Miért nem vették meg? Vagy miért nem árulod. Havernak kellett volna felhívott még vagy 2 hónapja aztán aztmondtad elkelt. Napi használatra kellett volna neki.
Pár ujj?:D Hajjaj.:D Lassan aztmondod te vagy az egész Szicíliai maffia az 58 kilóddal.:D Amúgy meg dolgozom napi 13 órát Balaton mellett szóval csak ennyi tudok erre mondani. És azt veszünk meg amit akarunk. Szabad országban élünk. És már csakazértis a régi kijelentésed miatt még a lila cafe racernél hallottak miatt. "nem hagyom hogy megtudd venni" ha nem tudom megvenni akkor ráirányítom azt aki akar venni valamit. És amúgyis mi van a puszipajtás Barna barátoddal? Fél éve nincs róla hír már havernál áll egy motorja. A fehér KS50 ed is külföldre adtad el azért nem beszélsz már róla.
Puch Lido Sl 50-hez keresek hengert!Van valakinek?Esetleg 50-esnél nagyobb?70-es volt rajt de de szarráment a dugó és nem találok hozzá másikat.Ha valakinek van keressen meg!
Érdekes, hogy az országból mindenki hozzád hord Zündapp, Puch, Sachs, Kreidler motorokat, hogy ugyan má' báttya, add má' el nékem jópínzí!
Szánalom vagy a köbön.
Annyira büszke vagyok rád, hogy eladtad 150-ért.
De az kibaszottul nem helyén való, hogy mások elől happoljátok el a gyűjteményi darabokat.
Inkább venné meg egy gyűjtőtársam szarér-hugyé, mint Ti, akik 3 nap mulva külföldön áruljátok!
és nem a megunt motorjukat árulják,hanem azt amit valaki más hirdetett néhány nappal azelött....ugyhogy unalmas az a duma,hogy "nekem is annyiba van"...
Nem kellene a másikat kapásból elitélni, vannak akik rendes pénzért veszik meg a motorokat, nem mindenki szarért hugyért veszi meg. Nem is tudom melyik kedves fórumlakó mondta a KS 80 asra, hogy ad érte 60-70 ezret, mikor 150 ért hirdettem, mert többet ugy sem ér. Érdekes hogy MAGYAR! tulaj vette meg, ráadásul Érd mellé vitték. Vannak akik megadják érte a rendes árat, é nem fikáznak mindenért.És ha nem tetszik hogy mennyiért adjuk a motorokat, akkor nem kell nézni a hirdetéseket, olcson vastelepről sem hozod már ki a roncsot sem.
Fáj, mi?
Akkor miért is csinálod? Rajtad meg a Tamás szerelmeden kívül mindenki más normális életet él itt a fórumon, csak Ti vagytok ilyen ingyenélők.
Pár ujj nélkül már nem lesz olyan könnyű csinálni, vigyázz magadra, nehogy bajod essen.
Bár.?!
üdv :)
Szánalom vagy a köbön.
De az kibaszottul nem helyén való, hogy mások elől happoljátok el a gyűjteményi darabokat.
Inkább venné meg egy gyűjtőtársam szarér-hugyé, mint Ti, akik 3 nap mulva külföldön áruljátok!
Puch Maxi gázbowdent keresek.
Köszönöm
Akkor miért is csinálod? Rajtad meg a Tamás szerelmeden kívül mindenki más normális életet él itt a fórumon, csak Ti vagytok ilyen ingyenélők.
Pár ujj nélkül már nem lesz olyan könnyű csinálni, vigyázz magadra, nehogy bajod essen.