Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utalás? Nincs is számlaszáma.
Jut eszembe. Toomy vár az utalásra (Zündapp konzolt vennéd tőle) De még azóta sem jelentkeztél.
Khm mondj olcsóbban simsont ilyen felszereltséggel.
Komolyan lassan többet tudtok a motorjaimról mint én magam. Akkora faszság ez a magyar mentalitás mindenki életébe beleáskálódni. Ha nem tetszik valami el lehet jönni Veszprémbe és megmondani nekem. De egy két ember nem menne el innen jó kis veszprémi vendégszeretet nélkül.
Azt már eladta. Félkész-Café Racer
és mi van a küllös ks-el?
Videjó a Szimszonok között.
Meglehet. De a feeling megfizethetetlen.:D Ja és könnyű szerelni. Dugócsere 10 perc volt kb.
Az nemlehet hogy szar a Simson?
Tegnap Toomy barátommal.
nna köszönöm :D egyébként igazad van hogy ha túlhegyezett hengereknél előfordul hogy a nagy ablakok miatt törnek ki az gyűrűk, meg a ami írtam a nyelezéstől a hirtelen gázelvétel is okozhat.
Üdv!

Én is erre gondoltam. Gyűrű tört aztán vitt mindent magával.
2 Gyűrűvel raktam össze. Lehet akkor kiveszek egyet. Rakok fel videjót.
hali.. van egy x30m-em nem tudom kinek van még de az én gépemen csak egy gyűrű van és vas hengeres.. ez alap ezeknél?
illetve ti rendeltetek már innen ? http://www.puchshop.de/catalog...

hogy zajlik? mennyi a szállítás? stb....
köszönöm .. üdv.
KÖSZÖNÖM gombi!
60% környéki nyilásoknál már illik lekerekíteni az ablakok éleit, nagyobbnál még ívelni is kötelező.

Az ilyen felső dugótörések rendszerint nem anyaghiba, hanem a kialakítás következményei.
Meg kell nézni mennyire szedte ki az ablak élét, sarkait.

Olyan is van, hogy a dugó csak azért törik, mert a gyűrű beleakad a helytelenül kialakított viszontes élekbe.
10 fölé forgó motorba hót felesleges 2 gyűrű, ha meg race és csak a nyél van, akkor úgy is csak 7-8 felet használod, szóval akokr meg pláne.
ráadásul 1 gyűrűvel lassabban is kopik a henger.
megtaláltam álmaid autoját... http://www.jofogas.hu/vi/39823...
helló tudna nekem valaki segíteni? egy Puch X30m-hez (e-50 blokk)
kellene kapcsolási rajz....
köszönöm
ebben egyetértünk...nekem se kell zündapp,amennyiért te adod...
Nem csak annyiért nem kell amennyit te akarsz érte. A v50 es blokkokról még a Rigásoknak sincs jó véleménye.
ugy változtatod a véleményedet,mint az idöjárás változik?
ja bocs,2 éve volt! kattints csak az elözményre!milyen jo dolog ez az archiválos technika!
érdekes,1 éve még hogy el voltál ájulva a rigátol,mi történt most?