Dugattyút célgépen lehet esztergálni rendesen, mert az nem kerek.
Hüvely beillesztáshez vagy fúráshoz még az én gépem is kicsi, ahhoz e400 vagy hasonló 1500 kilós gép kell.
Az eszterga menetvágóképeségében az a poén, hogy mindenféle perverz meneteket lehet vele elköveni, olyat is, amihez a metszőp vagy nagyon drága, vagy nem van.
PL tudsz lendkeráklehzót csinálni bármiylet (szinte).
Egyébként én nem menetetakarok vele vágni. Hanem apró cuccokat. Pl perselyeket. Tű szelepeket. No meg dugattyút csinálni vele. Erre bőven jo. Bár van kézi menetvágóm is azzal vágok ha kell.
A magassági szán még hagyján, de a cserekek hiánya az több mint kínos, így sem rendes előtojás, sem menetvágási lehetőség nincsen.
Deszóval akkor már értem miért volt olcsó.
Az a legenagyobb baj, hogy nem is szoktak iylesmit árulni, mint cserekerék.
Da ha nem tudsz élni nélküle le tudm gyártani, haver meg kifogazza.
Nekme is fáj a fogam egy iylen kicsire is a nagypbb mellé (emu 250-em van)
hát amagassági nincs .:S de gyártok majd rá :) a cserekek nincsenek hozzá.. de ha tudja vki ezt a pontos típust akkor szívesen szerválnék hozzá. :) de annyiban hogy ma csináltam egyet 3 cm-es tömör vascsőből egy kúos pörgettyűt :) és egész jó lett :) De azért ennyiért nem rossz volt érte. bár van hozzá csomo késválaszték. neked is van esztergád? és milyen?
Üdv. az uraknak ismét Puch maxi alkatrésznek eladó.Valamint egy simson s51b a (simson megy rendesen) de foglalkozni azért kell vele akinek kelenek vagy akit esetleg érdekelnek írjon e-mailt hammerl_kristof@freemail.hu
nekem blokkalkatrész kellene zundapp zd motorhoz.
bal oldali dekni kellene,nekem hiányzik,tudsz segíteni?
vagy komplett blokk is jó lenne.
06705305174
k.zoltan_1983@freemail.hu
Tessék ez alapján bőven meg lehet csinálni. Csak kell érteni az elektronikához. Mivel autoelektronikai műszerésznek tanulok viszonylagosan értek hozzá. http://www.motelek.net/motopla...
Én is túrtam a netet, olvastam is, hogy mit kellene cserélni.
De Te semmit nem irtál! Irtam a hibajelenséget is, kértem tippet is,, aztán lófasz...
De legalább semmit nem veszítettem, hogy nem járok ide!
Há baze' te azt szeretted volna, ha megjavítjuk helyetted, Ricskó meg kikereste a kapcsrajzot, kitúrta mi szok elromlani benne, és beletalált.
Tőlem csak azt krdezte miylen diófáttegyen bele.
Niylván, ha te zaklac, hogy ezt meg ezt mérted, és akkor mi van, neked is elmondom (a nagy semmit kb:) meghogy 4007 az már elég gyors, satöbbi.
Ricsi kb magától javította meg, annak alapján amit kitúrt innen onnan.
Mert akkor nem voltam rászorulva hogy javítgassam. Most rá voltam illetve pénzem sem volt. Szét lett kapva új ellenállások diófák meg viribuvátor aztán szikrázik mint a lányok szeme havibajkor. Meg mostmár tudom mit hogyan kell csinálni 2 darabon le lett tesztelve és jó.
45 ezerér ne is volt sok érte. kaptam hozzá sokféle fajta késeket is. meg van hozzá kúpoló funkció is. meg van automata előre hátra tolás. akkor odavissza forgatja a tokmány. és több lépcsős sebesség a ékszíjaknál. majd azt is lefotózom :)
Hüvely beillesztáshez vagy fúráshoz még az én gépem is kicsi, ahhoz e400 vagy hasonló 1500 kilós gép kell.
Az eszterga menetvágóképeségében az a poén, hogy mindenféle perverz meneteket lehet vele elköveni, olyat is, amihez a metszőp vagy nagyon drága, vagy nem van.
PL tudsz lendkeráklehzót csinálni bármiylet (szinte).