Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet róla szó,ha össze tudom hozni az új villával,de szerintem hegesztenem is kell meg ilyenek.Írok ha megválok tőlük mindenképp.
Valakinek nincs elfekvőben egy 4 sebis Sachs blokkhoz való kuplungdekni, berugókar, és váltókar? 2 különálló tengelyes, nem az egybeépitett kell.
A hitetleneknek:
nemsokára videó is lesz...
Jól mehet!
ha csinálsz központi rúgósat akkor a két hátsó teleszkópot eladod? mert engem érdekelne!
Köszi,ment PÜ
Hercules villát tudtam belegányolni,de most kap egy központirugós villát.
Minden van.
Hello!

Legegyszerűbb ha leméred a menetet meg milyen emelkedésű és legyártatod egy esztergányossal. Kb 200 forintért megcsinálja drágább helyen. Én is ezt alkalmaztam mert a Kreidlerre szintén nem lehet találni anyát.
Szia!

Van fotó a motorodról? Megnézném!
Hello,van még alkatrészed sachs blokkhoz?50/6 os vagy sw50 es főtengely-anya kellene,gyujtás oldali részre.Bal menetes,sajna sehol nem tudok szerezni.Előre is kösz.
szerintem meg te...1-1...
Csak szimplán Te állítottál hülyeségeket...
[29828]
látom,semmit nem változik a forum,egymás szavát kiforgatva ba...ják egymást a forumozok...
Eddig rossz idő volt.
Rosszul érzed magad, ha nem kötekedhetsz?

A motor meg 1-2 napon belül újra járni fog. Csak nem tartok polcon L-gyűrűt!
ookéééé ... de azért helyedben időben cseréltem volna dugót
azonkivül az a hülye legalább csinált valamit a motorjával,nemcsak szétszedte,és ugyhagyta...
rosszul érzed magad,ha nem a tied az utolso szo?
Ahelyett, hogy tovább égeted magad, maradj csöndben! Attól, hogy hülyék az emberek, a szó eredeti jelentése még mindig nem az, amire Te gondolsz...
Mielőtt beszólsz valakinek, tájékozódj!
Még raktam is be némi infómorzsát, mikor saját kezűleg összeraktam!
sok okostojás,akkor ez mi?http://www.jofogas.hu/csongrad...
te.. azért mielőtt használtad volna legalább megnézted volna hogy mizújs a hengerben...
nna mert akkor közelebb nem csesznéd szét a hengerben vagy akkor nagyobbb kár nem lesz benne akkor
Nem én törtem el. Magától fáradt el.
akkor hogy törted el?:D