Te és mivan akkor ha törvényileg határozva volt az, hogy 6,25-lónak kell lennie és mivel ez szabályozva volt ezért az ahoz a
lerőhöz tartozó fordulatot adták meg.Nyilván vastagon föléforognak ezek a 7100-nál.Aztán, hogy kinek hogy megy az más tészta nekem 90-et mértünk még annó.De nagyon jól gyorsul és élmény vele örjöngeni!
érdekes,ha már bizonyitani kell az állitást,akkor már megoldhatatlan a gps mérés.. én hungarocellt szigszalagoztam a tankra,és arra rá a fotomasinát!a gps-t pedig a müszerek mellé lehet szigszalagozni ezt a gyengébbek kedvéért irtam le,akik az elmult 1-2 évben nem hajlandoak lemérni azt amit állitanak!
szerintem kb.5-ször annyit motoroztam már életemben,mint slick mester,de ez lényegtelen....100-as tempohoz kb. 10loerö kell,ha megnézi az ember az adatokat: 125-ös mz 10lo-100km-h,125 zündapp 17lo!-120km-h,stb. aki okosabb a gyárnál,az jelentkezzen a találmányi hivatalnál,hogy legyözte a fizika törvényeit!
De érdekes az übersimsonhűdefasza 4 ganggal megy 100 at itt akadok ki sokszor. A fullgyári mérnökök által kiszámítottat mindenki torpedózza a reszelt fostubus simsonokat amiben dugót kell cserélni pár ezer km alatt azt senki. "nahámerakátejóranemhazudik" én is át tudom állítani. meg miért rögtön azzal jössz hogy nem jó a km óra nem jó a fordulatszámmérő stb. Elhiszem hogy kigyengül a rugó de ha óra szerint 1000 az alapjárat és gyárilag is ez az érték igazából.
Az ötös váltós cuccnak, mint előre sejthető volt 10200 at kellene forogni utsó fokozatban, hogy valós 100 at tudjon.
Mivel, a széria motor a legnagyobb teljesítményét a belinkelt adattábla szerint 7100 as fordulaton adja le, kevéssé valószínű, hogy 3000 -et túl tudjon forogni:)
Ha a maximális teljesítményhez társuló fordulatot, és az áttételeket figyleembeveszük,ravaszul kigyün a gyárialg megadott végsebesség érték:)
Vélhetően a jobban sikerült példányok mehetnek 90környékén, de 100 at semmiképpen.
az előbb saccoltam, hogy 9 nél többet kelleneforognia a 100 hoz, és tényleg:)
(makesztem? D:)
Vagy nemjól számoltam, vagy a fizika nem érvényes a zündapptulajokra:)
De tulajdonképpen tök lényegtelen hogy 85-90vagy 100 a vége, jó kis motorok ezek, akármennyit is mennek.
Simán vissza lehetne számolni az elért fordulatszámból a valós végsebességet az áttételek és a kerék alapján.
Aki akarja, tényleg megteheti, én nem túrázatatom rajta magm nagyon, eléggé mindegy szerintem, hogy 80 vagy 85:)
Bár nem tudom, de vélhetően a hatsebis hatodik fokozata valahol 1,:20 alatt lesz kicsivel, oylan 1,17-1,18 körül talán, mert gondolom a hatos sűrűbb mint az ötös.
Ebből és a szokásos szekunder (lánc) áttételből saccra mondom, d szerntem 9 nél biztosan többet kellene forognia, hogy a valós 100 at elérje.
Nem oylan ördöngősség, csak vlami nagyjából hiteles fordszámmérő kell hozzá.
Neked legalább hihetne Zoli. Az 5 sebességes megfutja a 100 at akkor a 6 meg tudja futni a 110 et. Nekem a cobrám a régi bordó igazoltan ment 112 km/h t. Józsi (zundapp) te meg nem is motorozol. De amúgy rátok hagyom, tudom mennyit megy és az a lényeg nem amit ti hisztek. Legalább suzunak elhihetnétek mert jártasabb az ilyesmiben.
