én épp nem kis testűt akartam hanem nagyot :P pont direkt.
másik hogy a kis testű
nem hisszem hogy bírná a terepet.mert úgy volt hogy egy cometből építem meg de nem jó mert gyenge futóműje meg hiányos. mert a képen lécő mocinak a teleszkópja elől vékony. pikpakk elgörbülne a nagyobb gödörben.
Már most kókányolsz!
Hallod, nézd már meg azt a felfogatást!
Egy szó szerint 3x akkora motorba teszel egy békafasznyi blokkot!
A Dapp blokkok kompatibilisek, az összes az összessel, és nem néznek ki ilyen esetlenül, mint a tied.
Minek vegyek motort dolgozni, mikor van itthon 7?
egyik hogy igen unatkozom mert nagyon szeretek ilyet csinálni. másik hogy álmom egy scrambler motor. De 250-esnek nincs papírja és így csak 50-es jöhet szóba és nekem csak B-jogsim van. Bár és te? Te is rakosgatod jobbra balra a dapp blokkokat. és arra hivatkozol hogy dolgozni kell vele, ennyi erővel tudnál venni egy üzemképes mocit olcsón. Amúgy a motort nem fogom kókányolni hanem szépen megcsinálom.
másik hogy a kis testű
nem hisszem hogy bírná a terepet.mert úgy volt hogy egy cometből építem meg de nem jó mert gyenge futóműje meg hiányos. mert a képen lécő mocinak a teleszkópja elől vékony. pikpakk elgörbülne a nagyobb gödörben.
Hallod, nézd már meg azt a felfogatást!
Egy szó szerint 3x akkora motorba teszel egy békafasznyi blokkot!
A Dapp blokkok kompatibilisek, az összes az összessel, és nem néznek ki ilyen esetlenül, mint a tied.
Minek vegyek motort dolgozni, mikor van itthon 7?
Ennyire unatkozol?