Nekünk mindegyiknél be kellett nyomni a hűtőcsövet kicsit hogy lejöjjön. Nemtudom nekünk lejött az első takaró aztán a 4 gumibak csak odatartotta nehéz szülés volt.
Persze de a feeling megfizethetetlen. Amikor megközelítőleg úgy megy a Simsonom mint az RS 125 az már jó. Ha úgy veszed lóerő/kilóra kb ugyanott van a Simson mint az RS. Csak mondom 45 és 50 kg között van a Simson.
Hűtőt úgy a legkönyebb kivenni, ha az egyik csövet felül kicsavarozod. 5 perc sincs, és kint van.
A gyertyapipád el volt baszva. Erről még egy kisgyerek is leszedte volna:
miért nem hallgatsz a tapasztaltabbakra? a simsont nem 12000 fordulatra tervezték,a zundappot meg igen....szarbol nem lehet aranyat csinálni,csak ideig-oráig ugy tünik!
Rendben de ez magánvélemény. Nekem nem tetszik az elgondolása az egésznek. A bilincses kipuffrögzítés nemjó. KS80 WC ről gyertyapipát nehéz levenni. Hűtőt igazi tetris kivarázsolni. Karbi jó helyen van. Viszont a kockablokkosoknak már jó a váltója (Ks80) Az előző mindegyiknek pocsék volt. De figyelj mindenkinek más tetszik. Eladtam? Aligha. Ha gondolod ma összetoltuk a mindenséget haverral és lefotóztuk. Még ma felrakom a képeket.
Zündapp-ot nem kell szerelni. Legalábbis egy normális állapotút nem. Csak Te azokat gyorsan kiszórod mindig!
Narancsot mennyit szereltem? Semennyit.
A WC TT-nek sincs semmi baja, napi 150-200 km megy bele, és hibátlan.
Dehogy költöm. 2000 ért bele egy dugó meg valamennyiért a hónolás mertmiértne. Aztán szalad újra. Megéri.: Így visítani motort még nem hallottam élőben. Terhelés alatt 12 fölé forgott könnyedén. Mindig is szerettem volna egy ilyen simsont. Zündapp kell a hóhérnak, nehéz szerelni. Cobrákat meg nem fogom minden nap hajtani.
látod,látod, nem kellett volna eladni a zündappokat,az legalább birja a nyuzást:))) igy meg szép lassan ráköltöd a hulladék simora a hasznot,ami a zündappokbol volt!
ÁHÁ itt a hiba hogy a kövér gáz után leveszed a hirtelen a gázt és akkor szorulni meg képes a dugattyú. ilyenkor kellett volna folyamatos gázfröcsögés és kuplungbehúzás mellet! mert hogy folyamatossan is kenje a keverék a hengerfalat.
mert ez volt a baj tuti mert nálam is pont ez volt a baj.
emzoliii javítsd ki ha rosszul értelmeztem...
látod,látod, nem kellett volna eladni a zündappokat,az legalább birja a nyuzást:))) igy meg szép lassan ráköltöd a hulladék simora a hasznot,ami a zündappokbol volt!
A hűtő sem változik semmiben, csak máshogy kanyarodik a cső!
A gyertyapipád el volt baszva. Erről még egy kisgyerek is leszedte volna:
Narancsot mennyit szereltem? Semennyit.
A WC TT-nek sincs semmi baja, napi 150-200 km megy bele, és hibátlan.
mert ez volt a baj tuti mert nálam is pont ez volt a baj.
emzoliii javítsd ki ha rosszul értelmeztem...