és mitöl lennénk szájhösök, mert tavaly meg idén is ugy néz ki hogy
vagy 20 22 motornál gyorsabb a yamaha . mitöl mikor 27le gyárilag?
meg 8500 helyet ha kell 12.500 forog és padon mérve az utcai bol készült 50 le , a gyári pannonia fékpadon fötengelyen fehéren feketén. ez tény.akkor ? Szájkarate csak itt van gyertek el egy versenyre az lehet villantani hogy mennyit megy a zündapp vagy a herkules.
a gps ujonnan 15ezer körül már kaphato ujonnan,a telefonos gps szart se ér.én és sokan mások meg tudták oldani a fotogép rögzitését a tankra,de ha ez meghaladja a tudás és kreativitásszintedet,akkor inkább ne nyulj semmihez,amihez egy kis fantázia kell! a cobrához meg végképp ne...
a 250ccm is az én irányitáasom szerint készült azért 250ccm mert tavaly mindenki ki volt akadva hogy 350ccm. behozták a külön kategoriákat ezért lett 250ccm amiböl áll még 2db racevan az udvarban.
A 100 km / h sebesség az nem kizáró ok 1 50ccm nél mert vagy 22 éve a csabának hoztam az nszk-bol 1 hercules ultra 6 sebb vizes motort 50 DM ért és tartosan 110km/ó közlekedett vele. Söt még én is,. Ha végre teszek láncot a 80 Zündapra akkor 110km / ó meg se áll.
lerőhöz tartozó fordulatot adták meg.Nyilván vastagon föléforognak ezek a 7100-nál.Aztán, hogy kinek hogy megy az más tészta nekem 90-et mértünk még annó.De nagyon jól gyorsul és élmény vele örjöngeni!
De nem akarok vitatkozni, a száémokból kijött a gyári érték, oszt enji:)
Sachs váltóáttételek: Primär: 1: 3,21
Gänge: 1: 4,6, 2: 2,73, 3: 1,95, 4: 1,50, 5: 1,33
Mivel, a széria motor a legnagyobb teljesítményét a belinkelt adattábla szerint 7100 as fordulaton adja le, kevéssé valószínű, hogy 3000 -et túl tudjon forogni:)
Ha a maximális teljesítményhez társuló fordulatot, és az áttételeket figyleembeveszük,ravaszul kigyün a gyárialg megadott végsebesség érték:)
Vélhetően a jobban sikerült példányok mehetnek 90környékén, de 100 at semmiképpen.
az előbb saccoltam, hogy 9 nél többet kelleneforognia a 100 hoz, és tényleg:)
(makesztem? D:)
Vagy nemjól számoltam, vagy a fizika nem érvényes a zündapptulajokra:)
De tulajdonképpen tök lényegtelen hogy 85-90vagy 100 a vége, jó kis motorok ezek, akármennyit is mennek.
Afelől nincs kétségem, hogy egy nyitott 80as megy 110-et, de akkor az nem 6,2 loerős, hanem 10+valaemynni.
Aki akarja, tényleg megteheti, én nem túrázatatom rajta magm nagyon, eléggé mindegy szerintem, hogy 80 vagy 85:)
Bár nem tudom, de vélhetően a hatsebis hatodik fokozata valahol 1,:20 alatt lesz kicsivel, oylan 1,17-1,18 körül talán, mert gondolom a hatos sűrűbb mint az ötös.
Ebből és a szokásos szekunder (lánc) áttételből saccra mondom, d szerntem 9 nél biztosan többet kellene forognia, hogy a valós 100 at elérje.
Nem oylan ördöngősség, csak vlami nagyjából hiteles fordszámmérő kell hozzá.
vagy 20 22 motornál gyorsabb a yamaha . mitöl mikor 27le gyárilag?
meg 8500 helyet ha kell 12.500 forog és padon mérve az utcai bol készült 50 le , a gyári pannonia fékpadon fötengelyen fehéren feketén. ez tény.akkor ? Szájkarate csak itt van gyertek el egy versenyre az lehet villantani hogy mennyit megy a zündapp vagy a herkules.
A 100 km / h sebesség az nem kizáró ok 1 50ccm nél mert vagy 22 éve a csabának hoztam az nszk-bol 1 hercules ultra 6 sebb vizes motort 50 DM ért és tartosan 110km/ó közlekedett vele. Söt még én is,. Ha végre teszek láncot a 80 Zündapra akkor 110km / ó meg se áll.