tudod mit mondok bogyókám(kérdőjeles) Egész európa álló fasszal várja, hogy magyarország vétózzon. Múltkor belengették a németek, hogy Ők már meg tudják oldani az orosz kőolaj kiesését, előtte ezt a szankciót Ők ellenezték a legjobban. A nagy lófaszt tudják(fetrengős) Most arra alapoznak,hogy valamelyik tagország úgy is vétózni fog. Aztán verheti az EU nyugati fele a tamtamot, hogy hát mi meghirdettük az orosz ország elleni 6-ik szankciós csomagot, de hát SAJNOS (kezeit széttáró) egy keleti tagállam megvétózta (legyintős) Azt mossák kezeiket 😂 2 legyet ütnek egy csapásra mi megint fekete seggűek leszünk, mert hát vétóztunk, Ők meg a világbéke lovagjai az agyhalott szankció tervezetükkel. Egy undorító álszent banda, a mi állandó becsmoklásunkkal jutnak energiához.
Hát most jó be kéne nekik tenni(ujját lefelé mutató) Meg kéne szavazni a szankció csomagjukat. Szerintem a hideg verejték kiülne rájuk azonnal 😂
el kell őket szigetelni. észak koreai mintára. és támogatni az orosz köztársaságok önállósodását (ha ők is akarják). a végén 30 részre felbomlik a naaaagy oroszország és lesz egy kis picinyke oroszország moszkva környékén.
"Sokan vqgyunk." Kik? Magyarok? Európaiak? Csak az indiaiak és a kínaiak közel 3 milliárdan vannak (együtt). Ott is megy a buzipropaganda az ukrán háború? Vagy afrikában, ahol meredeken nő a népességszám? Ott is buzipropagandát nyomják a sorosék?
Szerencsére nem mindenkire hat, most már az a lányom akik nem akartak ők is azon vannak, hogy legyen gyerek úgy, hogy semmilyen kedvezményt nem vett igénybe az sem amelyiknek már van és ők sem akarják a babavárót, csok-ot meg ilyeneket kihasználni (bár én megtenném a helyükben, de hát mindegy) és reméljük összejön. 🤘 .....ez a buzi propaganda talán a legfiatalabbakra hathat, idővel változik az ember, 16-20 évesen még lázadozás meg minden, de idővel a biológia talán mégis felülkerekedik.
Már most is jobb a rubel/usd árfolyam, mint a háború előtt.
ha elfoglalja Odesszát is, annaketálja a Dnyeperen túli területet, akkor a buzi ukránok a maradék területükön termelt gabonát ha át tudják juttatni Romániába akkor úgy, de ha nem - és nem - akkor Magyarországon keresztül tudják eljuttatni a világpiacra.
És...
Jó lesz erre a Budapest-Belgrád-Pireusz vasútvonal, ha elkészül? Idefelé kínai fosadékok, odafelé gabona.
Te teljesen hülye vagy szerintem....ez kb olyan mint az o1g. Belédégett....
Én meg a korrupt mihaszna ukránokat kényszeriteném rá, meg a bohóc áruló zselét.
Hát most jó be kéne nekik tenni(ujját lefelé mutató) Meg kéne szavazni a szankció csomagjukat. Szerintem a hideg verejték kiülne rájuk azonnal 😂
Ezért.
ha elfoglalja Odesszát is, annaketálja a Dnyeperen túli területet, akkor a buzi ukránok a maradék területükön termelt gabonát ha át tudják juttatni Romániába akkor úgy, de ha nem - és nem - akkor Magyarországon keresztül tudják eljuttatni a világpiacra.
És...
Jó lesz erre a Budapest-Belgrád-Pireusz vasútvonal, ha elkészül? Idefelé kínai fosadékok, odafelé gabona.
Buzik szponzorálása, covid, most ukrán háború......
Én meg a korrupt mihaszna ukránokat kényszeriteném rá, meg a bohóc áruló zselét.
https://v4na.com/nagyvilag/gye...