Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem horror az ára szerintem hozd el nem tűnik szétrohadtnak ami már nagyon jó pont!A hiányait meg pótolod ha tudod.
Ha ezen is egyeznek a csavarhelyek akkor vizesblokk is lehet benne 80 köbcenticel :)
Amúgy lenyűgöző a formálya az a szerszám amiben ezeket nyomták elég bonyi lehetett minden íves váááááá.

Csunya de mégis jó nagy kerók fura forma szóval nekem bejön!
Meg valami kultúráltabb blokk.
Nagyon frankó a dolog de egy modernebb színű fényezés jólállna neki.
Kiderült, HMW:
Nekem ez tetszik.
de nekem műbőr kéne.
A bőrnek 2400 körül.
aham... az jó .:)
métere mennyi ezekből? :)
Itt a nagy faluban van egy szivacsos, teli van minden fajtával, meg egy halom bőrrel.
tudod jobban esik ha az ember saját magának alkot :) bár a ülésnél az a gond hogy a szivacs kisé puha és nem találtam félkeményet. mert ha lenne félkemény akkor jobban lehetett volna feszíteni...
Lehet akkor rá kéne bízni egy varróra!
bár hogy gondoltad az hátsó részt?
és a ülés nem volt olyan egyszerű megvarrni..
Egy hosszabb első villa, egy szebben varrott ülés, meg kicsit gondold át a hátsó részt, és fasza lesz!
Feldughatod az iskoláidat, ha nem tudsz velük elhelyezkedni... Minek a diploma, ha minimálbérért dolgozik egy kasszában az ember?
Milyen iskoláid vannak?
meg annyit,h az elvegzett iskolaidat ,szorozd meg 4 el,es akkor megkapod az enyemet
Mirol beszelsz?ez az igazsag,nem csak szerintemhanem mas szerint is

kicsit nem artana elgondolkoznod...
én értelek de én nem caferacernek csináltam hanem scramblernek azaz bokor ugró mert ezen endurógumik vannak. majd ha ezek a gumik szarrá koptak akkor lehet hogy váltom caferacernek :)
az a poén az egészben hogy ez a kormány a ktm gyártotta, és ez a ktm mustang kormánya. bár pár oldallal vissza lehet keresni a fórumban egy linket és ott vannak a képek.
Ok ok de a kormány nem illik oda. Valamivel alacsonyabb kéne. Ha full laposat tennél rá (Monza M kormány) akkor egy Cafe Racernek is elmenne.
Lohner talán Heinkel.
igazad van mellé trafáltam!