Tipikus féreg viselkedés, "rohadjanak meg az oroszok, büntessük őket ahol lehet" de azért az az áram jó, meg azért majd csak oda ótvarkodsz ősszel a gázkazánhoz és tekersz egyet a termosztáton.
Nahát, először azt hittem kamu, de nem.
A szöveg szerint már a különleges hadműveletek előtt benyújtották a lend lease fegyver kölcsönbérleti szerződést a jenki szenátusnak, pontosabban 2022. 01.29-én.
"A harcok során a nagyszámú egységek helyett mindkét oldal a diverzáns csoportok használatát preferálja”
Ezek a kisebb alakulatok bár kisebb tűzerővel rendelkeznek, mégis jobban tudnak alkalmazkodni a helyi terepviszonyokhoz, és előnyükre tudják fordítani nagyobb mozgékonyságukat. Ráadásul ahogy azt az amerikai Institute for the Study of War kutatóintézet elemzése is írja, Izjum térségében az orosz csapatok egymást támogatása mellett, viszonylag kis távolságtartással, párhuzamosan haladva hatékonyabb erőkoncentrációt képviselnek, mint korábbi gyakorlatukkal. Viszont ez a harcmodor csak lokálisan alkalmazható egy bizonyos kiterjedésig, és nem tudja helyettesíteni a nagy létszámú csapatokat. Avagy a felőrlő taktika lehet, hogy a Donbassz északi térségében jelen terepviszonyok mellett hatékony taktika, de megvannak a határai. Nem kerülhető el a nagyobb szabású offenzíva megindítása, legfeljebb annak ideje tolható ki."
1. Elhiszem, kurvasokan voltak ezzel így. A történelmi kontextusban érthető is.
2. Léteztek, csak nem voltak ismertek széles körben. Szóban, gyűléseken elhangzott, a bolsevik retorika része volt az osztályellenségek és a forradalom kerékkötőinek a falhoz állítása, felakasztása, lelövetése. A CSEKA 1917-ben alakult. Sőt, már Marx is emlegeti az erőszakos társadalom átszervezést.
3. Ezzel nem tudok vitatkozni.
4. Ezzel sem.
néhány megjegyzés: 1. ha én az akkori (20. sz. eleje) Magyarországon bármelyik kisebbséghez tartoztam volna, akkor a politikai baloldali pártokat támogattam volna. 2. a kommunizmus rémtettei akkor még nem léteztek. egy egyszerű munkásember teljesen racionálisan támogatta a munkásmozgalmat. A későbbi terror akkor nem feltétlenül volt előre látható. Ha marad Lenin, akkor egyáltalán nem biztos, hogy ennyi komcsi terror történik. 3. Az ingyenes orvosi ellátás, a polgári házasság intézménye, a nyolcórás munkaidő bevezetése elég csábító volt, sok évtizede sokan küzdöttek ezekért a célokért. 4. sokaknak elege volt a kiváltságosok uralmából, a urakból, grófokból, bárókból, stb.
jó de ahogy elnéztem a képeken a lakótelepeket, most lényegesen kevesebbet használnak gázból mint egyébként(gondolkodós) Így könnyű olcsóbbnak lenni(kezeit széttáró) Nálunk csak te fox lekapcsolódni a rendszerből becsületből ugye. Az az éves 800 köbméter meg nem borítja fel itt a statisztikát(kezeit széttáró)
Aha.
A szöveg szerint már a különleges hadműveletek előtt benyújtották a lend lease fegyver kölcsönbérleti szerződést a jenki szenátusnak, pontosabban 2022. 01.29-én.
https://t.me/OpenUkraine/15460
Rákerestem a buziknál, és lám.
https://www.congress.gov/bill/...
Itt van usa, ez lenne a követendő cél?
Niggerek, kupi, fertő, aljadékok.
Drogos vagy nem drogos őkelme?
"A harcok során a nagyszámú egységek helyett mindkét oldal a diverzáns csoportok használatát preferálja”
Ezek a kisebb alakulatok bár kisebb tűzerővel rendelkeznek, mégis jobban tudnak alkalmazkodni a helyi terepviszonyokhoz, és előnyükre tudják fordítani nagyobb mozgékonyságukat. Ráadásul ahogy azt az amerikai Institute for the Study of War kutatóintézet elemzése is írja, Izjum térségében az orosz csapatok egymást támogatása mellett, viszonylag kis távolságtartással, párhuzamosan haladva hatékonyabb erőkoncentrációt képviselnek, mint korábbi gyakorlatukkal. Viszont ez a harcmodor csak lokálisan alkalmazható egy bizonyos kiterjedésig, és nem tudja helyettesíteni a nagy létszámú csapatokat. Avagy a felőrlő taktika lehet, hogy a Donbassz északi térségében jelen terepviszonyok mellett hatékony taktika, de megvannak a határai. Nem kerülhető el a nagyobb szabású offenzíva megindítása, legfeljebb annak ideje tolható ki."
2. Léteztek, csak nem voltak ismertek széles körben. Szóban, gyűléseken elhangzott, a bolsevik retorika része volt az osztályellenségek és a forradalom kerékkötőinek a falhoz állítása, felakasztása, lelövetése. A CSEKA 1917-ben alakult. Sőt, már Marx is emlegeti az erőszakos társadalom átszervezést.
3. Ezzel nem tudok vitatkozni.
4. Ezzel sem.
Kapcsokd ki te gerinctelen nyulbél. 😆