Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Zündapp 530-61 az milyen típust takar?
Pucs ez mekkora:)
Olan mint a simson shul .)
Épül a Lui féle Cobra. Pár napja hoztam meg a fényezőtől gyári piros porsche színt kapott felpolíroztam ezt azt amit kell Még a hátsó rugóstagokat kell felújítani meg az ülést behúzni+matricázni és kész:)
nekedvaló valami tuninghenger van rajta. Facebookon meg válaszolhatnál.

http://aprod.hu/hirdetes/pucs-...:
eladó a riga delta tudok szerezni 20 ezerér szinte mindene megvan csak a km óra hiányzik .de azt is bele szerzek.
nagyonköszi a jó tanácsokat :)
Ha meg menthetetlen a küllő,akkor el kell vágni a faszba csípőfogóval és újrakülőzni.

Békésban Csatári Sándor igen jó küllőket gyárt mángorolt menettel, nem is sokkal drágább mint a kínai küllő.
Rárohadtküllőanyákat úgy lehet megmozdítani, hogy legumizod és beleálítod gázolajba egy két napraa kereket, aztán fordítasz rajta, majd ár nap múlva ismét míg körbeérsz.
Ennek monnyuk ekkor van értelme, ha maguk a küllők jók, csak az anya rohadt rá.
Az anya rárohazdását meg úgy lehet ekerülni,, hogy amikor az ombre öszefüzi a kereket, akokrzsírozza a küllőanya és aköllő menetét is.
Jó 12 éve befűztem így egy kereket,, minen télen megy a motor, a külőanyák forognak...
Jólvan ezek is hót rozsdás küllők voltak.
A németeknek ez az idegenblokkos vagy idegenhegeres faszkodás a mániájuk.
Semmi értelme, akkor már ztényleg egy modernebb jobb motort kell venni.
....értöknek! lemaradt a végszo,számitogéphiba miatt
kábitás hozzá nem
azért nem fűztem ki mert a csavarok egy része berohadt. éss a küllők is rozsdásak. azaz nem krómos hanem vmi horganyzott de szar volt nna. bár úgy is tervezem átfűzni a felni a hátsó szélesebb felnit akarok. és elöl meg 16-osat tennék bele. :)
Annyiért énis kiizzadom.Éppen avzal küdök, hogy jólegyen.Van még benne olyan 8-as mint állat.
CentRirozni.

nem egy nagy etvasz, meg lehet tanulni.
Mindemellet tudok embert aki 3 rugóért megcsinlja.
olyat énse de te nagy centúrio primi pili lettél volna!
Kár hogy nem tudok centírozni:(
Öcsém legalább fűzted volna szét azokat a felniket aztán még a végén így is kinézhetne
Vicces emberke vagy te, már majdnem nevettem is.
drágán(német áron) vehetsz tölem is..
Tőle legalább drágán lehetne, ennyivel máris kollegiálisabb nálad
Menj börzére vedd meg azt.
és utána küldi ki a németeknek...ne álmodozz,töle nem szerzel blokkot olcson.!