Felsorolnád mondjuk csak 4 ország pályaépítési adatait,persze csak síkságon adatokkal és bizonyítékokkal mennyit is fizetnek ők meg mi?
De gondolom pontos költségeket nem ismersz.
Még egyet sem.
Csak daruknak. 😆
pl nekem a pálya csak szar lehet
egyrészt többet eszik a kocsi, másrészt minden esetben hosszabb az út, harmadrészt meg még fizetni is kell érte
időben meg egy kicsit nyernék csak
szóval teljesen értelmetlen
időm van sok, nem gond előbb indulni
Ha volna Déli-autópálya (az M9 hídtól Debrecen felé), annak volna értelme használnom. Jelenleg egyszerűen semmi értelme, hogy dupla távot tegyek meg csak azért, hogy pályázhassak. Erdélybe menet mindig használjuk az Aradi-Temesvári pályát (hazafelé meg a Kolozsvárit), főleg hogy külön pénzbe se kerül.
Ez csak hadhazy,nem bizonyitek. 😆
O a kintibudik szakertoje.
Mar a momentummal is osszebalhezott.
De tenyleg csinalj mar vele egy szelfit.
Feldobta ezt az unionak,vagy csak a szokasos hisztije?
Engem nem erdekel.
Te viszont kelsz-fekszel vele,de hogy az itteni szajteprsen es lozungpuffogtatason kivul semmit az hottziher.
Aktivizald magad,kuzdj,es ha megalapozottan elorehaladsz meg rad is fogok szavazni. 🤔
De te ilyet nem fogsz tenni. 😆
Csak mutogasz es vinnyogsz.
Miattad van 54%,es lesz 60 is. 😆
én kb akkor voltam 1-2 heti rendszerességgel autópályán amikor az m7 még kockákból volt
amióta fizetős én még nem veztem rá jegyet szóval ha negyede lenne mint van az se érdekelne, de ha 10x ennyi lenne az sem
ugyanígy vagyok a stadionokkal is kb mindegy nekem mennyi épül
Egy cikkben mi a bizonyíték?
Utalva az előző hozzászólásaidból párra: Mutass egy számlaszámot, vagy te is mélyépítő, magasépítő..., mindenhez is értő lettél? Hogy most ez pont drága? Mihez képest?!? Ha van számla róla, itt egyesek szerint akkor rendben van a dolog. Nem?
De igazat adok ebben neked! Ha szarul, drágán dolgoznak: kinek van erre a legnagyobb lehetősége hogy lépjen az ügyben? Most gyere a 2/3-al!
Ha gond van bármivel is, keressenek felelősöket! Ha Karácsony benne van rúgják őt is seggbe!
És te mit tettél ennek felgöngyölítése érdekében, ezen kívül hogy visszamutogatsz?!? És innentől kezdve el van nézve a viktorék lopása?
Pont ez a gond,csak úgy gondolod hogy "2-3 épülhetett" volna,de nem tudod biztosra.
A strabag meg bizonyíthatóan drágábban kevesebb munkát végez el hosszabb ideig.
szerintem kb mindegy hogy 1 vagy 10 értelmetlen dolog épül
pl anno a kilátó projekt is egy faszság volt mist ha 5x ennyi szar épül mivel lenne jobb? 5x annyit kellene elbontani 10 év múlva
a dvcs parton is ami van kassan életveszélyes lesz, majd nagy pénzért lehet elbontani....
Nem az a bajom főleg hogy a "Lőrinc" kapja a melókat, hanem az, hogy abból a mennyiségű pénzből 2-3 szor annyi dolgot meg lehetne vele csináltatni, reálisan árazva. Ha a Strabag vállalta a legjobb áron (és a kapott pénzből jól el is végezte a munkát), akkor miért ne?
De gondolom pontos költségeket nem ismersz.
Még egyet sem.
Csak daruknak. 😆