Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Máshol se.sérelmezik hogy elvették a terüketeinket és nem felejtjük el.
Egyébként nem mondasz hülyeséget, nagy üzlet lehetne csak kérdés, hogy magyarként menne-e? Ott mostanában nem kedvelnek minket.
Én ugyan pont leszarom ezt a vallási baromságot,de nem unják még a zselé baromságát?
https://www.origo.hu/nagyvilag...
Ujabb demokratikus, eu értéket hordozó példaértékű javaslat. Az unióban a helyük.
hát most kéne ott tulajdon jogot szerezni, mind1 milyen állapotban van(gondolkodós) Pénzt fog az érni mire európa beleroppanva felépíti(gondolkodós)
(homlokát törölgető) Most egy kicsit megnyugtattál(meghajlós) Ketten fizetitek zotyával a hordát(imádkozós)
Na....pont az való neki
Abban meg bokaig all a szennyviz.
Majd vesz földszintit.
Teto es homlokzat nelkul talan pipi se venne meg. 🤔
pipinek kéne javasolni,szerintem van ott eladó olcsó panel dögivel
Mivel mindent IS szetrakettaznak a gecibe a muszkak max kempingezni lehet,az meg telen eleg gyötrelmes,latom hogy neznek ki a ridegbe kicsapott csori teruletvedelmi sorozottak ket honap loveszarok utan.
Akkor nem kéne most odamennünk? 😂
Utalnak minket,szoval mennek tovabb,eddig eljott onnan mar tizmillio,8 ment a muszka fele,lassan kiurul,csak a hulye harcolos meg a nagyonoreg mozgaskeptelen marad.
Na, az infrastruktura állapota nagyon jó téma, mert úgy veszem észre, mint ha néhányan örülnének neki hogy ott lerottyan minden.

Ha télre alap dolgok (víz, fűtés, stb...) nélkül maradnak sokan, akkor valszeg nem a megfagyást fogják választani, hanem tömegek indulnak nyugatra, amiből jutni fog nekünk is. Az csak álom, hogy majd hozzánk nem jönnek, most is vannak. És azoknak a lakását, fűtését, kajáját szerinted ki fogja fizetni? Nem akarlak elkeseríteni, de te meg én. Pillanatnyilag kb 35000 van Magyaroroszágon, akiknek mi álljuk minden költségét. Túl kevés, úgy érzed, kéne még pár ezer?

Számomra az infrastruktúra kérdés röviden ennyi: lesz ott víz, áram, fűtés, és fizetik maguknak, vagy nem lesz, eljönnek és fizetjük nekik mi?

Szóval az én egyszerű falusi fakereskedő gondolkodásom szerint, ha az ukránoknak van otthon ami kell, és szépen maradnak a seggükön, az nekünk jó. Ha nincs, és megindulnak errefelé, az nekünk nem jó. Nem túl bonyolult összefüggés, azt hiszem.
Mondjuk jelenleg az amcsik delkoreanal kuncsorognak 155mm tuzersegi loszerert mert kifogyott minden nato orszag,az ukrik meg kepesek nagy elánnal ellovoldozni oket,rajuk is szoltak hogy nema,tessek sporolni,napi 7e nel tobbet ne tegyek. 😂
A fenyesseges nyugat inkabb expedicios lerohanunk-mindentszetlovunkrepulorol-osszeomlik a kormany-csak a papucsos partizanok maradnak haborut szereti,nem ezt a ww1-2 stilusú mindent verhabos dagvannya daralo ipari borzalmat.
Aprankent de mar farolnank ki,foleg hogy azert az osszeg amit beletoltak mar szemmel is kurvara nagynak kezd latszani,az osszeomlo muszka gazdasagi es politikai rendszer meg nemnagyon.
Amerika is azt mond amit akar,mindenki annyit hazudik amennyit akar.Dehogy tudják kinek hány tankja van,max azt tudják amennyit közöl a másik fél.
De ha előtted számolnák is vagy a felét eldugnák vagy duplán számolnák,attól függ mi az érdek.Most őszintén,ki az a hülye aki így kiteríti a lapjait és elmondja miből mennyi van?
Az amerikaiak 2019-ig minden évben kiadtak egy listát, arról hogy hány nagy és közép hatótávolságú rakétájuk van. Miért? Hát azért hogy mindenki lássa, hogy nekik qurva sok van, és mindenki kussoljon. Mi másért? 😀

Egyébként az atom hordozó rakéták számát a leszerelési megállapodások óta az oroszok és az amerikaiak megosztják (de csak egymással) és időnként ellenőrzik is.

Amúgy meg ha azt lehet tudni, hogy hány hajójuk, tengeralattjárójuk, repülőjük, tankjuk van, -márpedig ezeket lehet olvasni itt ott- akkor biztos hogy a rakétákról is van szám, csak nem volt kedvem ennél komolyabban utánanézni, gondoltam ha nem jók a számok, majd valaki beírja, aki jobban benne van a témában 😀
Nameg esetleg hogy miafenet szinyel elhagyatva ez a falka T64 ahhelyett hogy a muszkat apritana?
http://youtu.be/3lUxBQn_MzY
Ez tényleg jópofa és látványos
De amíg nem előttem számolják meg addig bárki bármit 😂
Ha meg így meg számolnák közösen Oroszokkal a raktárkészletet utána gondolom csinálnának nekem egy utolsó vacsorát 😥 és a listán nem láttam a atomot ......................... vagy csak én nem értek hozzá ?
Olyat nem talatlal hogy valojaban mennyire totalkar az ukran infrastruktura?
Elektromos,hőrendszer,vasut,üzemek stb?
Szerintem ezt soha nem fogjuk megtudni.Miért is mondanák ezt meg?Miért adnák ezt ki az ellenséges országnak?
Hát, ha komolyan érdekel, amiben konkrét számok vannak, nem csak annyi hogy sok vagy kevés, én csak ezt találtam. Nov 18.-i állapot.

https://pbs.twimg.com/media/Fi...

Ebből az sz-300 az légvédelmi rakéta, a többiből még kb 1400 db lehet.

Ukr logó van a felső sarokban, csak szólok, úgy kell kezelni :) De ha valaki talál számokat teljesen megbízható forrásból, tegye már be, engem is érdekel, hogy mennyi lehet még.