Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öööö... a Ferinek ahhoz csak annyi köze volt, hogy a spontán privatizáció és a rendszerváltás körüli zavarosban halászás során lett vagyonos ember. Az Antall- és a Horn-kormány idején került padlóra (no meg részben külföldi kezekbe) a könnyűiparunk túlnyomó része.
Ő adott el mindent vagy nem ő adott el mindent? A fidesz szép lassan visszavásárolt amit tudott. Az hogy ez pont kinek a tulajdona lett édesmindegy, magyarkézbe került és munkát adnak. Ellenben ugye feriékkel akik csak megszűntették.
A ferid, a baloldal és az eu közösen szépen kibasztak európával, de te csak nyald a seggüket.
13 év után kicsit erős ez a kijelentés, "azért van szarban az ország mert feri..." 😅
Ott sántít a dolog, hogy az őszödi beszéd egy zárt társaságnak, egy belső körnek előadott "vallomás", nem a nyilvánosságnak szólt.
Másfelől Matolcsy az élelmiszer-iparról beszél, nem a kormány gaztetteit taglalja.
Bocs. Kapufa.
Azért ez messze van az öszödi beszédtől.
De ha kinyitod a szemed, ez még mindig az imádott bukottferid eredménye. Ugye nem a fidesz árusította ki a cukorgyárakat, húsipart, tejipart?
Öszödi beszéd 2.0 light:

http://youtu.be/WMs-U7glT4s
De ha diesel van mindenhol akkor az csak elég nyomott áron fog elmenni míg benyát venni meg jól túlárazva. 😁 Amúgy most megoldódott, engem ez megnyugtat pedig a szarul járók közé tartozok a havi 2000km-el, de legalább enyém a döntés, hogy megyek vagy sem, azon lázadoznék ha fennmarad a hiányos helyzet és azon kéne aggódni, hogy egyáltalán bejutok-e melózni?
Eladni valakinek es venni dizelt?
Mégis jobb mint ha csak benya lenne mert a dieselt tovább lehet desztillálni benzinné, de a benzinnel nem tudom mit kéne csinálni, hogy diesel legyen belőle. 😀
Szerintem az aszma siman megkotlik a dizeltol,barmannyi lesz belole. 😆
Nem igazság, csak a hús irdatlan tömege.
Végre, én már tüntetni akartam a művház előtt és készítettem a stoptalanságot a magyarnak! előre az áremelésért! nem lennék a nyugat helyében, most aztán ráfagy a patájukra a patkó! táblákat. 🤘
Pontosan.
Mert van csak olcsón nincs, ezután mindki mindenhova szállítani fog, ez volt a cél a pánikkeltéssel, ennyike.
Tankolunk, ami lesz 😀
Olyan autót veszünk, amilyen üzemanyag lesz! Akinek mentet szól, jár gyalog! 😂
Ha vegre visszaadom a vectrat kell a fenenek. 😆
Kell is a gázolaj! 😉 Benzin elég a motorba nyárra.
Ugye azt se felejtse el senki, hogy nem kevés üzemanyagot küldünk a rohadt náci hohol fasisztáknak. Az is hiányzik itthon.
Nemigen,az adria vezetek kis kapacitasu,es szlovak-osztrak ellatast is biztositani kell ebbol.Szoval marad a baratsag es a ruszki olaj a mentesseggel.Azt kell kisakkozni hogy a finomito az igenyeknek megfeleloen termeljen benzint es gazolajat.Mer most a battai inkabb dizelt termel a pozsonyi meg benzint.
Ja,majd amikor nem az olcso orosz olajbol csinaljak a benzint, hanem az ezer kilometerekrol hozott dupla aru olajbol.
Lesz itt siras.
Zselenszkij, de ő nincs mindig ott...........
Ebben a baszott haboruban beszel valaki ukranul?

http://youtu.be/DsU74ubgHMQ
Úgy legyen!
Ha folytatodik az alkalmankenti 10 forintos eses akkor 7 hetbmulva elolvad az a 140 forint.
Kiderul.
Amugy a benzin a madarasban 639 a dizel 689.