Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Schoner az...
egy ujabb nepperpalánta.. http://www.jofogas.hu/gyor_mos...
Ha érdekel ilyen váz Jofogáson megtalálsz egyet, ott van hirdetve egy Hercules Supra 4 GP, ahoz van egy ajándékba.
Az a váz már vastelepen ujrahasznositva, illetve első villa egy másik motorban landolt.
Persze de ahoz az a gond hogy meg kéne bontanom egy egész alaplapot. De ha gondolod 4000 ért odaadom kompletten megszakítóval gyújtótekerccsel felrakod és megy állapotban.
A tekercset elvinném akkor mindenképp, a kondit megkérdezem majd vp-ben, aztán ha nincs akkor max megveszem tőled kondistól az alaplapot, ha neked is jó úgy!
Veszprémi motorosboltban szerintem tudnak adni újat. Használtam is van de nem lehet kiszedni az alaplapból úgy hogy ne sérüljön..
Látom Veszprém megyei vagy én is, A tekercs érdekelne. Kondit hol lehet beszerezni újat?
Helló érdekelne a ktm váz egybe megvan még ? holtalálható helyileg, meg kérnék egy telefon számot is mert akkor lehet hogy hétvégén el is tudnám hozni ha még megvan elöre is köszönöm
Ha már volt 10 perc szabad időm ráértem és rájöttem hogy nálad van a Monza 6SL a Miskolci. Legalább képeket rakhatnál be hogy néz ki
Saját részre...:D Ismerünk már itt ekkorát azért ne kamuzz
saját részre kellene meg szeretném magamnak csinálni
neked is volt? nem?
Ma voltam egy jó rendezvényen!
a hengerekből hány felömlős van? mindegyik 2 felömlős? vagy van többfelömlős? és állapotuk milyenek?
Üdv!
Ha valakit érdekel maradt pár puch alkatrészem,ami nekem már felesleges.Ha valaki egyben elvinné az lenne a legjobb,de darabonként is eladó,baráti áron,ha lehet TELÓN keressetek:30 259-05-47,egyben 40.000ft,de megbeszéljük...
SZÉÉÉÉP!

NNa mit találtam willhabenen? A Régi Cobrám!:D
Üdv! Gyújtótekercsből van de kondenzátorból érdemes újat venni. 1500 forintért adom a gyújtótekercset.
Hello!

Gyújtótekercs és kondenzátor kellene csak, ezek vannak? Illetve milyen áron?

Köszi előre is
Szerintem szemmel látható a különbség és eléggé szép lett.
Nna végre.:) Sok bajmentes kilométert vele!:)
Ktm Comet Még Mindig Eladó 35 ezer ft ért vihető adok hozzá még egy komplett jó karbit első teleszkópot meg egy szétszedett blokkot 35 ezer ft ért azonnal elvihető gyári állapot! emailokat várom a következő e-maiil címre:hammerl_kristof@freemail.hu üdv.
Hadrafoghatóan a narancs motorja:
új főtengely, új dugó, új csapágyak, új szimeringek....