Kicsit más.
Ma hallottam, hogyJacindáék kitalálták, hogy Új-Zélandon meg kell adóztatni a tehénfingot 😅 Ettől a metán csökkenést várják, a gazdák meg tüntetnek...
Jacinda elvileg munkáspártinak mutatja magát, de igazi liberális idióta.
Telexes cikk, mit is várhatunk...
"ezt pedig az elmúlt 12 év kormányzati döntései okozzák." - aha, akkor ezért romlott az utóbbi 3 hónapban 10%-ot! Ééééértem! 😅
..de ott vannak az okok lentebb:
2: ...és az EU-s pénzek visszatartása okoz
3: befektetői bizalom elvesztése.
Na, akinek még ebből sem nyilvánvaló hogy az EU-t vezető libsik támadása alatt állunk, na azon már nehéz segíteni ☹️
Ez sosem mondtam! http://youtu.be/2F8EomtJLxY
9.45-től: Akkor most a zselé jó vagy rossz? 🙄
Egy hős, akinek kijár a tisztelet? Vagy egy f@sszal zongorázó agresszív genya aki megtámadta az oroszokat... Vagy mivan? Ez a viktor engem teljesen összezavar...
Mi a különbség kettőnk között? Te meg a másik oldali propagandát nyeled...
Putyin jóóóó, usa roooosz! Így szoktad? 😅
A linkeket is csak azért toltam be, gondoltam hogy nem bírod ki reagálás nélkül 😅
De ügyesen kiválasztottad a lehetőségek közül az egyiket! Köszönöm! A többi szöveged rizsa, mellékes...(Mert a jó fideszes tagad és visszatámad, de te most korrektül válaszoltál, csak aztán csaptál vissza) 😉
amúgy ha a feltételezett "korrupció" a gond akkor a lengyelek már megkapták volna a támogatásokat,az olaszok meg már rég nem kapnának és ukrajna nem lenne az eu korrupciómentes jogállami szívcsakrája,és nemhogy nem ömlene ellenőrizetlenül az uniós pénz amit hitelként vesznek fel és adják át,de még a kinailakat is berozdállna az ukrán-uniós határkerítésen.
szóval a te verziód a propaganda. 😂
Ja,tudom ha begyűlik az ujjad azér is az orbán felel. 😆
A háborúért is meg a hóvirágok sanarú életéért is.
Te, a hétfői rakétacsapásokat nem véletlen személyesen azorbánés CR2 indította a kaszpi tengerről.
De van infóm magát megnevezn nem akaró pentagonban dolgozó forrásról miszerin a vitya király csak fedősztori hogy egy hónapot nyaralt a horvát tengerparton.Valójában triesztnél becsobbant a vízbe,felúszott a balti tengerig és elhelyezte a robbanóanyagot a északi 1-2 áramlat csövein,majd viszaúszott triesztbe.
Csak mert a lavrov megkérte.
Csak hogy palagazt importaljunk 10x es aron.
Van itt finesz. 😆