Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már 3 napja klímával fűtök, nem orosz gázzal. Fürdeni meg nem muszáj minden héten - rögtön itt a kánikula amúgy is. 😆
én szeretném ha te nem is használnál többet(gondolkodós) ne szeretem az olyan papokat akik sört isznak de vizet prédikálnak(gondolkodós)
Az ukriknál mennyivel klasszabb még rezsicsökkentés is! Olcsóbb a gáz mint nálunk, pedig a Zselé nem haverja a Putlernek.

https://index.hu/kulfold/2022/...
Az usákok legalább dollár milliárdot érő hadi felszerelést hagytak ott az ISIS-nek! 😁 az is jóvátétel... 😅
Vienamból meg már annyi gumi papucsot vettek, hogy azzal ki van fizetve az a 3 millió lemészárolt vietnámi, amiből kb. 200 ezer vietkong volt.
Nem kell! 😆
A baj az lesz, hogy a nyugati suttyók nem értik meg, hogy ezzel igazán rossz bizonyítványt állítanak ki magukról, a rendszerükbe fektetett amúgy sem nagy bizalom tovább erodálódik.
Van pénzem, kicsit pihentetném, de ilyenkor felmerül bennem az, hogy oda fektessem be, ahol kényük-kedvük szerint elveszik tőlem, mert mondjuk rubellal fizetem a vásárlásomat? Vagy mert teljesen legálisan orosz kereskedelmi partnerem van? Vagy összekevernek egy ugyanilyen nevű orosszal?

Akkor nem, viszem máshová, a jenkik meg forduljanak fel.
de az meg felháborító, hogy a gázért rubelben kell fizetni 😅
nem tudom ebből mi lesz(gondolkodós) már a bankszámlák befagyasztása és tárgyi eszközök lefoglalása is elég vélelmes (gondolkodós)
Szerintem ebből a ruszkik is tanultak(gondolkodós) Az elsíbolt pénzeiket nem viszik a vidám barakknál tovább (gondolkodós) Majd lesznek belőle otp részvények, meg mkb befektetések, meg takarék bank betétek 😆 Lőrinc magántaván a balatonon is lesz annyi yacht, hogy át lehet majd sétálni rajtuk az északi oldalról a délire 😅 Némelyik akkora lesz, hogy nem bírja kikerülni Tihanyt 😂
Kimentett vagyon... pont reggel néztem a diszkóverin (vagy hasonlón) filmet az aranyról. Mikor Hitler kezdett emberkedni, a tehetős zsidók elkezdték Svájcba menteni az aranykájukat. Aztán vége lett a háborúnak, sok ugye nem ment el érte... mentek viszont örökösök - a jópofa svejciek meg örökösödési eljárást meg halotti bizonyítványt kértek 😅 ami persze nem volt 😁 így aranyka maradt Svejcben... a zsidók biztos megállták ezt röhögés nélkül 😁
Na így valahogy lesz "visszaadva" az eddig lefoglalt orosz cucc is.
Azzal azért tisztában vagy hogy idáig egy valaki dobott atomot az pedig usa nem oroszország.
Ezek nem ladikok, mint a tied 😂
De bazeg a Mazepin csavo miafaszt artott a 23 evevel a nyugatnak?
még 1 árverési oldalon sem láttam őket rég befizettem volna rá a részvételi összeget (gondolkodós)
A gond az hogy sok olyan oligarhatol is elzabraltak a lovet akik pont putyintol menekultek ki.
Pl Abramovics.
Sikerült is helyre rántani az EU-nak a rubelt 😂
ja 😅 Az idióta nyugat szankcionálgat a háború miatt az ennek következtében felszökő energiaárakkal meg jobban támogatja a háború orosz részről történő fenntarthatóságát mint bármi mással(fetrengős) Ennyi erővel nyugateurópa akár pénzt és fegyvert direktbe is küldhetne az oroszoknak 😁 Lehet most dolgozzák ki, hogy 1 transzport az ukriknak 1n transzport a muszkáknak menjen, cserébe csökken a gázár 😂
Nahhhh, a másik 😂
Az orosz állam “esetleges kárpótlását” nem azokon kell leverni, akik nem tehetnek róla…. Ez ugye nem úgy megy, hogy ha én külföldön mondjuk összeverem más autóját, neked kell kifizetni 😂 mert akkor csinálom 😂
Majd ha az usakok elkezdik fizetni iraki,afgan,szerb,szir,jemeni,vietnami jovagetelt.
A vicc hogy minimum 100 ruszki csalad el a kozeleben.
Mehetne meszarolni s jo ugy erdekeben. 😆
Így lett teljes.
Hogy érted hogy a "körülmények helyreállnak"? Miután majd az oroszok kifizetik a teljes háborús jóvátételt Ukrajnának?
Nem egészítetted ki a tényeket… azt írtad hülyeség 😂
Az orosz meg az ottmaradt külföldi tulajdonokat foglalja le.
Meglátjuk ki szop nagyobbat, mert az oroszoknál, ingatlan, ingóság és immateriális javak is vannak, amiket otthagytak.
Volt mar vagyon zárolás a történelemben elég sok, hogy nehogy az oligarchák által legyen kimentve vagyon… csak azt vissza kell adni, ha a körülmények helyre álltak, nem lehet vele szabadon garazdalkodni…
lehet tőled vette az ágyat azokból az időkből amikor még nem ismertétek egymást(kezeit széttáró) Akkor még biztos gyártottak minőségi cuccot. (gondolkodós) Mivel a fél életét alatta töltötte remegve, valószínű ezért él még(gondolkodós) Kis szerencsével a jövőheti atomcsapást is kibírja ami paksot éri 😆