Szerintem de boldog vagy mert azt hiszed hogy számítasz , de ha nincs tej akkor tehén egyszer ad húst . Amikor majd húsodat adod akkor mondjuk megfogsz lepődni ,de mint említettem te legalább boldog vagy mert azt hiszed hogy a gazdád szeret 😂 😂 😂 és kedvességből etet 🙃 😂
Felzárkóztatásra adták...jól befektetve a pénz sokszoros megtérülést tud átvinni a gazdaságba. Pl egy felújított pályaudvarban bele lehet tervezni kiadható üzleteket, amik aztán munkahelyet teremtenek, meg bevételt hoznak...persze lehet úgy is hogy csak lefestjük a régit aztán osztozunk a pénzen amit elszámlázunk minden szarra...Ugyan ez a turizmusfejlesztés. Ki lehetett szervezni mindent haveri kézbe, ami értéket képvisel, de koncepciók, stratégiák nem születtek. Egy Balaton jellegü vidék Európa többi részén egész éves turisztikai központ lenne nem csak Augustus 20-ig...Nem is rettenetesen sok pénz kérdése, de kevés sem jut sehova, csak oda amit sikerült már NER-közelbe vinni...
Az ugye megvan, hogy olcsóbban akkor is jobb vásárolni, ha van pénz? Te tényleg megveszed ugyan abból a drágábbat, ha teljesen ugyan azt, ugyan ott megkapod olcsóbban is? Tényleg?
én azt vizsgálnám inkább ezeket az eu támogatásokat mire adták(gondolkodós) Mert nem arra, hogy növeljük a gazdaságunkat(gondolkodós) Mondjuk vityáéknak jól jön az tuti meg nekem is szebb ránézni a városra, hogy szép térköves lett a stadionokat mondjuk nem használom pedig van most már belőle rendesen(gondolkodós) Szóval elég behatárolható az eu támogatások köre csak pont a versenyképességünket nem hivatott szolgálni(kezeit széttáró)
köllöt volna gyártani egy üszköt 😆
Bár tulajdonképen az egész társadalomnak jobb, hogy nem 😅
Veled tehettek volna kivételt(gondolkodós) Te már alanyi jogon azért is kaphatnál kedvezményt, hogy nem terhelted meg a társadalmunkat még egy eltartani való pulyával 😂
Én a helyedben fenyegetőznék a kormánynak(gondolkodós) Ha nem utalnak havi rendszerességgel xy összeget a számládra mint életjáradék akkor évente reszelsz egy gyereket 😂
Hát,a bagi körforgalom pont úniós pénzbű vót.
Vagy aszondod körbefalazta lőrinc és azóta köröz rajta dodzsemmel? 🤔
Esetleg mutatnál egy utalási számot ahol az "oligarhának" ment a píz?
A tippem szerint neked és a többi hasonszőrűnek az a baja hogy az állami megrendelések apró része megy a "kormányközeli oligarháknak"
A direkt több pénzből kevesebb feladatra strabag igényei szerint áttervezett pályázathoz sose fűztél semmit,esetleg a többi multi akik a kormányzati pályázatok döntő többségét nyerik ott nem akarsz korrupciót és "oligarhát" vizionálni? 🤔
Ha terdig jartok a penzben,es gazdagsagban mifaszt nyivakol az autoklubbotok a benzinar miatt nalunk,illetve te miert jarsz nemetbe vasarolni?
Nincs bót ausztriaban?
Ja, csak az a különbség a hazudozó haverjaid és én köztem, hogy én minden pillanatban igazolni tudom, hogy mi a helyzet, bárkinek meg tudom mutatni a boltok kínálatát, nem szorulok rá hazudozó haverok elmeséléseire, meg itt élek a hanyatló nyugaton, ahol elvileg hatalmas lukat ütöttek a globális láncba, jelentsen az bármit is, közben meg több az építkezés a környéken mint valaha, lakóházak épülnek, családi házak, ipari parkok, gyárak fejlesztenek, mindenki nyaral, felújít, beruház, vásárol, akkora keresletet generálva, hogy hiány alakult ki ami felverte az árakat, de ez a kutyát sem érdekli...a nagy kereslet és a maga árak miatt a költségvetés sem tudja hova lapátolja a pénzt, ezért osztogatásba és még öbb beruházásba kezdett, de hát ez már csak ilyen, a megroggyant Európa....
Hat,probalkoztal mar szovegertelmezessel?
Mert lathatoan nem megy.
Kezdem erteni milyen bajban van az ellenzeki tomorules ha ilyen kepesseguek a szavazoi?.
Tehat,a az unios tamogatasok mukodesi koltsegekre nem fordithatoak,a projektekre sajaterot is be kell dobni.
Innen meg egy makáko is ki tudja venni hogy az orszag NEM el az unios konyoradomanybol.
Persze neked ez az orális fixaciod,ertem.
Azon meg sokat lehet rohogni hogy nem fogod fel a jovo idot,persze.
Tudod "leszunk" 😆
Te a hülyeségtől kéne hogy meg pukkadj . Ugye nem gondolod hogy EU jótékonysági intézmény aki csak úgy szórja pénzt 😉 Ha véletlen nem eset volna le akkor betolunk sok összeget különböző módokon és abból vissza csöppentenek egy kicsit . Tehenet se etetnek csak úgy jó szívből ,sokkalta több tejet kell adnia mint ami takarmányt meg eszik különben vágóhíd 😋
A magyar 120 és csökken...
Dübörög a gazdaság :-)
Bár tulajdonképen az egész társadalomnak jobb, hogy nem 😅
Veled tehettek volna kivételt(gondolkodós) Te már alanyi jogon azért is kaphatnál kedvezményt, hogy nem terhelted meg a társadalmunkat még egy eltartani való pulyával 😂
Én a helyedben fenyegetőznék a kormánynak(gondolkodós) Ha nem utalnak havi rendszerességgel xy összeget a számládra mint életjáradék akkor évente reszelsz egy gyereket 😂
Vagy aszondod körbefalazta lőrinc és azóta köröz rajta dodzsemmel? 🤔
Esetleg mutatnál egy utalási számot ahol az "oligarhának" ment a píz?
A tippem szerint neked és a többi hasonszőrűnek az a baja hogy az állami megrendelések apró része megy a "kormányközeli oligarháknak"
A direkt több pénzből kevesebb feladatra strabag igényei szerint áttervezett pályázathoz sose fűztél semmit,esetleg a többi multi akik a kormányzati pályázatok döntő többségét nyerik ott nem akarsz korrupciót és "oligarhát" vizionálni? 🤔
Nincs bót ausztriaban?
- Majd elmúlik! 😂
Mert lathatoan nem megy.
Kezdem erteni milyen bajban van az ellenzeki tomorules ha ilyen kepesseguek a szavazoi?.
Tehat,a az unios tamogatasok mukodesi koltsegekre nem fordithatoak,a projektekre sajaterot is be kell dobni.
Innen meg egy makáko is ki tudja venni hogy az orszag NEM el az unios konyoradomanybol.
Persze neked ez az orális fixaciod,ertem.
Azon meg sokat lehet rohogni hogy nem fogod fel a jovo idot,persze.
Tudod "leszunk" 😆
itt már sosem lesz se rend se béke
Mé hazucc 😅
https://index.hu/gazdasag/2022...