A szankciók eredmenyesek is lehetnének, ha ertelmesek… ezek nem azok 😂 megfenyegetlek, hogy nem veszek tőled az üres kecoba bútort, bár nálad a legolcsóbb és van, és másnak is el tudod adni… Huh de kemény vagyok… 😆
Sokszor leírtam már, hogy az írásban nincs hangsúly, te úgy értelmezed a stílust, ahogy akarod…. Mondjuk pont stílusról kritikát neked nem kellene írnod…
Ahogy nezem a nyugatatlanti tombnek mindent szabad a jo pr es brutalis mrdiafoleny birtokaban.
Mikor huzta fel a szemoldoket barki az utolso 60 ev amerikai es csatlosai altal kezdett haboruk sora miatt?
Lettek szankciok,vagyonelkobzasok,vagy csak egy szanalmas nem kene?
Bar ahogy nezem a szanalmas kapkodas kontraproduktiv is lehet.
A nyugaton kivuli vilag mar tud nemet mondani.
India,kina siman veszi az orosz olajat,iran meg rohogve adja at a know how-t hogy lehet a szankciot atverni.De a szaudiak is siman eladnak yüanert.
Most az algeriaiak is fenyegetnek a gazzal.Ejjnye.
Nem, ahogy előadod.
A megfogalmazásodból látszik, hogy - és Bogyó reakcióján tetten is érhető - hogy megpróbálod idegesíteni a többieket.
Az állítólagos népszava következtetést a ksh-számokból én is olvastam, ugyanabban a cikkben, hogy a kormány mennyit bukik a rezsitámogatott gázáron.
Ezt nem is értem, hiszen benne van a kifejezésben, hogy támogatott. Valaki azt hitte, hogy az oroszok, a szingalézek vagy a zsidók esetleg a Marslakók támogatták a magyar lakossági fogyasztókat? Vagy nem egyértelmű, hogy a magyar kormány támogatta a költségvetés terhére?
Az bizonyos, hogy a magyar-orosz gázszerződés NEM fix áras, hanem a világpiaci árhoz köthető, de ezt tagadta valaha valaki is, aki legalábbis mérvadó véleménnyel rendelkezik?
Mert azt találták ki, most az okosok, hogy a zárolt vagyonból fizetnék ki az ukrik háború miatti helyreállítás egy részét…. Na erre kiváncsi lennék, milyen jogszabály alapján lehetne ezt megcsinalni 😂 ezek tiszta hülyék 😂
Nem igazán olvastál most sem 😂
Mint írtam a holland ttf, ez vhogy kimaradt nálad… megint 😂
Tőzsdei arat fizetünk (azt piacit), 2 hónap kesleltetessel…
És te mondod, hogy hülyeséget beszelek? 😂 ezek a tények, de ezek téged soha nem zavartak meg 😂
Az orosz gázár a holland gáztőzsdéhez kötődik. Ha az európai buzeránsok és brüsszeliták maguk alatt vágják a fát és a balfaszkodásuk miatt a belső viszonyok miatt ez gáztőzsdei ár emelkedik, akkor a megállapodás értelmében az orosztól érkező gáz ára is emelkedik.
Tehát egyszerűen annyi gázt kéne vennünk mint a kurvaélet, ezáltal ha csökken a gázár, akkor még a beszerzési egységár is csökkenne.
Ezt Putyin úr már mondta, de hát az európai ember cigánysegget nyal, a saját történelmén kesereg valamint emberszabású arabokat csábítgat és baszatja meg az anyját, feleségét és lányát, akkor sajnos Putyin úr nem tud mit tenni,
JÓ NAGYOKAT NEVETVE ELTESZI AZ AJÁNDÉK PÉNZT A ZSEBÉBE:
Ja, nem is, lőszert vesz meg rakétát és a faszkalap ukránok fejére dobálja.
Buzeráns lankadtak.
Össze kell vetni az egykori lisszaboni szerződés újbóli megszavaztatására az íreknél, nem tetszett az első, akkor megint legyen szavazás a kozmopolita zsidó és talpnyalóik szerint.
Így megy a fejlett demokráciás nyugaton.
És a magyarországi filoszemiták és kozmopoliták esetében is, hiszen a 1997-es nato csatlakozásról szóló referendum érvényességi küszöbét is leszállították 25%-ra. Nagyon-nagyon kellett a cigány fejkonzolos szar-szemét hornnak az elismerés és az érte kapott jutalom.
Ja,ertem,van egy kutya ami harap ha belepsz a teruletere.
De nem elkerulod hanem nekiallsz meg bottal csapkodni hatha tenyleg beledharap.
Vagom.
Te hogy maradtal ennyi esszel eletben ilyen sokaig? 😆
Baszki,ettol nem lesz erosebb,mar most telepitik a 6000 atomtoltet egy reszet a finn hatarra.
Ettol csak meg nagyobb szopas lesz.
Ha a ruszkik szetesnek lesz egy vagon tagkoztarsasag aki a maradek eroforrasert kuzdve szinten nyulnak a temerdek toltetek fele,majd a kaoszban siman eltuno toltetek felbukkannak barhol ahol ki tudjak fizetni.
Pont mint az ukrajnaban dezsaval ontott stinger,switchblade meg a tokom tudja mi.
Nem,ettol kurvara kiver a viz.
Felkerekedsz es repulore ulsz,amit valami szelsoseges csoport siman seggbedurranthat bizonyitaskent,es a szabadpiacon megvehet.
Hát, pedig ebben nem ártana hallgatni a népre. Ez a "több bizalmas nemzetbiztonsági kérdést is érint" dumával meg elmennek a bánatba.
Nem mosnám össze a két dolgot (mármint a buzievagy vs. NATO tagság súlya miatt).
Ez így helyes: ha elkezdenek bohóckodni vele, mint itthon a "buzi-e vagy?" népszavazással, akkor csak hónapokkal később tudnának csatlakozni, pedig arra MOST van nagy szükségük.
(Nota bene, megteheted az enyémmel is.)