áron tok vonó.
(mondjuk egy forintot nem ért az már más kérdés:)
ez komoly? 5 dolcsiért 20 db főcit kapok? és a rendelés esetén meg 200 db a minimum?
Éppen hasonlóról bezsélgettünk simsonok kapcsán, ott is az a rizsa, hogy "német gyártmáyn" oszt nem annyira nagy kunszt megtlálni a kínai forrást.
ennyi...:)
Utángyártott kínai cuccok sokszoros áron.
Szerintem.
milyen gyűszűformára gondolsz? aza kuplung kiemelő részre?
pls. ismeri valaki az illetőt? http://aprod.hu/hirdetes/puch-...
A Monzához kapcsolók indeszek ülés kell,meg néhány helyre szimering.