Persze:) Strandolni jó. Főleg motorral:) Héé héé márkatárs voltam már jópárszor csak inkább megváltam tőlük. A tunyingot meg váltóhibája miatt (valami gyűrűk szétmentek benne) Elcseréltem egy csinos Sachs Endurora felújított blokkal. Megy max 45-50 el de azt mindenhol tudja.
Egyértelmű. Csak mondom nekem nem vált be a Simson eddig. Mert akkor még mindig a kis piros cafe raceremet hajtanám. Lehet rosszakat fogtam ki de mindig szerelni kellett sajnos.
Agárd jónak hangzik. Szerintem bátyám is lejön velem. Jövünk 2 motorral ami "100fölöttmegy.:D" Igen nekem nem vált be egyik Simsonom sem. Mindegyiknek állandóan baja volt. A tuningnak főleg. Fékek gyengék stb. Lényeg hogy nekem nem tetszett és soha többé nem Simsonozok. Ja és ha el akarja adni az embör akkor mindenki 10 ezerért akarja megvenni akármilyen is legyen az. Kb 50 km innen Agárd. Gyorsan le lehet zavarni.
na,itt a jo link...http://www.kti.hu/index.php/ne... az autorajzok alatti pár sornál van a lényeg:70-90km-h körül még nem olyan nagy a légellenállás,ami lényeges loeröt igényel!
egyesek nem akarják megérteni,hogy 100 körül a légellenállás legyözésére többszörös loeröre van szükség,mint mondjuk 50-60-nál.ezért lehet hosszabb áttétellel gyorsabbá tenni mondjuk a simsont is,de csak bizonyos sebességig,amig a loereje megküzd a légellenállással...azt hiszem ehhez nem kell egyetemi végzettség,hogy megértse az ember! vagy mégis?
Minden további izélés helyett, meg amennyit megy, forog amit forog azt jóvan.
Hozzunk össze valami talit, oszt jól megmustráljuk egymás recegéit.
Arra gondoltam, hogy mi megyünk páran normális fejek (szar szimszonnal D:) agárdra strandolni, Puccinak meg neked kb oylan messze van agárd mint nekem, akár el is jöhetnétek.
Az a terv, hogy reggeltől strandolunk, este behúzódunk a volt ifjúsági tábor kemingjébe, duma sör, kaja, majd másnap hazajövünk.
Akár el is jöhetnétek a 21-i hétvégn lesz szombaton.
Pindurit fárasztó, hogy szakamai érvelésre "szaraszimszon" válasz bír csak érkezni.
HA géjesixerem lenne hihetőbb lenne az érvelés?
nemááá
Szerintem csinosan levezettem, hogy 100 hoz 10 felett kell forognia.
HA mvalóban megforogja, akkor tényleg megy annyit, ezen nincs mit örjöngeni, szaraszimszon-ozni.
VAlamiért azt gondoljátok, nekem fájdalmas volna, ha menne százat gyári állapotában, pedig kurvára nem, csak igyekszem realisább lenni, mint a srácok akik elhizsik, hogy 140 et megy a 14 loerős kiscibere.
(ami mellesleg 120at sem tud valójában, amikor az órája már a 140hez közelít:)
Nekemnem létkérdés, hogy ne tudjon százat, vagy hogy tudjon, mindössze műszakilag érdekes, kár agybajt kapni.
Páldául, eddig nem tudtam, de most kibukott, hogy az SW nek sokkal jobb a váltókiosztása mint a Cündinek, amit uygan nem értek de érdekes.
A cündinek furcsa széthúzott váltója van, az SW nek meg sokkal zártabb.
Gondolom, a hatos váltzat még zártabb.
ebből kifilyólag, ha valami ütőset akarnék reszelni, biztos az sw blokkra huzigálnék valami haladós szettet.
nem a ha meg a talán meg a körülbelül mennyit csal-ra vagyok kiváncsi!ha biztos vagy abban amit állitassz,bizonyitsd be!gps,gps,gps,gps...hányszor irjam le? le a felfogoképességeddel van baj?
Attól még lehet strandolni:)
CSak érted, ha egy márkatárs mondja, hogy "szaraszimszonom" az másként hangzik, mint, ha külsős.
A konfliktusok elkerülésének leg egyszűrbb módja, ha tilos más márkáját herótozni.
egymás motorjait nem fikázzuk.
Minden további izélés helyett, meg amennyit megy, forog amit forog azt jóvan.
Hozzunk össze valami talit, oszt jól megmustráljuk egymás recegéit.
Arra gondoltam, hogy mi megyünk páran normális fejek (szar szimszonnal D:) agárdra strandolni, Puccinak meg neked kb oylan messze van agárd mint nekem, akár el is jöhetnétek.
Az a terv, hogy reggeltől strandolunk, este behúzódunk a volt ifjúsági tábor kemingjébe, duma sör, kaja, majd másnap hazajövünk.
Akár el is jöhetnétek a 21-i hétvégn lesz szombaton.
Sajna nagyon rossz a hang nemlehet mintát venni belőle, fülre kicsivel 8felett forog ötben...
Azmeg sajna megint stimmel a gyári adathoz:)
HA géjesixerem lenne hihetőbb lenne az érvelés?
nemááá
Szerintem csinosan levezettem, hogy 100 hoz 10 felett kell forognia.
HA mvalóban megforogja, akkor tényleg megy annyit, ezen nincs mit örjöngeni, szaraszimszon-ozni.
VAlamiért azt gondoljátok, nekem fájdalmas volna, ha menne százat gyári állapotában, pedig kurvára nem, csak igyekszem realisább lenni, mint a srácok akik elhizsik, hogy 140 et megy a 14 loerős kiscibere.
(ami mellesleg 120at sem tud valójában, amikor az órája már a 140hez közelít:)
Nekemnem létkérdés, hogy ne tudjon százat, vagy hogy tudjon, mindössze műszakilag érdekes, kár agybajt kapni.
Páldául, eddig nem tudtam, de most kibukott, hogy az SW nek sokkal jobb a váltókiosztása mint a Cündinek, amit uygan nem értek de érdekes.
A cündinek furcsa széthúzott váltója van, az SW nek meg sokkal zártabb.
Gondolom, a hatos váltzat még zártabb.
ebből kifilyólag, ha valami ütőset akarnék reszelni, biztos az sw blokkra huzigálnék valami haladós szettet.
http://www.humorsziget.hu/imag...