Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt benne olaj!
megint hazavágtad a dappot bakker! megint olaj nélkül nyeleztél?
OTT a pont ez a lényeg!

---
Azért hihetetlen ez a Zündapp!
1 törött L-gyűrűvel is képes volt még menni!
ááááááááááá te egyáltalán néztél már utána hogy mit jelent a restaurálás és a felújítás? úristeen!
Azóta már levakartam.
Ejnye-ejnye...
Paszta-raszta?
- a történt
Kuplung összeszerelő cuccos
Most már feltehetem a motorom e-bayre.....
Ameddig Ti egymás vérét szívtátok, addig a történt a dappom kapott ezt-azt.... Ki találja meg mi az? (a gyújtáskapcsoló, az új csapágyak és az új hajtókar nem igazán látható)
Lehet hogy nem magyarországi áron adom, de tudom hogy osztrákok szivesen nézegetik az oldalakat, igy nem izgat hogy mikor viszik el.Elfér a többi mellett.
Ha érdekel, van nálam hozzá blokk, váltóalkarészek, sőt még a kért gumicső is van a karbi és a légszürő közé. Ha érdekel adatlapon hirdetésre irj, és akkor küldök képet is.
HI!
egy alkotás eredeti formába való visszaállítása=restauréció
A felújítás az elhasználódott tárgyi eszköz eredeti állaga (kapacitása, pontossága) helyreállítását szolgáló, időszakonként visszatérő olyan tevékenység, amely mindenképpen azzal jár, hogy az adott eszköz élettartama megnövekszik, eredeti műszaki állapota, teljesítőképessége megközelítően vagy teljesen visszaáll, az előállított termékek minősége vagy az adott eszköz használata jelentősen javul és így a felújítás pótlólagos ráfordításából a jövőben gazdasági előnyök származnak; felújítás a korszerűsítés is, ha az a korszerű technika alkalmazásával a tárgyi eszköz egyes részeinek az eredetitől eltérő megoldásával vagy kicserélésével a tárgyi eszköz üzembiztonságát, teljesítőképességét, használhatóságát vagy gazdaságosságát növeli;=felújitás
Igen, és Te pont ilyen vagy.

Az a Zündapp, amit haver kérésére adtam el, az sem restaurálva volt, csak felújítva. Menj el egy nyelvészhez, majd ő segít kiigazodni, ha már az iskolában nem tanultad meg.
A panellakásunkat is felújítottuk, nem restauráltuk. Vagy szerinted akkor minden egyéni igények alapján átalakított, széppé varázsolt lakás, az mind restaurált? Nem inkább felújított?
Szia az a gumicső ritka hogy jó legyen mivel az kikeményedik ennyi év alatt és eltörik kimerevedik stb.
Nem szeretek slampinak igazat adni de a felújítás nem ugyan az. Mármint nekem. A felújítás alatt más színt teszel rá egy két típusidegen alkatrész stb. De a restaurálásnál meg eredetire törekednek.
Sziasztok!

Puch MS 50eshez keresek alkatrészeket, tudtok ajánlani valami oldalt/embert/boltot, stb? Főként hátsó fék és a légszűrő háztól a karbihoz vezető gumicső kéne.
az a baj,hogy lejáratták a szo igazi jelentését azok,akik igénytelenül,akár ecsettel átkent gépüket felujitottként hirdették..
Kár lenne nyelvészkedni haggyuk meg azt az okosokra menjen mindenki kapálni!
akkor kérdezz meg mást is... a szo maga kifejezi a jelentését: fel ujitás-uj állapotra történö visszaállitás....
Ha nálad a felújítás, és a restaurálás ugyan azt jelenti, akkor sürgősen fordulj orvoshoz, és hagyj fel a veteránokkal! Hagyj foglalkozzanak velük arra értelmesebb emberek!
nepperek!ktm-pukkkot vegyetek!http://www.kepesmotor.hu/ktm-v...
ez legalább eredeti,ez inkább éri az árát,mint a fehér....persze ez se a magyarországi fizetésekhez van beárazva!http://www.hasznaltauto.hu/motor/zundapp/zundapp_ks_80-563398
7
a restaurálás ugyanazt jelenti,mint a felujitás.. ugyhogy hiába probálod kimosni magadat ami a fehérrel történt,az átalakitás...
Ki mondta, hogy restaurált? Én azt mondtam felújított!
Nem kell mindent a gyárinál is szebb állapotra csinálni. Szerintem szép ez a fehér!
Ez sem volt fehérben, de nekem meg egyre jobban tetszik...
nyugati árakon te se veszel semmit,ugyhogy nem kell ez a rizsa...