Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy válasz volt tölem.
De elnézem neked. 😉
Én kb, ismétlem kb 3500m3.
Ettől csak többet sajnos.
Igen b+....."De hagy ne essel már térdre, hogy milyen fasza gyerek Vitya!" 😂
"mégse annyira geci vitya"?
Erre reagáltam te setét bútoros.
De rögtön felkapod a vizet, ha a vezéred nevét valaki ki meri ejteni.
Ne tedd! 😂
Ne bassz fel,2700 köbmétert fogyasztottunk tavaly,az 920e forint lenne a mostanival.Hogyapicsába jon ki a 3 millió?
Bogyesz hol vagy???
Gyere szépen vissza mert ezek az izék barmok csak itt. :)
Te voltál az egyedüli félküllősünk... :D
Én dobtam fel a nevét setét?
Olvass vissza ember! 😂
Egyet értek. 👍️
Nem lucskos házban lakom.
220 nm2 amit fűtők.
Téli hónapokban havi 600-650 m3. Holnap lesz időm átnézni a fogyasztásokat, akkor kiszámolom pontosan.
Ember ne legyél setét.
Jó szar töredezett a fórummotor,de nem volt mire.
Erre vityáztál b+.Lehet,már mé ne lehetne, de faszé tagadod?

"Oszt mé?
Minimum 1500 karakterben. 😆 "
Na azt nem is lehetne 😂 mert ez nem jó, csak nem olyan rossz mint amilyen rossz lehetne ha leváltottuk volna 🤷🏼‍♂️
Igazad van. De fényezni nem fogom.
Ennyi.
Na jó de a magyar migráncsnak is kell adni a jó nyugati fizetést mert nem megy oda.
mondjuk a tesó a szlovák telekomnak dolgozik közép beosztásban,kurvajó a lé,de pont háborgott hogy annyi a fizuja egy dojcs gyakornoknak.Aki pont ott gyakornokoskodott náluk,és szart se tud.
Nem én hoztam szóba. Reflektáltam.
Már ha érted 😂
És azt azért tegyük hozzá, jelenleg még mindig a vitya a legkisebb rossz. Cseréljünk, de legyen értelme a cserének.
Mert ezeket a magyar migránsok csinálják meg nekik kint, féláron, és tapsikolva.
Ne légy egyszerű.
Belefolytál egy beszélgetésbe egy válasszal amiben benne van vitya.Baszki utána meg leírod hogy nem te hoztad szóba vityát.
Akkor ez mi?Marrrrrgiiiit?

"De hagy ne essel már térdre, hogy milyen fasza gyerek Vitya!"
Most komolyan, hogy tucc évi 3 millát elfűteni? Mikor évtizedek óta enyhe telek vannak?
Ez csak egy nagyon szar szigetelésű, lukacsos házon lenne ennyi, ott is csak akkor, ha 400 m2, és mindig szubtrópusi idő van bent...
Sztem az én fűtésem nincs 200 eFt, és szabadon álló családi ház, 150 m2, kombi kondenzációs cirkó...
A jó nyugati fizetésekhez költségek is járnak.Nem a lapostévé meg a zara ruházat.
Inkább a szobafestő,autószerelő,gumiszerelő stb.
Tudom ezek a tételek sosem jutnak szerephez,nincsenek is. 😂
Nem én hoztam fel Vityát, ha nem tűnt volna fel.
És leírtam, hogy nem háborgok, fizetek.
Egy jó nyugat fizetés és már nem is vágna annyira mellbe.
Ha már ahhoz hasonlítjuk az energia árakat.
De akinek nem büdös a munka és lehetősége is van, akkor itt is ki tudja ezt csengetni.
Hagyd, ez is libsi módszer... fröcsögnek minden intézkedésre, de azért az előnyeit élvezik 😠
Mint a Nagy Deutschland - minket basztattak az embargó vétó miatt, eközben meg 20x annyi gázt vettek az oroszoktól, mint mi 😠 de aztán a fagyi most jól visszanyalt, mert válaszul Putyin elzárta és "karbantartja" a vezetéket, a németeknek meg annyi gázuk van, amennyit finganak 😅
És szerinted csak és kizárólag a vitya tehet róla?
Ha kigyullad egy ház csak és kizárólag a tűzoltók tehetnek róla?
Ezek alapján, hogy megvédtük a családokat, nekem a fűtésem évi 2,5-3 millió.
De kifizetem, nem háborgok.
De hagy ne essel már térdre, hogy milyen fasza gyerek Vitya!
Beletörődünk, fizetünk, nem pattogunk!
B+, húzd ki azokat a szarokat, mikor nem kellenek. A TV-hez is odaballaghacc be meg kikapcsolni... ártani nem fog, és tudod, régen még így gyártották ezeket, csak az ucsó 30 évben a nagy jólétben elkényelmesedtünk.
Nálam is van bedugva néhány ilyen szar, meg a PC-m se volt kikapcsolva 10 éve 😁 de ezekről majd jól leszokom 😁