Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 4 játszótér is komoly gazdasági előnyhöz juttatta volna az országot növelte volna a gazdasági verseny képesséngünket. Az orbánék egyedül azért ragaszkodnak még az euhoz mert onnan csórelják a pénzt. (kezeit széttáró) Magának az országnak ez az eu nem olyan jó ám(kezeit széttáró)
na mind1 is fontosabb az, hogy most nézegetem ezek a szlovákok is egy öngyilkos barmok ki akarják magukat golyózni az eddigi jóból(kezeit széttáró)https://infostart.hu/tudositoi...
Szóval a sorozás elől akkor már oda sem mehetek(gondolkodós) hová a faxomba bújhatnék előle???
Bogyóka az ágyad alatt van még 1 hely? A kovidtól jól megvédett hátha a sorozástól is (gondolkodós) Ahogy kihirdetik a kötelező hadkötelezetséget menek azonnal hozzád az ágy alá, viszem a milkát is. (meghajlós) Majd a fal felől leszek, az ágyad alatt ha rátörik a házadra az ajtót az ágy alatt téged pillantsanak meg azok a katonák akik szedik össze a jónépet a harcokhoz(gondolkodós) rádnéznek ahogy ott remegsz, szerintem legyintenek,hogy még golyófogónak se lesz jó inkább elviszik az asszonyodat a frontra, helyetted küldik az 1-ő hullámba(gondolkodós) remélem vagy akkora, hogy kitakarsz és engem nem látnak meg ahogy mögötted remegek az ágyad alatt(fetrengős)
Minek keresni, van honnan jönnie. Keressen az akinek nem jó.
Abból a 8 millából 4 játszóteret lehetett volna csinálni - ha nem lopják el a pénzt.
miért lenne? Nem célja az eunak, hgoy mi termeljünk neki az a célja, hogy fogyasszunk és lehetőleg az ő szarjaikat(kezeit széttáró)
Belépéskor igen komoly támogatásokat kaptunk azért,hogy szétverhessék a meglévőt(kezeit széttáró) Miért adtak volna akkor fejlesztésre (kérdőjeles)
épp akartam írni hogy az eu-s pénzek jelentős többsége semmire sem volt jó
egyedül csak arra hogy el lehetett lopni annyk a pénznek egy részét
pl kaotak nálunk támogatást egy játszótérre
8 milla volt a projekt, a játszótér ebből nem volt kettő számlásan
de megvolt a 8as számla mindenki boldog
vállalkozó bezsebelt 6 millát, visszaosztott 4 millát ebből kb 2 milla ráment ovidai fejlesztésre meg egy erre-arra maradékot meg benyelte a vezetőség
szóval jó is volt meg nem is
de ha ez a 8 milla egy termelő üzem fejlesztésre ment volna az lett volna csak igazán fasza
de ilyenre nincs eu támogatás
őszintén szólva én már nem szeretnék onnan pénzt kapni(kezeit széttáró) Már megújultak belőle a városok központjai, stadion is van elég meg 40 cm-es kilátó is, meg tyukodon 12 db. pusztába néző kilátó, 800 lakosú településen 150 millióért kutyakozmetika is. Szóval működésre nem kaptunk mi onnan pénzt én már nem is szeretném,hogy adjanak csak hagyják itt a ránktelepített multik haszonjának egy részét meg ne adózás nélkül működjenek ezek a cégek(meghajlós)
Na, ezekért nem fogunk egyetlen buznyákot se kapni az EU-tól, és mi fogjuk legjobban megszívni az orosz olaj szankcióját is. Ha nem zavarjuk el Viktort hamarosan, akkor meg is érdemeljük....
https://hirklikk.hu/kozelet/so...
😂
Vitya ezzel felfordította egész európát(fetrengős) Az nem számít,hogy a szankcionálgatás miatt európa jelentős része akár megfizethető energia nélkül maradhat és a legenyhébb számítások szerint is milliók válhatnak munkanélkülivé az, hogy azorbán vészhelyzetet hirdet ami a kovid miatt egyébként már 2 éve tart na az feje tetejére állította egész európát 😂
Reggel a rádióban dajcstomi nyilatkozott,akit amúgy nem tartok sokra, de érdekeset mondott - a padsorokban a nagy EJU-ban van még vagy 6 tagállam, akit ugyanúgy (vagy jobban) tökön lőne az embargó, csak ők nem mernek tiltakozni 😁 mert puhapöcsök. Viszont kúúúúúrvára örülnek, hogy O1G felvállalta ezt helyettük... mert óvatosba már többen nyilatkoztak, hogy ez az embargó nincs előkészítve, és igazán gondot sem okoz az oroszoknak, mert ha EJU nem tőlük veszi, akkor az a többi kitermelő azonnal felemeli az árat - ami nyilván az övékét is felértékeli.
Amíg mi csak vergődünk a "hadiállapotban" és a rendeleti kormányzásban, addig a másik orosz gáztól függő ország keresi (és meg is találta) a megoldást:

https://index.hu/kulfold/2022/...
Nesze, ez kell? Lehet itt szankciónálni, mi meg szopunk.
https://privatbankar.hu/cikkek...
Az egyik zsidó aljassága nem menti a másik bűnét!!! 🤔
amúgy csak szólok.
Brüsszelt az zavarja leginkább hogy a jelenlévő multik folyamatos pénzszivattyúi mellett a maradék aprót nem visszaossza rendes szolgaként a magországoknak hanem helyben marad a pénz.
Zavarja őket hogy nem norvégalapos modell szerint a norvég pénzt csak és KIZÁRÓLAG norvégiában költhetik el.
Ehhelyett a kispízt a lölö kasszázza.
Skandallum,az is kell a mélytiszteletű uniós vezetőknek.Nehogymár a szolga is gazdagodjon,hisz feriéknél a 100% visszavándorolt oda ahonnan gyütt.
Szóval én kérek még egy stadiont. 😂
Milyen messze? Szíjjártó magánrepülőjével alig pár órányira! 😆
Te pöcs! 😚
brüsszel olyan messze van a jogállamiságtól, mint Makó , jeruzsálemtól!
A szakállas libsit vállalom, a többi az te vagy! 😆
Mondanál ilyen feltételt?
Te fasz.
Amúgymeg buzi,szopófantom,szakállas,genyadék és még libsi is. 😅
Te f@sz! 😍
A jogállamisági feltételek leginkább a mi (a magyar nép!) érdeke. Ők csak megpróbálnak segíteni betartani ezt. 😂
Na álljon meg a menet.
Az a pénz a covid helyreállítási alap,amire tagállami visszafizetési garanciával hitelt vett fel az EU.
A jó kurva annyát köti hülyeségekhez?
Amúgy már másodszor gyün ursula hogy ad pénzt csak ne vétózzuk már meg az olajembargot.
Ja,és berakta azt a pénzt ugyanabba az ujraépítési alapba.
Na a frászt.
Embargózzanak 26-an.
Ők a nagyfogyasztók,ezzel kicsinálják putyint.
Nekem nincs gondom az embargóval,csak nekem ne kelljen embargózni.
Aki fizeti a zenészt, tudod....
Aham.
Akkor ezt értjük "jogállam" alatt?!
Nyugi ha nagy lesz a córesz valahogy csak rásózom valami hülyére a renyódat és a vesédet. 😂
Veheti, ha ő adja a pénzt érte. Vagy a hiányában nem adja. I.J.B.
brüsszel hogy meri a szájára venni a "jogállamiság" kifejezést?
Az utolsó mondatban rátok gondoltak szerintem.... 😍