Azért nem irigylem őket, két csecsemő erőszakolás között még a sebesülteket is le kell lődözni, ki kell nyírni egy rakás civilt, meg kell támadni európát, előkészíteni az atomot, ja, dezertálni is kell, meg visszavonulni!
Elég strapás dolognak tűnik.
Nehogy azt hidd, nem mondom hogy mindn ilyen ember, de 4 milla ide vagy oda, ha 2-3 gyereket terveznek be fog menni kétszer a bankba az ajándék milliókért. Nagy fizetés nagyobb igények, az neki 2.5havi fizetés. Öt ingyen dubaji nyaralás.
Ez a 10-es neked meg nekem is kurva nagy pénz... ismerettségi körömben van olyan 30-as, pesti, külföldi menő cégnél dolgozó, aki 4 millát kap kézhez havonta. Na ő - gondolom - nem sokat teperne 10M kölcsönért...
...de ez csak egy példa.
Mondjuk ez nyomós érv, erre nem gondoltam 🤗lehet hogy ezért nem kérik. "nekem az orbán ne adjon 10millát kamatmentesen, vissza nem térítendőként meg főleg nem kell a 10milla" mondjuk remélem a családi adókedvezményt sem veszik akkor igénybe.
Lehet, hogy ők felvilágosult balliberálisok, és úgy gondolják, nekik nem kell Orbán baksisa 😅 Lehet, neked furcsa ez, de vannak még olyanok, akiknek elvei vannak 😂
Nézd meg, itt van pl. Bogyó: új autót vesz, olcsó gázzal fűt, támogatott benzint tankol, TB-re generáloztatja a szétqrt szervezetét, de azért ki nem hagyna egy esélyt se, hogy ócsárolja a kormányt - na ő sem az elvek embere 😂
Kíváncsi lennék milyen érv szól az mellett hogy ne vegyék fel, már aki így dönt. Szül mondjuk 3gyereket,majd elégedetten megveregetik a vállukat, hogy igaz, ezért simán bele raktak volna 10 millát a zsebünkbe, de mi jól döntöttünk hogy nem kértük
Elég strapás dolognak tűnik.