Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogynem, cigifüst formájában még körbelengi a zembereket később is
szerintem most nem vigasztaltad meg bogyót (fetrengős)
Bár neki a 2030 asszem már nem pálya (ujjával nemet mutató) legalább is itt a föld felett nem(gondolkodós)
sebaj, 2030ban győz a jobbik. ez tuti
Fy bizony..... 😭
Faj a 4. 2/3 mintha sebedet soval hintenek mi? 😆
Meg az egész kormányt.....
legalább nem irritálja tovább az országot ez a két tulokfejű gyökér /emricsi+ breki/, még magukkal vihetnének a pokolra egy tucat kullancs libsi politikust
LOL, ez utott.
Hogy ezek az orosz matrózok mindig a lőszerraktárban állnak neki stikában cigizni...
akár, hogy is történt minden esetre meg érdemelték volna egymást 😁
Kis huncutok,szerintem ezek még dugtak is
Lehet innen is deportálják a komplett baloldalt (szemeit körbeforgató) szerintem kezdj lassan vallást váltani a narancssárga templomból talán nem tesznek vagonra 😆
jó ügynökök voltak(szomorú)
Szerintem elkezdhetsz remegni. 😆
kár ricsiért. kiváló festő volt.
kár berkiért, kiváló politikus volt.
az orosz állami tv megmondóembere szerint oroszország ellenségeinek nem könyörülnek. koncentrációs tábor, átnevelő tábor, sterilizáció vár rájuk.
https://9gag.com/gag/a81KBGp
egyszer el kell kezdeni a reformokat... igaz már 20 éve is késő lett volna elkezdeni
az hogy pont egy fogyatékos kezdi el nem jelent semmit, bárki bármit tenne csak rosszabb lesz, de ha nem tesz semmit akkor is
amíg a pesti nép esernyőnek használja a kocsiját, meg csak merő lustaságból jár kocsival addig mindig is teli lesz minden út
Az fasza:) néznének.nagyot ha.megállóban felpakolnánk egy párszáz kilos hőszivattyút meg a szükséges szerszámokat anyagokat 😂
Mondjuk segitség biztos lenne pakolni.
Te mikor tömegközlekedtél utoljára?
Mondjuk debrecenbe? 😆
A járvány megszűnt - lehet nyugodtan tömegközlekedni! 😆
Nem értelek: évekkel ezelőtt megígérte hogy megteszi.
Most meg mindenki csodálkozik....
Totál ugy néz ki mint egy szellemi.fogyatékos.......
https://www.borsonline.hu/aktu...
Ráadásul a blahánál is.leszopatta a népet teljesen.értelmetlen zebrákkal, holott van aluljáró.....
Ezért viszik 😂 néha hogy ne legyen dugóba akár buszsávba is