Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hogy az én magyar nyelvtudásommal van baj,de az én értelmezésemben az hogy" nem megy sehol",ahogy irtad,azt jelenti hogy lefojtja a motort.és egyáltalán nem ugy volt megfogalmazva,mintha ezt ajánlanád a fickonak. egyébként pedig te kötekedsz állandoan,legutobb a gombival,ami nem tetszett igazán,és csak ezt jeleztem.
Gratuláljunk együtt a Skorán családnak, kik újabb Zündappot happoltak el az arra értelmesebb emberektől...
Sajnos nem, te kötekedsz, és a legkisebb jelét sem látom most sem, hogy legalább megkísérelted volna megérteni tartalmilag amit ideböffentettem.

Simán csak megpórbálsz beégetni ami egyrészt nem izgat fel különösebben, mivel nem vagyunk még csak hasonló szinten sem, továbbá a net tele van hozzád hasonló trollokkal,amit megszoktam már másrészt meg szokásos módon most sem sikeróült cikizés mivel mint jeleztem nem sikerült megértened amit leírtam.

Szóval tehát.

A szaki keresett a motorjára egy csövet.

Én egy széthúzott karekterü csövet javasoltam neki, mert közlekedni jobb azzal mint rezóval, amivel a sáv alatt nem megy.

Erre te betetted ezt a kamrás cuccot, amire én leírtam ez hogy műkszik.

Mivel ismét nem sikerült megértened amit írtam, bekezdted a szokásos trollkodást valami gyerekes gúnyolódás keretében.

Ha vetted volna a fáradtságot, hogy megértsed amiket összehordtam, és nem csak ,a nap frusztrációdat helyrebillenteni járnál ide, akár meg is érthetted volna, hogy az általad betett csőre pont azt írtam, hogy karakterét tekintve alkalmas lehet utcai közlekedésre ...
(gyengébbek kedvéért: helyeseltem csak nem fogtad fel)

kedves zolo! a labdát mindig te dobod fel,én csak visszaütöm...
Kedves Jocó!
Légyszi akadjál le rólam .

(A kamrás rezót amúgy egészen pontosan arra fejlesztették ki amit leírtam)
ezt a kérdést én is feltettem a zündapp váznál,erre az volt a válasz,hogy ugyanannyit mint mástol.. kezeltesd magad a dr http://youtu.be/v5i_PLgud-Y
de ugy látszik itt magyarországon olyan zsenik vannak,akik a sebring cég mérnökeit is felülmulják szakértelemben.. .
hacsak nem "joindulatbol" irtad ,hátha igy nem kell senkinek!
na,ekkora baromságot méég töled sem vártam professzor ur... mert én használtam ezt..
Ez egy úgynevezett kamrás rezó.
Ennek az a tuljadonsága, hogy nem megy sehol, nyúlik mnt a gyerekgatya, de széles sávban
Mit kérsz azért a szarért?
igaz,van ocsoobbééé is.. http://www.ebay.de/itm/KTM-80-...
kinek mennyit ér?
Többféleképpen szokták ezt megközelíteni, jelen esetben mivel összehasonlítás, és mivel a kúpszögek eléggé egyeznek mindegy, hogy végcsőtől vagy kúpközéptől.
"Rezonáns hossz" a konfúzor felénél nem?
jahogy:)

Persze, azrért ennek a végcsöve belül biztosna nem akkora mint a kpről sejthető, inkább úgy 16 környéke, ez meg vanvagy huszonsok látványra.
Ilyen volt az
Fel kellene boncolni egyet, a rezonns hossz megállípítása miatt.
Az első kúpcszögek eléggé egyformák, talán aknyök vastagabb, simán meg lehet csinálni.
A legjobb lenne az a Sebring pufónak a mérete ami a Daytonákon volt.
Írtam egy választ neked, de kitöröltem, mert feleselges vesződni ezzel.

Nyilvánvaló, hogy gyakran a napi frusztrációdat kiélni jössz ide.
Legyen neked.
elirtam az elözményt,de neked szándékoztam irni gombi mester az alábbiakat...
ne probáld a professzor ur önérzetét megsérteni,mert még lelép a forumrol sértödöttségében.. .
Nem.

Te megpróbáltad úgy beálíltani, mintha zöldséget mondtam volna.
Ha nem tlálsz eredetit, oylsmi hosszút csinálj mint amiylen volt rajta gyárilag.
Ehhez a közepéből kell kimetélni.