Megkaptam a köhögős Simsont.
Alkatrészlista: Mitas pályagumi vagymiaz, Bowdenes fordulatszámmérő, SA 70/4, P20 karbi, könnyített babigyula, Mza műanyagos s70 főtengely, könnyített kuplung, hosszú 4. fokozatos váltó, Vrezo, És könnyebb mint egy Babetta!:D Szerinted a Motoplat cdis trafót fel lehet ekkenteni a babetta gerjesztő-jeladódologra? Vagy 200 ezret rálocsolt régen a motorra de csak 2 éve állt neki. Meg használta Dragracsnira Écsen. Még egy rajtmatrica is fentvan. Állítólag a 125 ös robogókat megette reggelire. Kitudja mi lesz belőle. Kezdek azzal hogy rakok rá egy új FAGY ot. Aztán megnézzük mit szól. Simsonos lettem, iskolábajárós gépnek jó lesz.
Nem terelek, csak Te szerinted Én köcsögséből megvettem mások elől a blokkot. Szerintem meg nem. Sőt, akinek megvettem, Ő se küldött el a világ végére. Mily érdekes...
Szívből örülök, hogy neked ilyen fantasztikus haveri köröd van. Tényleg!
De tényleg, miért hiszed, hogy Te vagy a Király?
Mind a két blokkot amit feltöltöttem, nem haszonszerzés céljából vettem. Az SWD-t én fizettem ki, mert egy barátomnak nem volt pénze.
A 80-as blokkot szintén egy fórumtársnak hoztam, mert nem tudott eljönni. Én még fel is ajánlottam, hogy fizetek a benzinébe! De igazad van, én szar-szemét-nepper vagyok.
Babettából meg volt 100-as, Y leömlővel. És nem kapálóép, ahogy Te mondtad.
A fórum meg azért tart itt, mert a többség haszonszerzés céljából happolja el a gyűjtők orra elől a darabokat... Nem kell messzire mutogatnom, hogy példákat hozzak! Baszogasd Őt, ne Engem!
Kössz
Nálunk ez tökre így van, még akkor is műkszik, még oylanok is felhívnak akikkel esetleg nem együtt mentem ki, csak tudom, hogy kint vannak, és tudják, hogy kint vagyok.
Sét, volt, hogy úgy hívott fel valaki, hogy "Zoli, kintvagy? Láttad már az yxz cuccot? "
HA azt mondom, hogy nem vagyok, de tudja, hogy iyet kerestem, megvette volna nekem.
Pedig tulajdonképpen nem vagyunk haverok, nem járunk össze azzal a sráccal akivel ez legutóbb előfordult.
amúgy láttam full gyári 100 ccm-es babetta hengerszettet és hozzávaló blokkfelekkel. és duplarezóval.... :O a hengernek vastagabbak voltak a lamellái és kicsivel nagyobbak
Alkatrészlista: Mitas pályagumi vagymiaz, Bowdenes fordulatszámmérő, SA 70/4, P20 karbi, könnyített babigyula, Mza műanyagos s70 főtengely, könnyített kuplung, hosszú 4. fokozatos váltó, Vrezo, És könnyebb mint egy Babetta!:D Szerinted a Motoplat cdis trafót fel lehet ekkenteni a babetta gerjesztő-jeladódologra? Vagy 200 ezret rálocsolt régen a motorra de csak 2 éve állt neki. Meg használta Dragracsnira Écsen. Még egy rajtmatrica is fentvan. Állítólag a 125 ös robogókat megette reggelire. Kitudja mi lesz belőle. Kezdek azzal hogy rakok rá egy új FAGY ot. Aztán megnézzük mit szól. Simsonos lettem, iskolábajárós gépnek jó lesz.
De tényleg, miért hiszed, hogy Te vagy a Király?
Mind a két blokkot amit feltöltöttem, nem haszonszerzés céljából vettem. Az SWD-t én fizettem ki, mert egy barátomnak nem volt pénze.
A 80-as blokkot szintén egy fórumtársnak hoztam, mert nem tudott eljönni. Én még fel is ajánlottam, hogy fizetek a benzinébe! De igazad van, én szar-szemét-nepper vagyok.
Babettából meg volt 100-as, Y leömlővel. És nem kapálóép, ahogy Te mondtad.
A fórum meg azért tart itt, mert a többség haszonszerzés céljából happolja el a gyűjtők orra elől a darabokat... Nem kell messzire mutogatnom, hogy példákat hozzak! Baszogasd Őt, ne Engem!
Kössz
Sét, volt, hogy úgy hívott fel valaki, hogy "Zoli, kintvagy? Láttad már az yxz cuccot? "
HA azt mondom, hogy nem vagyok, de tudja, hogy iyet kerestem, megvette volna nekem.
Pedig tulajdonképpen nem vagyunk haverok, nem járunk össze azzal a sráccal akivel ez legutóbb előfordult.
Nálunk meg úgy van, hogy kimentünk börzére, és többen tudták, hogy mit keresek, folyton csörgött a telefonom, hogy:
"Zoli, itt állok egy x alkatrész előtt, láttad már?
Idejössz megnézni, vagy megvegyem neked?"
Érted, nemám, hogy a kolega, megveszi, és haszonnal továbbadja nekem, hanem szól, hogy van egy jó vétel.
Ezt hívják összetartásnak, mi ettől működünk, ti meg attól nem, amit te csinálsz.
A 80-ast meg haszon nélkül adtam tovább fórumtársnak. Tehát mitől is hánysz?
Elvégre nepperkedésről szól a fórum, nemde?