Épül a Lui féle Cobra. Pár napja hoztam meg a fényezőtől gyári piros porsche színt kapott felpolíroztam ezt azt amit kell Még a hátsó rugóstagokat kell felújítani meg az ülést behúzni+matricázni és kész:)
Rárohadtküllőanyákat úgy lehet megmozdítani, hogy legumizod és beleálítod gázolajba egy két napraa kereket, aztán fordítasz rajta, majd ár nap múlva ismét míg körbeérsz.
Ennek monnyuk ekkor van értelme, ha maguk a küllők jók, csak az anya rohadt rá.
Az anya rárohazdását meg úgy lehet ekerülni,, hogy amikor az ombre öszefüzi a kereket, akokrzsírozza a küllőanya és aköllő menetét is.
Jó 12 éve befűztem így egy kereket,, minen télen megy a motor, a külőanyák forognak...
azért nem fűztem ki mert a csavarok egy része berohadt. éss a küllők is rozsdásak. azaz nem krómos hanem vmi horganyzott de szar volt nna. bár úgy is tervezem átfűzni a felni a hátsó szélesebb felnit akarok. és elöl meg 16-osat tennék bele. :)
Olan mint a simson shul .)
http://aprod.hu/hirdetes/pucs-...:
Békésban Csatári Sándor igen jó küllőket gyárt mángorolt menettel, nem is sokkal drágább mint a kínai küllő.
Ennek monnyuk ekkor van értelme, ha maguk a küllők jók, csak az anya rohadt rá.
Az anya rárohazdását meg úgy lehet ekerülni,, hogy amikor az ombre öszefüzi a kereket, akokrzsírozza a küllőanya és aköllő menetét is.
Jó 12 éve befűztem így egy kereket,, minen télen megy a motor, a külőanyák forognak...
Semmi értelme, akkor már ztényleg egy modernebb jobb motort kell venni.
nem egy nagy etvasz, meg lehet tanulni.
Mindemellet tudok embert aki 3 rugóért megcsinlja.