a nyugati haverjaidnak asszem akkor remegősödne meg a lába ha mi nem vétóznánk 😆 Pontosan erre számítanak, hisz nekik is kell a kőolaj.(gondolkodós) Persze majd jó lesz ránk mutogatni, hogy hát ez is rajtunk múlott, hogy nem(kezeit széttáró)
Megint a lényegre koncentráltál.😂
De ha már?!
Ugye tudod, hogy ez kizárólag spekuláció, hatalmi harc, szopatás??
Amit az annyira ajnározott amerikásnyugatnak köszönhetünk!
Vagy tapsolsz annak, hogy a zsidó megen szopat bennünket!!
Mert te akkora demokrata vagyol, hogy a 700 forintos benzint jobb szereted tankolni, mint a öccázasat!
Hiszen akkor van demokrácija ha a gáz is háromszor többe kerül és nincs is!
Mindegy, csak orbán dögöljön meg, mert még a dínókról is ő tehet!
Akkor semmiben sem különbözöl tőlük 😂
Azt hiszem MUZ írta egyszer, és ezzel mélységesen egyet értek, hogy a komcsikat onnan lehet megismerni, hogy szórják a jelzőket 😂
Eszembe sem jutott semmiféle ugatást foganatosítani.
Mindössze észrevételeztem azt a tényt, hogy ott is "bidenes" volt a "választás".
Persze szigorúan a demokrácia érdekében!
Meg hogy a felső tízezer és a nyugdijasok szavaztak rá…. Mert a nép Le Penre… Valamelyik réteg nagyon nagy lehet 😂
Az az ő országuk, így választottak. Ha elvárjuk, hogy ne ugassanak ide a választásba, innen se lehet visszaugatni. Ez van….
El is olvastad ezt a cikket??
Gyakorlatilag beismerik, hogy mindenki összezárt azért, hogy makron nyerjen, még azon média felületek is, melyek alapban ellene vannak.
De én vagyok az alusipkás!
Aham.
Ez meg haggyan,de motivalatlanok,mar 2 honapja elfogytt az ennivalojuk,lőszerük,gazolajuk,tankjuk,es meg 1,5 milliárd tonna gabonat is be kell rakni a nem letezo összeomlott logisztikajuknak ugy hogy az amcsi muholdak se latjak.
Mikozben ezerszam hullanak az ukran felistenek kezei kozt a bayraktar dronok bombaitol.
Tenyleg strapas.
http://youtu.be/NKxPtzNCAgE