Rég írtam már ide, bár nincs sok jelentősége.. Csak informálni szerettem volna, hogy van-e valami új esemény? Gondolok is olyanra, hogy sikerült-e eladni külföldre valami jó cuccot, vagy hogy ki kinek a faszát szopta le mostanában?
Jó kis projekt lehetne.
persze, mint a simsonnak is, ennek sme ér egy forintott sem a futóműve, amiben lehet némi szerepe annak, hogy-miként is fogalmazzam ezt elegánsan- a simson igen hasonló:)
Szóval, ha ezt a magamévá akarnám tenni, akkor volna értelme, ha volna bele oylan blokk is aminek értelme is van.
Most végre elindulhatsz a simsontól való elszakadás rögös útján :)
Múltkor tetszett slampi motorja hát itt van egy ugyan olyan némi hiánnyal fillérekért.Faragj bele egy 5-ös simsonblokkot 50 köbcentivel menjen annyit mint a gyári 6,25-ös gép (90 km/h) és máris egy fullos zünson tulajdonosa vagy.
nna kis beszámoló..a KTM cafe racerem más jó formában van :)
a haverom jóvoltából a kawasaki motrjából mérte be hogy az cometem 85-öt ment végsebességbe!
ami nem is rossz a 4 gangos blokktól :) no meg a 5 felömlős puch hengerről :)
csak kicsit tűgörgőhangja van.... azon kívül minden oké :) sztem még kicsit kellene majd hangolni akkor más meglesz a 90 --100-as km/h határ hiszen most még 1:33-as keverék van benne .
Hitetleneknek majd csinálok videjót gpssel majd.
http://www.flickr.com//photos/...
Bár elütésekre ne szoktam reagálni.
(gyorsan javítom, mielőtt valamelyik gnóm-seggfej-agyoniskolázott szakbarbár elkezd nyelvészkedni felettem)
Esetleg komolyabb téma?
Egyébként pedig sziasztok EMBEREK (akikre gondolok, jól tudják, hogy nekik szól)!
A többieknek csak cső!
Menji?
Jó kis projekt lehetne.
persze, mint a simsonnak is, ennek sme ér egy forintott sem a futóműve, amiben lehet némi szerepe annak, hogy-miként is fogalmazzam ezt elegánsan- a simson igen hasonló:)
Szóval, ha ezt a magamévá akarnám tenni, akkor volna értelme, ha volna bele oylan blokk is aminek értelme is van.
Érted, szar futóművem van ithon elég más névvel:)
Most végre elindulhatsz a simsontól való elszakadás rögös útján :)
Múltkor tetszett slampi motorja hát itt van egy ugyan olyan némi hiánnyal fillérekért.Faragj bele egy 5-ös simsonblokkot 50 köbcentivel menjen annyit mint a gyári 6,25-ös gép (90 km/h) és máris egy fullos zünson tulajdonosa vagy.
a haverom jóvoltából a kawasaki motrjából mérte be hogy az cometem 85-öt ment végsebességbe!
ami nem is rossz a 4 gangos blokktól :) no meg a 5 felömlős puch hengerről :)
csak kicsit tűgörgőhangja van.... azon kívül minden oké :) sztem még kicsit kellene majd hangolni akkor más meglesz a 90 --100-as km/h határ hiszen most még 1:33-as keverék van benne .
Hitetleneknek majd csinálok videjót gpssel majd.