Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval te magad sem tudod, csak kergeted őket mint kutya a farkát.
ahhoz képes szartig vásárolja kína magát orosz olajjal, kihasználja az alkalmat amíg tart a huzavona(gondolkodós) Mikor már nagyon fázik a picsátok ismét lesz orosz gázotok, olajotok persze már egy emeltebb áron mert nagy volt a pofátok (fetrengős)
Nincs bátyám de apukám fixen erősebb! Mondom, mindig lesz nehezebb terep. Oda akkor miért nem egy exc300-at vittetek ? Azzal egyszerűbb lett volna 🤷🏼‍♂️
Em hardendurorol volt szó
Nem akarok szájkaratézni, meg tuti a te bátyád az erősebb, csak ez a patakos dolog szíven ütött, mert fekete erdőn leszoptam magam pár patakban...................egy EXC-vel, meg egy Sherco 510i-vel is 🤔
Hihetetlen, hogy milyen szánalmas vagy!
Csak meg kellene keresned, hogy a brazil cukorral hogyan baszták haza a cukoriparunkat!
Nem azért mert jobb vagy olcsóbb volt!
Azért mert az uniós fasszopók kitalálták rá a megoldást!
Köze van hozzá az etanolnak, brazilia nádtermelésének, a kvótáknak, meg a hozzád hasonló buzi, kollaboránsoknak!
Nem, nem fogom belinkelni, mert úgyis vakon vagy!
Lényegében mindegy mit mondok, úgyis az lesz hogy van annál keményebb terep 🤷🏼‍♂️
Ahol az xtz-vel végigmesz, ott én a 17-es kerekekkel 🤫
arra azért ne vegyél mérget (fetrengős)
Semmit(kezeit széttáró) Lehet holnap a pentagon helyén már csak egy nagyobbacska lyuk fog tátongani(kezeit széttáró) nekem ne oszt nem szoroz nem kívántam ott látogatást tenni (fetrengős)
Számodra? Semmi.
zotyám logikát ott lehet keresni ahol van(gondolkodós) nakstüstnél hiába próbálkozol (fetrengős)
arról vagy 10 éve láttam egy jutubos felvételt felújították állami lajvéból ,aztán nyugatra kerültek a berendezések valahogy(kezeit széttáró) Biztos volt olyan zseb ahová dugtak bele pénzt érte 😅
Negyedik éves a hüvely P30-am, még soha, semmi baj nem volt vele, de semmi!
A 93-as XTZ-vel én is kergetem a sportmotorokat, igaz nem nagy sikerrel, ha vannak egyenesek is😘, árkon-bokron szoktam én is menni, de a patakozást kihagynám, ahogyan azt is megnézném, hogy milyen patakban csapatsz a 200+kg-os mid is van-oddal?!
Mert egy patakozás a 450-es EXC-mel is igen-igen megterhelő volt.
Állítólag 66000km van benne, komolyabb szerelésnek nem látom nyomát, nálam semmi és nyugodtan lemoshatom 😂
De mi értelme kergetni a sportmotorokat?
aha értem. megléptél a nagy EU-s beolvadás előtt. Ezért nem tudsz te lófaszt se(kezeit széttáró)
Pedig ami igaz az igaz 🤷🏼‍♂️ A motor azért van hogy örömet okozzon, ha tudja jo ha nem akkor az egy szutyok. Főleg amikor se fék se futómű de még csak erős sincs 🤷🏼‍♂️
10 ezer forintér le sem hajolok, nem hogy 5 km-ert menjek érte(gondolkodós)
Ennyire vagy csak gazdag?
ezt a stabilitást soha nem értettem
nekem még egy telefonom se volt szar, se az ájfón se a xiaomi, samsung is volt egész olcsó is
sosem volt semmi problémám egyikkel sem
a lassan 10 éves xperia z is még működik, kicsit lassan tölt be de a gps, trovo, shazam, simán megy rajta
a családban egyedül az ájfón10 szokott néha megfagyni, de úgy hogy semmit se csinál, ekkor meg kell csörgetni és észheztér, ez ilyen évente 1-2 alkalommal van

amúgy a legtutibb telefon a poco, egyik ismerősnek vettük egy éve(pontos típust nem ismerem) 80 ezer volt, nyomja napi 7-8 órákat, sportfogadás, online meccsek, fészbuk stbstb
az akkuja félelmetes, simán kibírja a sok basztatást
😂
nem engedték termelni őket a mennyiségi szabályozás miatt. Aztán adtak érte "megfelelő kezekbe" egy kazal lóvét ami az igazi értékének a töredéke volt majd beszántották az egészet. mit nem lehet ezen érteni?
Hat en meg nem hallottam szarabbul hangzo nyelvet mint a nemet.
Szal nem csoda. 😆
Mert ez nem igazság!
Én még nem köpködtem motort.................na jó, talán a régebbi Harley-k minőséghez képesti túlárazottságát már szóvá tettem, de nagyjából ennyi!!
A KTM nagyszerűségét sem vonom kétségbe, amikhez volt szerencsém, azok igen bejöttek, régebbi nekem is volt, de a japán motorokat szutykolni, nem vall túl nagy észre!!
Egyszeru,hogy te tudj visongani rola. 😆
nem elég rég (óranézegetős) sajnos még nem felejtett el magyarul (gondolkodós)
minőségibb nyugatira???? A szart borítottátok ránk (fejét fogó) még csak a napokban született meg az a döntés, hogy nem szállíthatnak hozzánk rosszabb minőséget mint amit ti kaptok(óranézegetős)
ja kukorica borsó és bab 😅 Ennyit gyárt a bondüell. Mi meg kész konzerveket gyártottunk(kezeit széttáró)