Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A festéseidre nem lennék olyan büszke.
Van 1 a MAMI-ban is.
arra vagy büszke,hogy egy gyürüt kicseréltél? azt egy ovodás is meg tudja csinálni.. majd egy komplett blokk vagy egész motor felujitással dicsekedjél,addig meg nincs alapod arra hogy kritizálj másokat!én a te korodban már az 5. motoromat generáloztam meg,festéssel együtt!
Na ez a nagy büdös helyzet, hogy ilyenből 2 van az országban, és egyik nálam pont.És nincs hozzá sehol alkatrész.
Befoghatnád már pofádat. Állandóan te kezded a nepperezést nem mutatsz fel semmi értelmeset és csak rontod a hangulatot. Van itt pár nepper igen. És? De attól függetlenül régen is tudunk normálisan beszélgetni itt a fórumon.
Te nem oda adod el a csillagászati áron kínált szarjaid? Illetve adnád, csak senkinek nem kell.
Mindenkit befűzől, hogy csináljon pénzt neked belőlük, de mindig befuccsol.
te se vagy jobb a slick-nél,ugyanugy viszed eladni kintre,csak nem azonnal...
semmi közöd hozzá,inkább a darabokban lévö szarjaiddal foglalkozz
És te minek gyűjtögetsz? Úgyse csinálsz velük semmit, motorozni nem motorozol velük, mutogatni nem mutogatod... Örökölni senki nem fogja... Mindig azt hazudod nincs egy forintod se, aztán minden héten veszel valamit.
Akkor meg minek az egész?
ijkább ezzel kéne kereskedni,jobban illik az egyéniségedhez.... http://www.kepesmotor.hu/slick...
ezentul jobban rástartolok a zündappokra,mert ez már pofátlanság,amit ezek a pénzéhes nepperek müvelnek.
legalább 1 zundappal több marad itthon...:))))
értem....ilyenem még nem volt:(((
Erre a blokkra kellene dekni, nindenkinek van az 5-6 sebis Sachsokhoz, de ehhez még nem láttam.Szemét tulaj meg nem találja még meg hozzá, pedig megvan valahol, csak nem érek rá.
Most is, nyugi.
Mittudomén 9 körül beszéltem vele akkor láttam meg a hírdetést aztán mondta hogy lassan ottvannak már Pécsről
Múltkor is ilyen cselesen kérdekzte hogy mivan aztán nála volt a motor emlékezz.
Pécsről hogy a francba érnek Győrbe 1 óra alatt?
8 felé beszéltem vele, és 9 felé vitték el.
Sokat iszol azért rossz a májad?:D
Valaki Pécsről ment érte.
Engem az boldogít, hogy nem a tied lett, meg a mohácsi haverodé!
ki volt az?
Te fikáztál, hogy úgyse rakom össze... Én nem csodálkozom, hogy megy.