Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Lenin egész életében odavolt a Rolls Royce-okért, regnálása idején összesen kilenc autót „fogyasztott” el. Kedvence a cár Rolls-Royce Silver Ghostja volt."

Bocsánat, mivel saját kútfőből jött, a típusra rosszul emlékeztem.
Mea culpa.
Az, hogy egy NewYork-i bankár parancsára meggyilkolt cártól vették el, mit változtat a tényen, hogy a" nép eccerű gyermeke" azéé imádta luxust!?
Uggyanmar csakazigazat.......... 😆
Barhogyisfáj........ 😆
Ez a minimum a nyugatifenyért. 😆
https://nyugatifeny.hu/2022/04/29/kiurult-a-brifko-melyen-sunyitanak-orbanek-a-megszoritasokrol-pedig-mar-reg-kiforraltak-kesz-tervuket
Rohaggyámeg! 😍
Hat,ha csak dartvaderkent horog az oxigenen,az mar nyereseg. 😆
ezen nem gondolkodtam(szemeit körbeforgató)
Talán, ha addig ki se jön az ágy alól (gondolkodós) előlegbe szavazzuk meg neki azt a 4 évet csak azért,hogy utána is lehessen valakin röhögni 😅
ezt most nem értem(gondolkodós) Mit kéne tenniük? Hahó újabb 2/3 van(kezeit széttár) Ha az összes ellenzéki erő összefog a parlamentben akkor sincs annyi szavazat mint a fidesznek. (kezeit széttáró) Az ellenzéknek ilyen könnyű 16 éve soha az életben nem volt. Igazából azon kívül, hogy felveszik a fizetésüket érdemben semmi teendőjük nincsen(kezeit széttáró)
Szerinted bogyo megéri a 26-ot? 🤔
ketten lassan alakíthatnak egy pártot na majd 2026-ban addigra felépítik magukat(meghajlós) 😅
Mint egy kölyökkutya. 😂

http://youtu.be/fVSGJBk4T_o
igazi kretén, ha ezt az amorf luvnyát meg bírja kívánni
Hiaba na,a szerelem vak komondort csinalt belole. 😂
https://www.origo.hu/itthon/20...
A jákob 20 korommel ragaszkodik a fizetesehez,meg a mamuszos banyához.
Kőbanyan es miskolcon is a piacon a tabla Market-Frankford Line felirat van?
Asztaaaa,mit szivtal? 😆
Jo anyag.
igénytelen műszálaslyukaszoknis megélhetési bolsevista már a saját genybandájának is terhes, min a jobbiknak a parizersrác
Ez Kőbánya vagy Miskolc? 😂 ismerős volt…. 😂
Marvmennek,az otlet a zoknistol jott,de ha nincs esku nincs lové sem.
Az meg mar milyen hogy a valasztoik rajuk adtak a szavazatot,de nem dolgoznak meg erte.
Tök.hülye az mind....életükben.előezör kerülnénéek be a parlamentbe akkor se akarnak.elmenni.
Szerintem beijedtek, hogy mégiscsak tenni kéne valamit amiről eddig süketeltek. Csak szerintem ők is tudják hogy baromságokat beszéltek a fiatal értelmiségieknek. Bár fegyőr elhiszi azt amit mond.........még ha el is.bizonytalanodik néha. Olyankor visszakérdez megerősitést várva.
Ez az idiota mar a mogmentmnak sem kell?
Nofene...... 😆
Bogyonak meg jo lesz. 😂
https://index.hu/belfold/2022/...
Lenin semmikepp, 1924-ben meghalt. Phantom meg nem volt 1925 elott.
Teny azonban, hogy kilenc RR volt, ami felett Lenin diszponalt - szinte mindet a megbuktatott cari csaladtol rekviraltak.
neki a falból jön, nekem a konektorból, hogy jönnek ide az oroszok 😆
nem(ujjával nemet mutató) Az csak 1 ember (kezeit széttáró)
Te frilac(gondolkod) A múltkor már kérdeztem de rájöttem már ami neked kényelmetlen arra inkább nem válaszolsz(kezeit széttáró) jó taktika (gondolkodós)
Azért teszek még egy utolsó kísérletet téged is hátha meg tudlak kímélni a tök felesleges munkától. (szemeit körbeforgató)
Szóval szerintem halál feleslegesen linkelsz itt be oroszul, ukránul, angolul cikkeket, mert nem olvassa senki(kezeit széttáró) Az itteniek közül nem sok mindenki van aki a magyaron kívül tud valami nyelvet, Van egy két külföldre szakadt hazánk fia aki pár szót elmakognak már 10 év után lásd a mozdonyvezető biztos tud néhány szót németül meg van egy kettő akit talán angolul már nem lehetne eladni de oszt kb. ennyi.
Ezért nem is értem ezeknek a külföldi cikkeknek a linkelgetését(kezeit széttáró) Arról én nagyjából 10000%-ik meg vagyok győződve, hogy TE egy qrva szót nem beszélsz semmilyen nyelven, mint ahogy vállalkozó sem vagy amit mattosan szoktál néha sugalmazni felénk ha úgy jön ki a lépés 😂 Ezeket a cikkeket meg gógle fordítóznod kell. Kihámozod belőle a lényeget, leírod, majd felrakod az eredeti cikkeket 🤔
Mi nem fogjuk lefordítózni(ujjával nemet mutató) Szerintem neked is felesleges munka, de ha ebben éled ki magad hát csináld(kezeit széttáró) Ettől még nem fogjuk elhinni, hogy te bármilyen nyelven beszélsz is 😅
álmaimba amerika visszainteget 😅
Lenin egy Rolls-Royce Phantom IV-es gépjárművet használt, dácsák, kúrvák éstaöbbi.
A helyi nacsalnyikok, a párttitkárok, a tanácselnökök, a satöbbik, miben különböztek a grófoktól ??
Rákosirózenfeld, csermanekkádár, csaucseszku, honekker, megatöbbi retkes zsidó népnyúzó, mitől volt olyan geci szimpatikus??
Hogy a faszba tudsz ennyi "ésszel" levegőt venni, te szerencsétlen??