Az usákok legalább dollár milliárdot érő hadi felszerelést hagytak ott az ISIS-nek! 😁 az is jóvátétel... 😅
Vienamból meg már annyi gumi papucsot vettek, hogy azzal ki van fizetve az a 3 millió lemészárolt vietnámi, amiből kb. 200 ezer vietkong volt.
A baj az lesz, hogy a nyugati suttyók nem értik meg, hogy ezzel igazán rossz bizonyítványt állítanak ki magukról, a rendszerükbe fektetett amúgy sem nagy bizalom tovább erodálódik.
Van pénzem, kicsit pihentetném, de ilyenkor felmerül bennem az, hogy oda fektessem be, ahol kényük-kedvük szerint elveszik tőlem, mert mondjuk rubellal fizetem a vásárlásomat? Vagy mert teljesen legálisan orosz kereskedelmi partnerem van? Vagy összekevernek egy ugyanilyen nevű orosszal?
Akkor nem, viszem máshová, a jenkik meg forduljanak fel.
nem tudom ebből mi lesz(gondolkodós) már a bankszámlák befagyasztása és tárgyi eszközök lefoglalása is elég vélelmes (gondolkodós)
Szerintem ebből a ruszkik is tanultak(gondolkodós) Az elsíbolt pénzeiket nem viszik a vidám barakknál tovább (gondolkodós) Majd lesznek belőle otp részvények, meg mkb befektetések, meg takarék bank betétek 😆 Lőrinc magántaván a balatonon is lesz annyi yacht, hogy át lehet majd sétálni rajtuk az északi oldalról a délire 😅 Némelyik akkora lesz, hogy nem bírja kikerülni Tihanyt 😂
Kimentett vagyon... pont reggel néztem a diszkóverin (vagy hasonlón) filmet az aranyról. Mikor Hitler kezdett emberkedni, a tehetős zsidók elkezdték Svájcba menteni az aranykájukat. Aztán vége lett a háborúnak, sok ugye nem ment el érte... mentek viszont örökösök - a jópofa svejciek meg örökösödési eljárást meg halotti bizonyítványt kértek 😅 ami persze nem volt 😁 így aranyka maradt Svejcben... a zsidók biztos megállták ezt röhögés nélkül 😁
Na így valahogy lesz "visszaadva" az eddig lefoglalt orosz cucc is.
ja 😅 Az idióta nyugat szankcionálgat a háború miatt az ennek következtében felszökő energiaárakkal meg jobban támogatja a háború orosz részről történő fenntarthatóságát mint bármi mással(fetrengős) Ennyi erővel nyugateurópa akár pénzt és fegyvert direktbe is küldhetne az oroszoknak 😁 Lehet most dolgozzák ki, hogy 1 transzport az ukriknak 1n transzport a muszkáknak menjen, cserébe csökken a gázár 😂
Nahhhh, a másik 😂
Az orosz állam “esetleges kárpótlását” nem azokon kell leverni, akik nem tehetnek róla…. Ez ugye nem úgy megy, hogy ha én külföldön mondjuk összeverem más autóját, neked kell kifizetni 😂 mert akkor csinálom 😂
Az orosz meg az ottmaradt külföldi tulajdonokat foglalja le.
Meglátjuk ki szop nagyobbat, mert az oroszoknál, ingatlan, ingóság és immateriális javak is vannak, amiket otthagytak.
Volt mar vagyon zárolás a történelemben elég sok, hogy nehogy az oligarchák által legyen kimentve vagyon… csak azt vissza kell adni, ha a körülmények helyre álltak, nem lehet vele szabadon garazdalkodni…
lehet tőled vette az ágyat azokból az időkből amikor még nem ismertétek egymást(kezeit széttáró) Akkor még biztos gyártottak minőségi cuccot. (gondolkodós) Mivel a fél életét alatta töltötte remegve, valószínű ezért él még(gondolkodós) Kis szerencsével a jövőheti atomcsapást is kibírja ami paksot éri 😆
https://index.hu/kulfold/2022/...
Vienamból meg már annyi gumi papucsot vettek, hogy azzal ki van fizetve az a 3 millió lemészárolt vietnámi, amiből kb. 200 ezer vietkong volt.
Van pénzem, kicsit pihentetném, de ilyenkor felmerül bennem az, hogy oda fektessem be, ahol kényük-kedvük szerint elveszik tőlem, mert mondjuk rubellal fizetem a vásárlásomat? Vagy mert teljesen legálisan orosz kereskedelmi partnerem van? Vagy összekevernek egy ugyanilyen nevű orosszal?
Akkor nem, viszem máshová, a jenkik meg forduljanak fel.
Szerintem ebből a ruszkik is tanultak(gondolkodós) Az elsíbolt pénzeiket nem viszik a vidám barakknál tovább (gondolkodós) Majd lesznek belőle otp részvények, meg mkb befektetések, meg takarék bank betétek 😆 Lőrinc magántaván a balatonon is lesz annyi yacht, hogy át lehet majd sétálni rajtuk az északi oldalról a délire 😅 Némelyik akkora lesz, hogy nem bírja kikerülni Tihanyt 😂
Na így valahogy lesz "visszaadva" az eddig lefoglalt orosz cucc is.
Pl Abramovics.
Az orosz állam “esetleges kárpótlását” nem azokon kell leverni, akik nem tehetnek róla…. Ez ugye nem úgy megy, hogy ha én külföldön mondjuk összeverem más autóját, neked kell kifizetni 😂 mert akkor csinálom 😂
Mehetne meszarolni s jo ugy erdekeben. 😆
Meglátjuk ki szop nagyobbat, mert az oroszoknál, ingatlan, ingóság és immateriális javak is vannak, amiket otthagytak.