Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaa értem
3. éve készültem kimenni, tavaly a tetves MAMI nem engedett, most lakásépítés miatt.
Mondom, hogy nem hobbiversenyzésre, hanem közlekendi kell..
mellesleg egyszer gyarmaton megmutatnám a közönségnek hogy iylen is van itthon, ha már az itteni urak egyike sem képes od kifáradni, akkor majd én.
Oké, írtam a hotmailesre! :)
tudom de aki épít motort annak nem jelent akadály a kihajtása! :) :P
én meg ma csináltam tökfacca lemezhajlítógépet :) ami 105 cm-es a hajlítószélessége és köbö 145 fokos maximális hajlítással :)
még most tervezem a hengerítőt csinálni hogy csinálhassak homemade kipukat meg rezókat. és még lemezvágót is :)
Láttál már zündappot? NEM
Nézd már meg a kihajtás oldalát!
tudom hogy neked a hobbi versenyzésre kell egy blokk :) vágom. és a sachs blokkok nem jók?
Amig veszekedtek, én ma beleraktam 220 km-t a narancsba.
Veszprémben tudunk találkozni. Emailt az adatlapomon találsz:)
Oké meggyőztél, hol tudunk találkozni, vagy privátban megbeszélni?
mire a szar simson blokkodat olyan szintre hozod,mint egy gyári zündapp,az is benne van 300euroba,akkor meg miröl beszélünk?
a van de nem adok---az csak viccelödés volt,sajnálhatod,hogy nincs humorérzéked,sok jo dologrol maradsz le azonkivül árat nem mondtam a blokkomra,csak azt hogy itthoni áron nem adom el,mivel ha nekem kell valami belöle,akkor én is csak kintröl hozathatok,mert a veszprém környékiek mindent lenyulnak az itthoni hirdetésekböl
Én is:

"van, de neked nem adok"
Továbbá:

"ilyen áron én is adok neked" (itt 300+eurós blokkok linkjei voltak)

ezután semmi jogod nepperezni.
keresd vissza!én jol emlékszem..
JA nem...
CSak éppen behumorizáltál nekem ilyen pár 100 eurós blokkokat, hogy annyiért eladod.
Viszakeressem?

A hirdetéseittel meg tele van a net bogaram.
Amikor létrehoztuk ezt a topikot Rickkel pár éve, akkor mutattam neki, miylen Zündappra fájt a fogam.
Mindig is szerettem volna egy iylet, csak nem úgy alakult.
Lakott egy a környékemen, cak az nem volt eladó mikor még hazsnálható volt, mire eladó lett a forma jól lelakta és kurva drágán is adta volna.

Szóval egy Zündapp ks 50-80 vizes blokkra hajtok,mert megvettem Pucci üres vázát.
Nem utolsó sorban én elindulnék vele gyarmaton jövőre, amúgy utcán hajtanám.
Szóval nekem nem kereskedni meg vitrinbetenni, hanem hazsnálni kell.
ki mondta hogy nyugati áron adnám? csak a töredékéért,de neked még az is sok lenne...egyébként pedig nem hirdetek zündapp cuccokat,ennyit a nepperkedésröl!
Nem ez a neve hanem Sóher. 35 ért adtam egy szép M50 et aztán még alkudni akartak belőle. Nembaj legalább volt egy körük Veszprémbe pedig megmondtam hogy nem engedek belőle
Az. ő volt talán az első nepper meg a mohácsi
de te milyen blokkra utazol?
ha tudhattam volna hogy kell neked egy blokk bár volt blokkom ami eladtam egy 4gangos sachs komplett blokkom 18-ért bazz.
egy frászt.
Te akarsz nyugati áron eladni, és még nepperezel is.
Nem látsz ebben némi ellentmondást?
nem irigység,csak babetta áron akarsz minöséget venni...
Neppereztek itt már megint, közben meg nekem nem adtok el blokkot, pedig tudjátok, hogy tőlem nem menne külföldre.

Simán csak irigyek vagytok.